2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kahvaltıdan sonra yazamadım hızlıca geçeyim.
Double türk kahve ve 1 büyük hurma
10 adet yaprak sarma
3 yk yoğurt

akşam da: 4 yk pirnç pilavı ve 1 tabak güveç, 1 kase cacık

7-8 kaşık ıspanak yemeği
Yarım kerevizli kıvırcık domatesli salata
İki tatlı kaşığı yoğurt
2 hurma ve 2 ceviz

30 dk leslie ve 30 mekik 😬😖

Günaydın🙃

Kahvaltım 270 kkal⬇️⬇️⬇️

5552D495-39E1-4281-B92C-016E60B18FA5.jpeg

Günaydın kızlar,
Bu sabah 55.3 kg çıktım. Ve bgn cheat day yapıyorum şimdiye kadar bile dünyaları yedim. Hiç de keyif almadım cheat day den bu defa.
Artık cheat day lerimi şu şekilde yapıcam. 1 porsiyonluk tatlı ve 1 porsiyonluk diyet olmayan bir yemek belirleyip sadece onları yicem. Bu şekilde herşeyi yediğimde hiç keyifli olmadı ya.
İnşallah bi dahaki pazartesi şu anki kilomu aşmış olmam.

Günaydın kızlar,
Bu sabah 55.3 kg çıktım. Ve bgn cheat day yapıyorum şimdiye kadar bile dünyaları yedim. Hiç de keyif almadım cheat day den bu defa.
Artık cheat day lerimi şu şekilde yapıcam. 1 porsiyonluk tatlı ve 1 porsiyonluk diyet olmayan bir yemek belirleyip sadece onları yicem. Bu şekilde herşeyi yediğimde hiç keyifli olmadı ya.
İnşallah bi dahaki pazartesi şu anki kilomu aşmış olmam.
Öyle oluyor ya insanın midesi almıyor, ağzının tadı olmuyor.

2 hurma 1 tam ceviz...

sürekli bir şey yeme istediğimi henüz kaybedemedim:)

Akşam üstü kızı beslerken 2 etimek labne ile
Sonra yemeğinden kaldı karnabahar brokoli havuc kabak kemik sulu 2 etimekle de onu yedim

akşam ton balıklı salata
Şimdi 2 kaşıkla yulaf lapası yarım muz 2 ceviz

White Mocha White Mocha nasil incelmissinn😍😍 masallah cok guzel olmussun. Ben mehter takimi 2 ileri 1 geri. Pzrtesi tartildim 55,6 ciktim. Herhalde tarti bozuk 😂😂 dikkat etmedik evet ama 1 kilo da almamisimdir. Uykusuzluk yorgunluk belki odemdir. O yuzden kilo bildirimi yapmadim 😅😅 bugun de isteydim bakamadim sabah. yarin tekrar kontrol etcem. esmeralda5 esmeralda5 pes etmek yok zuberlerin hatrina 😅😅

White Mocha White Mocha nasil incelmissinn😍😍 masallah cok guzel olmussun. Ben mehter takimi 2 ileri 1 geri. Pzrtesi tartildim 55,6 ciktim. Herhalde tarti bozuk 😂😂 dikkat etmedik evet ama 1 kilo da almamisimdir. Uykusuzluk yorgunluk belki odemdir. O yuzden kilo bildirimi yapmadim 😅😅 bugun de isteydim bakamadim sabah. yarin tekrar kontrol etcem. esmeralda5 esmeralda5 pes etmek yok zuberlerin hatrina 😅😅
Yok almamışsındır 1 kilo yaa. Yani kilo alacak kadar yemiyoruz bence. En kötü yerimizde sayarız.
Ben mesela önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmam. Cheat dayin üstüne +2 çıkarım en az.

Ahahah ayyy kahkaha attım sabah sabah 😅😅😅 pes etmedik yok yok 💪🏻

X