- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.301
Öyle deme kız belli olmaz adet olana kadar ümidi kesmek yokBenimde göğüs uclarım acıyor bi de adetten snra şişliği inmedi ama diyorum böcük işgillenme sen ne belirtiler gördün bir halt çıkmadı yine yoktur diyorum kendi kendime ama bu ayda fıstır büyük ihtimalle
Kız aynı durumdayız benim de normalde bat'a 2 gün var. Ama geç yumurtladığım için olcak mıyım olmayacak mıyım tutmuş mudur bilemiyorum. Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün senin? Benim 7 günüm. Bir dr yumurtladığımız günden mi sayıyoruz bir sonraki günden mi?günaydın koalamm ben adet gelicek mş gelmicek mi onun beklemesındeyım bugun yumurtlamadan sonra ki 11.günüm aynı zamanda bat gunumgerçi gec yumurtladıgım ıcın belkı adet gecıkır ama ıns tutmustur yaa
Muhtemelen bende sipariş veririm canım eğar adet olursam. İnşallah gerek kalmazEğer adetim gecikirse yapıyorum bende ovulasyon :)
Gelecek ay tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum.
Bol bol değerlendir o zaman canım sıkı çalış ki sonucu güzel olsun olmasa bile elimden geleni yaptım ben dersinGunydinlarben daha yeni yum haftasndaym .ovu testi bile kullanmiom hic bi sekilde cift cizgi goremem malesef bat 20 sinde gel de bekle
Koalacım benım yumurtlamadan sonra ki 11. gunum ben 25temmuzda pik gormustum 26 temmuzdan itibaren saydım 11. gun işte ona göre bugun yaa ıns tutmustur iki gun daha adet gelmezse test yapıcam bakalım, zaten adet gelırsede demekkı yumurtlama gec olunca adette ge coluyor kanısı dogrulanmıs olucakKız aynı durumdayız benim de normalde bat'a 2 gün var. Ama geç yumurtladığım için olcak mıyım olmayacak mıyım tutmuş mudur bilemiyorum. Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün senin? Benim 7 günüm. Bir dr yumurtladığımız günden mi sayıyoruz bir sonraki günden mi?
Sayılı günler hemşo geçer inşallahGunydinlarben daha yeni yum haftasndaym .ovu testi bile kullanmiom hic bi sekilde cift cizgi goremem malesef bat 20 sinde gel de bekle
Valla masallh diyeyim cok guzl basladik degerlndrmye. ilk defa bu ay bole 2 gune bir bazen de ust uste oluo. Tutmzsa dr kontrolune gidicz insllh gerk kalmazBol bol değerlendir o zaman canım sıkı çalış ki sonucu güzel olsun olmasa bile elimden geleni yaptım ben dersin
Normalde adet günün ne zamandı peki senin? Bende 29unda yımırtladımKoalacım benım yumurtlamadan sonra ki 11. gunum ben 25temmuzda pik gormustum 26 temmuzdan itibaren saydım 11. gun işte ona göre bugun yaa ıns tutmustur iki gun daha adet gelmezse test yapıcam bakalım, zaten adet gelırsede demekkı yumurtlama gec olunca adette ge coluyor kanısı dogrulanmıs olucak
Öyle deme kız belli olmaz adet olana kadar ümidi kesmek yok
Canım bat 11agustos ama kanda çıktı mı hcg seninHarika bir
harika bir konu başlığı olmuş buben de burdayım beni de ekleyin lütfen. BAT 11 Ağustos
Ay inan ki gecmioSayılı günler hemşo geçer inşallah
İnşallah gerek kalmaz kuzucum sen elinden geleni yap düzenli düzenli devam et bakalım inşallah sonu güzel olur.Valla masallh diyeyim cok guzl basladik degerlndrmye. ilk defa bu ay bole 2 gune bir bazen de ust uste oluo. Tutmzsa dr kontrolune gidicz insllh gerk kalmaz
Ay inan ki gecmioAllhtan biraz kafami dagittim bu aralar. Gecen aylrdaki kadar takntili deilm. Masllh diyim
Maşallah maşallah canımAy inan ki gecmioAllhtan biraz kafami dagittim bu aralar. Gecen aylrdaki kadar takntili deilm. Masllh diyim
Insllh cnm . Gerisi kismet artk bklm. Insllh senn de tutmustr ❤İnşallah gerek kalmaz kuzucum sen elinden geleni yap düzenli düzenli devam et bakalım inşallah sonu güzel olur.
Adet gunumde bugundu canım ama henuz gelen gıden yokNormalde adet günün ne zamandı peki senin? Bende 29unda yımırtladımcumartesiyi iple çekiyorum o gün 12.gün işte
Maşallah maşallah canımAllahım şu günler çabuk geçsin de bebişler de bizimle olmuş olsun da testlerde çift çizgileri hep birlikte görelim
Test yapmadın mı canımAdet gunumde bugundu canım ama henuz gelen gıden yok