- 4 Haziran 2013
- 12.237
- 8.506
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.241
oldum canım , rengli bitiminden 18.gün regli oluyorum genelde. Benimde aşırı erken oldu , bu bitiminden 4.günü gördüm4 gün ardarda test yapmadığım oldu ama o sürede de yumurtladığımı sanmıyorum. Regl döngüm uzun zaten hep geç yumurtluyorum ama bu kadar geç de olmamıştı. Belki dediğin gibidir. Ama sen o yumurtlamandan 14 gün sonra regl oldun mu?
Bilmiyorum ki.. Mart ayında 40 gün regl olamamıştım sonra felaket bir sancıyla gittim hastaneye, kanamam da başladı. Meğer kist olmuş yumurta ve patlamış. Hastanede yattım iç kanma riskinden.. Yine öyle olacak diye korkuyorum.
Hadi ya geçmiş olsun yok yok kötü düşünme olmayacak öyle bir şey inşallah hamişlik olur4 gün ardarda test yapmadığım oldu ama o sürede de yumurtladığımı sanmıyorum. Regl döngüm uzun zaten hep geç yumurtluyorum ama bu kadar geç de olmamıştı. Belki dediğin gibidir. Ama sen o yumurtlamandan 14 gün sonra regl oldun mu?
Bilmiyorum ki.. Mart ayında 40 gün regl olamamıştım sonra felaket bir sancıyla gittim hastaneye, kanamam da başladı. Meğer kist olmuş yumurta ve patlamış. Hastanede yattım iç kanma riskinden.. Yine öyle olacak diye korkuyorum.
kıpkırmızı olana kadar bekle canım , biraz silik , adette 1 gün kala yap bakalım bir deKızlar adet gunune kadar hergun ovulasyon testi yapmaya devam edıyorum aynı saatte ve su alımına dıkkat ederek, hergun dahada koyulaşma oluyor t çizgisinde bu belirti olabılırmı hamilelik için bu koyuluk normalmı koyulastıkta mutlu oluyorum sanki
İnş hergun daha koyulasır adete 1 varken gebelık yapıcam bakalım bu sefer totemım boylekıpkırmızı olana kadar bekle canım , biraz silik , adette 1 gün kala yap bakalım bir de
Merhaba benimde bat 20 ağust . Bu ay klomen +iğne oldum 8 yumurtam oldu,4 yumurtam çatlamak içn gelişmiş. Dr um çoğul gebelik olabilitesi yüksek dedi. Üçüz hatta 4 üz bile. İnşallah güzel sonuçlar alırız ay sonuMerhaba hoşgeldin , geç buyur soluklanNeden ağustos ki özel değilse merak ettim
Hoşgeldin canım inş gebelik oluşuuurMerhaba benimde bat 20 ağust . Bu ay klomen +iğne oldum 8 yumurtam oldu,4 yumurtam çatlamak içn gelişmiş. Dr um çoğul gebelik olabilitesi yüksek dedi. Üçüz hatta 4 üz bile. İnşallah güzel sonuçlar alırız ay sonu
2 kez yumurtlayan var , ama hani ümitlenip üzülme diye kesin bişi diyemedim çünkü silik duruyor, son gün ovvü yap , varsa daha net gözüküyor pik yapıyor yineİnş hergun daha koyulasır adete 1 varken gebelık yapıcam bakalım bu sefer totemım boyleama neden cızgı koyulassın kı adete 4 varken yenıden yumurtlamam heralde dımı
merhaba hoşgeldin, inşallah bebişlerin olurMerhaba benimde bat 20 ağust . Bu ay klomen +iğne oldum 8 yumurtam oldu,4 yumurtam çatlamak içn gelişmiş. Dr um çoğul gebelik olabilitesi yüksek dedi. Üçüz hatta 4 üz bile. İnşallah güzel sonuçlar alırız ay sonu
Canım hoşbuldummHoşgeldin canım inş gebelik oluşuuur
inş bal böceğim bakalım heyecanlı bekleyısler devam edıyor2 kez yumurtlayan var , ama hani ümitlenip üzülme diye kesin bişi diyemedim çünkü silik duruyor, son gün ovvü yap , varsa daha net gözüküyor pik yapıyor yinehayırlısı olsun inşallah bebiş vardır
İnşallah hepimizinnnnnmerhaba hoşgeldin, inşallah bebişlerin olur
yine de hayatımdan çıkarttım. Bu sene olmayanların olduğu sene resmen herkes hamile herkes tavsiye veriyorCanım benim hamile arkadaşlarım bile içiyor kahve. Günde 1 tane olmak şartıyla tabi. Bende içiyorum hep bir sıkıntı olcağınıda sanmıyorum. Yeşil çay için bende endişeliydim senin gibi ama bir arkadaşım hamile kalana kadar sıkıntı olmayacağını söylemiş.
Bizde yumurtlama günü harici öncesi günü ve yumurtlama sonrası günü değerlendirdik kızlar,geçen ay gibi çok ümitlenmiyorum, sabırla bekliyorum bende bat 13ağustos kırmızıları inşAllah hiç birimiz görmeyiz ve birbirimize güzel haberler veririz Ağustos bize Uğur böcekleri getirsin bol hamil haberli bir ay olsunBen denemelerimi yapıyorum son olarak yarın yapcam sonra beklemeye geçecemsen de ne var ne Yok
inşallah ya aminnnnnnnBizde yumurtlama günü harici öncesi günü ve yumurtlama sonrası günü değerlendirdik kızlar,geçen ay gibi çok ümitlenmiyorum, sabırla bekliyorum bende bat 13ağustos kırmızıları inşAllah hiç birimiz görmeyiz ve birbirimize güzel haberler veririz Ağustos bize Uğur böcekleri getirsin bol hamil haberli bir ay olsun
Tercih meselesi tabiyine de hayatımdan çıkarttım. Bu sene olmayanların olduğu sene resmen herkes hamile herkes tavsiye veriyor
pik 2 ağustosta mı gördün ondan önce mi ?Kizlar günaydinn benim kafam iyice karisti artik baksaniza bugünde böyle koyu cikti.. Bundan önceki 3 taneside resimleri atmistim ilk yaptigimda böyle koyuydu.. 3 gündür böyle cikiyo sizce normalmi? Ne anlama geliyo buEki Görüntüle 2294775
Canım seninle kpnusmustk değil mi sen ovu yaptın bu ay ve ovu testin ikinci kere mi koyu olmustu sen oydun değil miMerhaba,
Benimde bat yarın. Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Kan sonucumu bekliyorum.