Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de imkanım var ama ben de bırakamıyorum malesef henüz..Aklım kalmasa ben uzaklaşacağım da... çarşıya da çıksam olur imkan da var aslında ama bırakamıyorum
Psikolojim pert olsa grissini işe yetinemem. Maşallah diyelimbu ara benim psikolojim pert.
neyse arada 2 küp bitter
şimdi uno grissino labne çay
Hiç ama hiç yiyesim gelmiyor elim ayağım titremeye başlamıştı labne falan yok normalde pul biberli yoğurt ve 3 grisini vardı değiştirdim...Psikolojim pert olsa grissini işe yetinemem. Maşallah diyelim
Yaa hepimiz oyle olduk bence ondan sesimiz cikmiyorBen bu ara karıştırdım diyeti toparlanmam lazım. Çok yemiyorum ama tam diyet de yapamıyorum.
Ben de aynı şekilde. Diyet yapamıyorum ama porsiyonlarım kontrollü.Ben bu ara karıştırdım diyeti toparlanmam lazım. Çok yemiyorum ama tam diyet de yapamıyorum.
Hava bayagı kapalı burda da ve ben hava kapalı olunca yulaf'a sarıyorum.Günaydın, hava bugün baya karanlık. Diyete, psikolojiye bu havalar da etki ediyor. Kahvaltı hazırlıyorum. Bakalım bizim kız ne kadar cozutacak...
Eki Görüntüle 2804590
Hava bayagı kapalı burda da ve ben hava kapalı olunca yulaf'a sarıyorum.
yulaf lapası 3.5 kaşık, 2 yk kaşığı nar, yarım muz, 2 tam ceviz
Hoşgeldiniz, bende de gestasyonel diyabet vardı ama gebelikten sonra baktırmadım. Nasıl kalıcı olduğunun farkına vardınız?seellaaammm bende 57 ile hamile kaldım 72 ile doğma gittim .
8 ay geçti halaaa 67 kiloyum bir türlü veremiyorum, gebelik şekeri meğer bende kızımın hediyesi olarak kalmış. ilaç başladık bakalım verebilecek miyim artık kendimle barışmak istiyoruumm!!!
bu sayfayı görüncedeee koştum geldim