2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Psikoloji için değer... başlarız yine napalım😂
ya hep süt için yediklerimizle çok alakalı değil %10 falan diyordum ya ben 😁
işte bunun hormonun salgılanması ve su ve bebeğin emmesi falan diyor uzmanlar diye...

neyse velhasıl kelam geçen dondurmalı irmik yedim tesadüf mü bilmem o gün Ada emerken bıraktı ve fışkkkkk diye fışkırdı süt memeden ne kadar bağlantılı bilmiyorum denk gelmiş olma ihtimali de var
🤣🤣

işte bunun hormonun salgılanması ve su ve bebeğin emmesi falan diyor uzmanlar diye...

neyse velhasıl kelam geçen dondurmalı irmik yedim tesadüf mü bilmem o gün Ada emerken bıraktı ve fışkkkkk diye fışkırdı süt memeden ne kadar bağlantılı bilmiyorum denk gelmiş olma ihtimali de var
🤣🤣
Bir teorim var psikolojik bence. Çocuklu kadın bir besinlerle mutlu oluyor kafası rahatlıyor o da süte yansıyor.

y
Bir teorim var psikolojik bence. Çocuklu kadın bir besinlerle mutlu oluyor kafası rahatlıyor o da süte yansıyor.
ya işte alerjik anneleri düşün neredeyse bir şey yiyemiyorlar sütlerimi yok var gayette
ama o zaman yani aman yiyim kendimi mutlu hissedim diye yemedim oburluktan tamamen 😬😬😬😬

yok be kuzum hepsini canım çekmişti...
hamburger söyledim ama neyse eşimle beraber yarım yarım yedik
ama yanına dondurmalı irmik söyledim :KK43:

öfff... yatamıyorum yaaa ders çalışıyorum hiç bişi yokmuş gibi... 😁😁😁
nerden sipariş ettin kuzum? En minik hamburgerler 250 kal civari oluyor. Eğer öyleyse diyet bozulmamıs sayılır.

🤣🤣
Ben hiç psikolojik olduğunu düşünmüyorum valla. Ne zaman sütlü irmik tatlısı yesem Ediz de sütü bitiremiyor. Üstelik sütlü irmik tatlısı beni çok da mutlu etmez, ben çok daha ağır tatlılar seviyorum mesela.

nerden sipariş ettin kuzum? En minik hamburgerler 250 kal civari oluyor. Eğer öyleyse diyet bozulmamıs sayılır.

Ben hiç psikolojik olduğunu düşünmüyorum valla. Ne zaman sütlü irmik tatlısı yesem Ediz de sütü bitiremiyor. Üstelik sütlü irmik tatlısı beni çok da mutlu etmez, ben çok daha ağır tatlılar seviyorum mesela.
İrmikte bişi var valla kaç kalori ki bu arkadaş ya 🤓
Çok standart bir burgerci canım ya Satır Burger diye bir yer 😅

Filtre kahve 2 bitterli etiform
Şimdi yoğurt, hurma, ceviz, tarçın yicem 🤪
Kaç haftadır aynı kiloda takıldım oysa bir öncesinde 2 kilo vermiştim hareket- bereket olmuştu...

Azcık muzda ekledim, sütle tarçın verirler genelde akşam ara öğününde ama bence tarçın yoğurtla daha efsane 🤎
50BD9958-1A8E-45CA-832F-BB8CD9B6CEAF.jpeg

Evde temizlik var kız yine durmadı sabahları ekstra coşuyor. Çok az mantarlı omlet 1 kk bile olmayan peynir ve en fazla 1 yk çilek reçeli ağzıma atabildim sanırım. 1 dilim tam çavdar ekmeği de var tabi.

1 küçük kase tavuk bonfile küp küp doğrayıp kavurmuştum. Onu yedim sade. Arada da bir türk kahvesi az şekerliydi temizliğe gelen ablalara yapmıştım ondan dolayı şekerli🙃

X