• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Günaydın güzel anne adayları Aylin343534 Aylin343534 arkadaşım güneş bugün senin için doğsun tıranferin var bugün tüm dualarım seninle sağlıkla tutunacak bebişlerin olsun inşallah🙏Arkadaşlar dualarımızı esirgemeyelim.güzel haberler aldığımız bir gün olsun😍

bugun kontrole gittim rahim yatagı ince kalmis biraz dedi hoca estrofemin dozunu arttirdi bu sekilde olup rahim kalinligi artan var mı yoksa bu ay iptal mi olacak😯

bugun kontrole gittim rahim yatagı ince kalmis biraz dedi hoca estrofemin dozunu arttirdi bu sekilde olup rahim kalinligi artan var mı yoksa bu ay iptal mi olacak😯
Transferin ne zaman canım? Daha artar rahim kalınlığı benimkini transfere yakın günde 6 ya çıkarmıştı estofemi

Benimde aynı oldu canım. Estrofem arttırıldı. Ben hala günde 5 tane içiyorum. Birde nar suyu çok etki ediyormuş. Günde sabah akşam nar suyu içtim ama doğal olması lazım, migrosta buldum %100doğal şeker ilavesi. Metro da da var. Tadı acı oluyor ama ben çok etkisini gördüm. 4 günde baya estrofem ve nar suyu etki etti. ❤️

Pozisyon önerenmi ararsın, toplumda ay sen ne beceriksizsin diyenmi, 17 yıllık çocuk sahibi olamayıp sonunda olanımı..
Hepsi saygısız hadsiz insanlar.
Kimse sınırını bilmiyo
İçini dök ben seve seve dinlerim seni bizi biz anlarız
Allah razı olsun kuzum benim vallahi dün ablama da dedim ki inşallah evlatlarım olursa asla kimseye akıl vermeye kalkmıcam evladı olmayan birinin yanında evladımı anlatmıcam kimsenin kalp kırıklıgı sebebi olmak istemiyorum bu benim ahtımdır bana yapılan her bir can acıtıcı hareketi asla yapmıcam inşallah diyorum Allah nefslerimizi korusun.
Benim bir lise grubum var tek çocuğu olmayan ama ilk evlenen benim Bunların içinde bilerek canımı yakmak isteyen biri var geçen yazıyor ki çocuk evin süsüdür evlat kadar güzel birşey mi var bilmem ne ya anlatamam böyle insanlardan iğreniyorum bunu yazan kişi de 2.cocugunu kaybetti yani biliyor bu duyguyu şimdi 3.cüyü doğurmak üzere ben diyorum ki Allah böyle insanlara akıl fikir versin bu toplum da sağlıklı kalmak çok zor.

Benimde aynı oldu canım. Estrofem arttırıldı. Ben hala günde 5 tane içiyorum. Birde nar suyu çok etki ediyormuş. Günde sabah akşam nar suyu içtim ama doğal olması lazım, migrosta buldum %100doğal şeker ilavesi. Metro da da var. Tadı acı oluyor ama ben çok etkisini gördüm. 4 günde baya estrofem ve nar suyu etki etti. ❤️
cok cok tesekkur ederim ben de alayim

Slm kizlar.. bende dün ikinci defa transfer oldum..
Ilk iki tane taue 5aa embriosuydu 2018 de ve dünyalar tatlisi bir kizim oldu rabbime sükürler olsun ..
6 tane 5aa kalite dondurmusduk ozaman..
Gecen ayin adetiyle birlikte estrofem coraspirin folikasit kullandim transefere 4 gün kala da iki haplik bir antibiotik ve crione jele basladim... dün iki embrio transfer edlidi aspirin folicasit estrofem günde 3 tane ve sabah aksam crione jele devam ... daha bir gün gecmesine ragmen meraktan ölecegim rabbim hepmize saglikli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Allah razı olsun kuzum benim vallahi dün ablama da dedim ki inşallah evlatlarım olursa asla kimseye akıl vermeye kalkmıcam evladı olmayan birinin yanında evladımı anlatmıcam kimsenin kalp kırıklıgı sebebi olmak istemiyorum bu benim ahtımdır bana yapılan her bir can acıtıcı hareketi asla yapmıcam inşallah diyorum Allah nefslerimizi korusun.
Benim bir lise grubum var tek çocuğu olmayan ama ilk evlenen benim Bunların içinde bilerek canımı yakmak isteyen biri var geçen yazıyor ki çocuk evin süsüdür evlat kadar güzel birşey mi var bilmem ne ya anlatamam böyle insanlardan iğreniyorum bunu yazan kişi de 2.cocugunu kaybetti yani biliyor bu duyguyu şimdi 3.cüyü doğurmak üzere ben diyorum ki Allah böyle insanlara akıl fikir versin bu toplum da sağlıklı kalmak çok zor.
Benim görümcem olacak yılan bana göndermeler yapardı sonrada çocuklarının resmini paylaşırdı.
En sevdiğim arkadaşımda benim gezdiğim yada eşimle bişey yaptığım fotoğraf görünce 5 dk sonra çocuğunun fotoğrafını atardı.
Herkes yapıyo en çokta yakındakiler yapıyo.
Kimseye diyecek lafım yok verende allah alanda hiçbişey için böbürlenmeyeceksin

Kaç yaşındasınız ? Kızınız küçük ya çift koydurmaya nasıl karar verdiniz?
Kizim 28 eylülde 2 yasina giriyor eger tutarsa dogana kadar 3 yasina yakin oluyor .. 3 yasdan sonra okadar zorlanacagimi düsünmüyorum.. birde esim sagolsun cok yardimci ve destekci ikisi de tutar herseye yetusemezse yardimci filan aliriz diyor ev ile o ilgilenir sen cocuklarla diyor yani acikcasi esim beni cesaretlendirdi. Ben 32 yasindayim .tüp bebek yapma sebebim ise dis gebelik gecirdim ve sag tüpüm ampute edildi dogal yolla gebe kalmam cok zor iki yila yakin denedik tekrar gebe kalamayinca 2018 de tüp bebek yapdik iste..

Kizim 28 eylülde 2 yasina giriyor eger tutarsa dogana kadar 3 yasina yakin oluyor .. 3 yasdan sonra okadar zorlanacagimi düsünmüyorum.. birde esim sagolsun cok yardimci ve destekci ikisi de tutar herseye yetusemezse yardimci filan aliriz diyor ev ile o ilgilenir sen cocuklarla diyor yani acikcasi esim beni cesaretlendirdi. Ben 32 yasindayim .tüp bebek yapma sebebim ise dis gebelik gecirdim ve sag tüpüm ampute edildi dogal yolla gebe kalmam cok zor iki yila yakin denedik tekrar gebe kalamayinca 2018 de tüp bebek yapdik iste..
Birde
Ikisi de tutar diye bir ümüdüm de yok acikcasi

Ne güzel canım Rabbim kalbine göre versin gençmişsin daha tutar Allah’ın izniyle nerede tedavi görüyorsunuz?

Ne güzel canım Rabbim kalbine göre versin gençmişsin daha tutar Allah’ın izniyle nerede tedavi görüyorsunuz?
Ben alanya da yasiyorum.. burada cok iyi bir doktorum var mahmut cosar rabbim onu ailesine basmgislasin ... mahmut bey antalya anadolu hastanesinde ki tonguc beye yönlendirdi orada transfer oldum .. yani mahmut bey buradan tonguc gündüz bey antalyadan sagolsunlar iki si de cok iyi

Ben de aynı diyeti yapıyorum hem yürüyorum her gün yarım kilo anca 16-8 mi yaptın?
Evet 16-8 yaptım ama arada da pek birsey yemedim 1 hindistan cqvizli kahve ya da 1 elma ya da 1 batdak sut ictim..yani 2 ana ogun 1 ara öğün yaptim

Back
X