• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Mesela ikiz hamilelik yaşayanlar, yapışık ikizlilik vs gibi durumdan endişe ettiler mi ? Bu genetik bişey mi ya da sık rastlanan bişey mi yani Allah korusun hiç birimiz böyle sağlık sorunları istemeyiz sonuçta hep sağlıklısı ve hayırlısı için dua ediyoruz hepimiz için.

Kızlar ben 21 agustosta 5. Gün çift embriyosu transferi oldum.
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00
11.gün 29.
14.gün 57
17.gün 71
Kanamam da olmadı sadece kahverengi lekelenme kısa süreli .ilaçları keseli 1 hafta oldu .
Kimyasal olsa bu vakte kadar değer inişe geçmezmiydi? Ne düşünüyorsunuz 😩

Bana 7 gün yazdı canım benim bildiğim 10 güne kadar yazabiliyorlar neden en fazla 3 günlük yazıyor ki?
Ban
Bana 7 gün yazdı canım benim bildiğim 10 güne kadar yazabiliyorlar neden en fazla 3 günlük yazıyor ki?
Benim ilk transferim kurbanbayramindan once oldu arefe gunu test gunumdu negatifle sonuclandı ozaman rapor istemistim bvermediler hastahaneden universite hastanesi ozel degil rapor dinlenme.gerektirecek bir durum yok dediler tekrar basladim tedaviye cuma transfer gunum dondurulmuslarim 4 embriyo onlardan denicem

Mesela ikiz hamilelik yaşayanlar, yapışık ikizlilik vs gibi durumdan endişe ettiler mi ? Bu genetik bişey mi ya da sık rastlanan bişey mi yani Allah korusun hiç birimiz böyle sağlık sorunları istemeyiz sonuçta hep sağlıklısı ve hayırlısı için dua ediyoruz hepimiz için.
Canım öncelikle ben 3 kez transfer işlemi olmuş biri olarak konuşuyorum 4 senedir uğraş veriyorum 28 yaşındayım ilk kez 2 embriyo koydurdum daha öncekileri kaybettiğim için devlet hak tanıdı.
Şimdi bebeklerimin ikisinin de kalbi atıyor fakat birisi küçük kaldı büyük ihtimalle kaybolabilir diyor doktorlar ama diğer bebeğim maşallah sağlıklı %50 ihtimali yakaladım anladın degil mi yani evet ikiz düşüncesi elbette maddi manevi olarak öyle kolay degil ama işin bir de şansı arttırdığı yönü var bu yönden bakarsan açıkçası ben öneririm keşke bana da ilk transferim de iki adet embriyo koyma Hakkı verselerdi bunu inan çok isterdim 🥰

Genetik degil ama olma olasiligi cok cok nadir. Cogul gebelikte esas komplikasyonlar yeterli gelisim gosterememe, beslenememe, erken dogum gibi. Bi akrabamiz tup bebekle ikizleri oldu kimseyi korkutmak istemiyorum ama bebeklerden birinin kafasi sıkışmış ve yassılaşmış yavrucak doğumdan sonra 2-3 ameliyat geçirdi. Biz eşimle bu ihtimalleri göz ardı edemedik yoksa ikiz doğurmak çok işime gelir işi bırakıcam bebek için sonra ikinciyi düşünürken tekrar iş bırak falan uğraşmamak isterim. Bizim 2 embriyomuz donduruldu. Eğer bi bu ilk denememiz başarısız olursa bi ihtimal bu defa çift embriyo transferi düşünebiliriz ama 30 yaş altında ilk denemede risk almak istemedik

Bak bunu bilmiyordum. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo perşembe günü transfer günü dahil 10. Günüm. Acaba ortalama değeri. Ne kadar olmadı lazım 😔
Kişiden kişiye değişir ne desem yalan olur şimdi benim 114 çıktı 3. Gun embriosu 2 tane taze transferdi ama 10. Gun burda çok yüksek olanları da gördüm okudum ben düşük olanları da

Kişiden kişiye değişir ne desem yalan olur şimdi benim 114 çıktı 3. Gun embriosu 2 tane taze transferdi ama 10. Gun burda çok yüksek olanları da gördüm okudum ben düşük olanları da
Bencede kandaki değer kişiden kişiye değişiyor,hatta çok yüksek olmasının çoğul gebelikle alakası yok.

Kaçıncı günündü canım.ke dime olmuş kadar sevindim yaaa🥰
Benim 3. Gün çift embriyo idi. 13. Günümdü. O kadar ümitsizdim ki Normalde kaç gün önceden teste başlarım bu sefer hiç test yapmadım. Kan vermeye bile korkuyordum. Hastaneden aradılar dün kan verdiniz mi diye gelip vericem dedim o kadar yani günü geçti bende tık yok☺️ Sanki regl oldum gibi ağrıyor hala ara ara bu arada. 2 gün öncesine kadar tüm gün ağrıyordu. Tutmadı dedim kendimce. Neyse kan testini verdim ama geç vermişim personel kalmadığı için yarına öğrenebilirsiniz dediler🙈 bu seferde panik oldum eşimi zorla eczaneye gönderdim. O da yapmamı isteniyordu çünkü çıkmazsa üzülürsün diye. Gitmiş bir de en adi testi almış kızdım da Ama çıktı çok şükür inşallah devamı gelir sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçiririm🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Darısı başına🙏🏻🙏🏻

Kanamam da olmadı sadece kahverengi lekelenme kısa süreli .ilaçları keseli 1 hafta oldu .
Canim ilaclari kesmesen tutunmayi desteklemez miydi? Cok enteresan bi tablo genelde hemen dusen gormustum. Tekrar verecek msin

Canım sağlıklı bir artış değil ama insan umutlanmadan da edemiyor neden böyle oldu ki kontrole gittinmi hiç kese oluşmuşsa görünür zaten ultrasonda

Merhaba kizlar..2 aydir hep sizlerleydimm..kah uzuldum kah sevindim..simdi benimde tedavim basliyacak allah kismet ederse..adetimi bekliyoruz..3-5 gune baslanir sanirim..cok umitsizim aslinda..bi okadarda heyecanli..dualarinizi eksik etmeyinn ne olur..sevgiler..selamlarr..herkezee..💕💕💕💕⚘⚘⚘
Canım benim yeni tedavin hayırlı olsun umutsuz olma lütfen ne mucizeler oluyor bak Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 🙏

Back
X