- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
insallah canim benim insallah ya doğum takvimi tutalım artıkAyyy inşallah çok güzel bir sürecimiz olur birlikte burda günleri sayarız kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim benim insallah ya doğum takvimi tutalım artıkAyyy inşallah çok güzel bir sürecimiz olur birlikte burda günleri sayarız kuzum![]()
Siz hangi şehirdesiniz?Bakaim benden de isticekler mi. Allahim hepimizin yardimcisi olsun bu surecte
insallah canim sen kalp atışını duydun mu neler yaptım bizleri aydınlatırsan çok sevinirizAllah bolca sabır versin demeye geldim
Belirti aramadan, transfer sonrası her saniye bebeğe birşey mi oldu diye düşünmeden, kafanızı birazda olsa boşaltmaya çalıştığınız bir transfer süreciniz olsun bol bol pozitifleri görelim ve sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah![]()
Çok teşekkürler siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhAllah bolca sabır versin demeye geldim
Belirti aramadan, transfer sonrası her saniye bebeğe birşey mi oldu diye düşünmeden, kafanızı birazda olsa boşaltmaya çalıştığınız bir transfer süreciniz olsun bol bol pozitifleri görelim ve sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah![]()
6+5 'te keseyi gördük kalbi de gösterdi doktorum ama dinletmedi sadece atışını gördük küçük diye. Şuan 7+6 oldu. Salı günü kontrol var nasipse kalbinin sesini de duyacağız inşallahinsallah canim sen kalp atışını duydun mu neler yaptım bizleri aydınlatırsan çok seviniriz
Amiin çok teşekkür ederimÇok teşekkürler siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
İstanbuldayimSiz hangi şehirdesiniz?
Bursa da bu aralar vaka sayısı fazla çıkıyor ya ondan olabilir mi acaba. Benden istemediler İzmir’deBakaim benden de isticekler mi. Allahim hepimizin yardimcisi olsun bu surecte
Ah canım benim bu 3.tüp bebek transferim olacak ilk 2 si de tutmuştu ama maalesef 16.hafta ve 9.hafta da kalpleri durdu sonra da normal yolla hamile kaldım fakat onu da 12.haftasında kalbi durması sonucu kaybettim sonra kendim sabahlara kadar araştırdım yaptırmadığımız bir test kalmıştı sperm DNA hasarı ve maalesef eşimin sperm dnasında trizomi 21 cıktı (Down sendromu ) sonra 3 yıldır donmuş olan fazla embriyolarımı ngs yöntemine gönderdik ve 4 tanesinden 3 ü sağlıklı geldi 1 tanesi down sendromlu cıktı şimdi 3embriyodan 2 si inşallah 4 ağustosta transfer edilecek anlatırken bile yoruluyor insan bu süreci aşmam 3.5 yılımı aldı 5 yıldır evliyiz yol uzun bizler yorgun ama başaracağız bakın görün inanıyorum hepimize bizler güçlü kadınlarızBende de oldu o koyu kahve çamur gibi akıntı canım ama ben adetli iken öyle geldi. Ki bugün 2.günüm adetin salı akşamı hastalandım çamur gibi kahverengi gördüm zaman zaman. Yumurta toplama günü ve bir önceki gün içmezseniz iyi olur narkoz dolayısıyla. Herkes sigarayı bırakın diyecek ki bende bırakırdım her tedavide ilk muayene günümde hastaneye gitmeden son sigaramı içer tedavi boyunca ağzıma sürmezdim. Her zaman şunu düşündüm negatif görürsem sigara içtim diye diyerek vicdan yapar mıyım? Böyle düşününce bunca emek veriyorum sigara içmemek ölüm değil dayanırım der bırakırdım düşünmemeye de çalışırdım bebeğime giden yol bu diyerek. İlk tedavinizse şimdiden içmezseniz süper olur. Ama bu durum sizi daha fazla strese sokacaksa ve yanınızda sigara içen bir eşiniz varsa da birşey diyemem tamamen kişinin kendi vicdan muhasebesi emin olun. Ben eşim içmediği için daha rahat ara verebiliyordum. Bu tedavi benim belki de son tedavim o yüzden çok da sallamıyorum açıkçası çok kurallı gittiğimde de mazhar olamadım çünkü. Bu kez herşeyi rutin devam ettirme kararı aldım ev işleri hariç süpürge falan yasak çünkü. Siz de düşünün en doğru kararı vereceğinize inanıyorum kendiniz için. Hayırlı olsun tedaviniz.
Bu sefer bu foruma anneler olarak yazacağız ben inanıyoruminsallah canim benim insallah ya doğum takvimi tutalım artık
Allah güç versin inşallah maddi, manevi. İnşallah bu kez olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Geçen kızlardan biri serum dan bahsetmişti. Bende onu araştırıyorum şuan. Allah mübarek cuma hürmetine, zilhicce ayı niyetine dualarımızı kabul eylesin inşallah.Ah canım benim bu 3.tüp bebek transferim olacak ilk 2 si de tutmuştu ama maalesef 16.hafta ve 9.hafta da kalpleri durdu sonra da normal yolla hamile kaldım fakat onu da 12.haftasında kalbi durması sonucu kaybettim sonra kendim sabahlara kadar araştırdım yaptırmadığımız bir test kalmıştı sperm DNA hasarı ve maalesef eşimin sperm dnasında trizomi 21 cıktı (Down sendromu ) sonra 3 yıldır donmuş olan fazla embriyolarımı ngs yöntemine gönderdik ve 4 tanesinden 3 ü sağlıklı geldi 1 tanesi down sendromlu cıktı şimdi 3embriyodan 2 si inşallah 4 ağustosta transfer edilecek anlatırken bile yoruluyor insan bu süreci aşmam 3.5 yılımı aldı 5 yıldır evliyiz yol uzun bizler yorgun ama başaracağız bakın görün inanıyorum hepimize bizler güçlü kadınlarız ♥![]()
Canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Peki down dna hasar testi ile mi anlaşılıyor?Yoksa ayrı bir test mi yapılıyor.Bizde dna hasar testi yaptırdık çünkü sadece %3 hasar çıktı, başka birşey yazmıyor raporda.Ah canım benim bu 3.tüp bebek transferim olacak ilk 2 si de tutmuştu ama maalesef 16.hafta ve 9.hafta da kalpleri durdu sonra da normal yolla hamile kaldım fakat onu da 12.haftasında kalbi durması sonucu kaybettim sonra kendim sabahlara kadar araştırdım yaptırmadığımız bir test kalmıştı sperm DNA hasarı ve maalesef eşimin sperm dnasında trizomi 21 cıktı (Down sendromu ) sonra 3 yıldır donmuş olan fazla embriyolarımı ngs yöntemine gönderdik ve 4 tanesinden 3 ü sağlıklı geldi 1 tanesi down sendromlu cıktı şimdi 3embriyodan 2 si inşallah 4 ağustosta transfer edilecek anlatırken bile yoruluyor insan bu süreci aşmam 3.5 yılımı aldı 5 yıldır evliyiz yol uzun bizler yorgun ama başaracağız bakın görün inanıyorum hepimize bizler güçlü kadınlarız ♥![]()
amin canim insallahBu sefer bu foruma anneler olarak yazacağız ben inanıyorum♥
insallah canim sağlıkla kucagimiza alalım diye dua ediyorum artık çünkü 2 pozitif gordum ama sonuç düşük oldu6+5 'te keseyi gördük kalbi de gösterdi doktorum ama dinletmedi sadece atışını gördük küçük diye. Şuan 7+6 oldu. Salı günü kontrol var nasipse kalbinin sesini de duyacağız inşallah
Sonucu beklerken kendimi strese inan hiç sokmadım özellikle yediğim birşey olmadı ama sağlıksız beslenmedim. Avakado iyi gelir diyorlar normal zamanda da sık yerdim transfer sürecinde de yedim faydası oldu mu bilmiyorum ama yemeklerden ziyade kafamı takmadım bende kendime şaşırdım çok evhamlı çok takıntılı biriyim ama akışına bırakmayı başardım çünkü ne kadar sakin olursam ne kadar stresim az olursa o kadar şansım yüksek olur diye düşündüm. Transferden sonra ilk 2 gün uzanmaya gayret ettim çabuk sıkılan biriyim sürekli yatmadım. 2 gün sonra zaten nerdeyse hiç yatmadım kendimi yormadan ev işlerimi de yaptım sadece süpürge çekmedim hırpalamıyım kendimi diye. Çok yüksek yerlere uzanmadım dikkat ettim böyle ufak şeylere fakat hiç kasmadım kendimi inan. Bence bu çok önemli inşallah sizin de sonucunuz pozitif olur![]()
:) hiçbişey olmaz.Ortalama aynı saatte alman yeterli.Örneğin akşam saatleri,öğle saatleri veya sabah saatleri gibi.Ama mide bulantısı yapıyorsa akşam uyumadan önce iç ozaman mide bulantısı olmuyor.Kızlar doğum kontrollarım kullanıyordum 40 dk geç aldım bir ptoblrm olur mu acaba. Öncesinde hiç kullanmadım da![]()
İnşallah bu defa son olur inşallah pozitifi görürsün ve sağlıkla ilerlerinsallah canim sağlıkla kucagimiza alalım diye dua ediyorum artık çünkü 2 pozitif gordum ama sonuç düşük oldu
Ah canım benim bu 3.tüp bebek transferim olacak ilk 2 si de tutmuştu ama maalesef 16.hafta ve 9.hafta da kalpleri durdu sonra da normal yolla hamile kaldım fakat onu da 12.haftasında kalbi durması sonucu kaybettim sonra kendim sabahlara kadar araştırdım yaptırmadığımız bir test kalmıştı sperm DNA hasarı ve maalesef eşimin sperm dnasında trizomi 21 cıktı (Down sendromu ) sonra 3 yıldır donmuş olan fazla embriyolarımı
Çok geçmiş olsun, çok zor günler geçirmişsiniz gerçekten.Şansınız bol olsun inşallah, bu defa herşey çok güzel olsunAh canım benim bu 3.tüp bebek transferim olacak ilk 2 si de tutmuştu ama maalesef 16.hafta ve 9.hafta da kalpleri durdu sonra da normal yolla hamile kaldım fakat onu da 12.haftasında kalbi durması sonucu kaybettim sonra kendim sabahlara kadar araştırdım yaptırmadığımız bir test kalmıştı sperm DNA hasarı ve maalesef eşimin sperm dnasında trizomi 21 cıktı (Down sendromu ) sonra 3 yıldır donmuş olan fazla embriyolarımı ngs yöntemine gönderdik ve 4 tanesinden 3 ü sağlıklı geldi 1 tanesi down sendromlu cıktı şimdi 3embriyodan 2 si inşallah 4 ağustosta transfer edilecek anlatırken bile yoruluyor insan bu süreci aşmam 3.5 yılımı aldı 5 yıldır evliyiz yol uzun bizler yorgun ama başaracağız bakın görün inanıyorum hepimize bizler güçlü kadınlarız ♥![]()