- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 33
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.261
Canimm 31 Temmuzdan beri hep ayni koyulukta cikiyor anlamdim bende.. Öbürküler kurudugu icin suan böyle ama ilk yaptigimda hepside bugünki gibi koyuydupik 2 ağustosta mı gördün ondan önce mi ?
Canım merhaba, bu testleri nerden aldığını öğrenebilir miyim?Kizlar günaydinn benim kafam iyice karisti artik baksaniza bugünde böyle koyu cikti.. Bundan önceki 3 taneside resimleri atmistim ilk yaptigimda böyle koyuydu.. 3 gündür böyle cikiyo sizce normalmi? Ne anlama geliyo buEki Görüntüle 2294775
Acaba hamile misin ovu testinden anlaşılıyor ya hamilelik üst üste üç kez aynı koyulukta ilginç çünküKizlar günaydinn benim kafam iyice karisti artik baksaniza bugünde böyle koyu cikti.. Bundan önceki 3 taneside resimleri atmistim ilk yaptigimda böyle koyuydu.. 3 gündür böyle cikiyo sizce normalmi? Ne anlama geliyo buEki Görüntüle 2294775
Canimm ben yurtdisinda yasiyorum burdaki hastaneden almistimCanım merhaba, bu testleri nerden aldığını öğrenebilir miyim?
Sanmiyorum canim bat 14.08 daha cok varAcaba hamile misin ovu testinden anlaşılıyor ya hamilelik üst üste üç kez aynı koyulukta ilginç çünkü
Bugun pik yapmis. T Cden koyu.Kizlar günaydinn benim kafam iyice karisti artik baksaniza bugünde böyle koyu cikti.. Bundan önceki 3 taneside resimleri atmistim ilk yaptigimda böyle koyuydu.. 3 gündür böyle cikiyo sizce normalmi? Ne anlama geliyo buEki Görüntüle 2294775
Teşekkür ederim canımCanimm ben yurtdisinda yasiyorum burdaki hastaneden almistim
Günaydın canım ne durumdasınkızlar günaydınlarrrr hadii halay çekelimmmmm
yumurtladım geçen hafta beklemedeyim artık ama bu ay takmıyorum çünkü olmucak bu ay da biliyorum saldım gittiGünaydın canım ne durumdasın
Kız çift çizgi mi geldi birinden ben mi kaçırdımkızlar günaydınlarrrr hadii halay çekelimmmmm
Ben de dün yumurtladım bakalım benim de sanki içimdeki his olmayacak diyoyumurtladım geçen hafta beklemedeyim artık ama bu ay takmıyorum çünkü olmucak bu ay da biliyorum saldım gitti
Rabbim hayırlısını versin inşallahBen de dün yumurtladım bakalım benim de sanki içimdeki his olmayacak diyohayırlısı
Aminnnnnn inşallahRabbim hayırlısını versin inşallah
Günaydınnnn tey teyyyGünaydın kızlarrr
Kız çift çizgi mi geldi birinden ben mi kaçırdım
Seni mi kırcam kızyok ya keyfine halay çekelim dedimm katılsana sende tey tey sefamız ossunn
Canım seninle kpnusmustk değil mi sen ovu yaptın bu ay ve ovu testin ikinci kere mi koyu olmustu sen oydun değil mi
Bendensin.yumurtladım geçen hafta beklemedeyim artık ama bu ay takmıyorum çünkü olmucak bu ay da biliyorum saldım gitti