2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Atak mı diş mi bilemedim salyası var diş de olabilir bir haftadır zaten zor uyuyor ama gece de 1 defa kalkıyordu dün gece çok kalktı.

hamburgeri ha deyince nerden buluyorsun😂
Ayyy eşime haaa desem hemen bulur ki kendisi geçen karşımda yedi ben de ıspanak yedim...
yemek sepeti kuzum, açık olsa Nusrete gider yani eşim dert değil 😅
Sonunda bana da zuber lokma aldirdiniz yza yaza burda 😂😂🤪
Neli aldın çok güzel değil mi 😍
Bir ben mi kaldım yemeyen... bu arada evin durumu şu an çok fena. Hediye minvalinde dışarıdan tatlılar geldi...
Dene dene ağzı tatlanıyor insanın :))
Tatlılar azcık komşuyaaaa 😜

esmeralda5 esmeralda5 komşuya bu kötülüğü yapmasak mı:rolleyes:

istanbul da yaşamanın nimetleri diyorsun yani... hamburger olayına. Bir nusret olamasak da bi ara deneyeceğim bu hamburger olayını kendim yapmayı ama diyet el vermiyor bi de düşkün değilim sanırım düşkün olsam şimdiye yapmıştım.

Başım ağrıyor ya sürekli bağıra bağıra ağlıyor ama can yanması ağlaması değil keyfi...

istanbul da yaşamanın nimetleri diyorsun yani... hamburger olayına. Bir nusret olamasak da bi ara deneyeceğim bu hamburger olayını kendim yapmayı ama diyet el vermiyor bi de düşkün değilim sanırım düşkün olsam şimdiye yapmıştım.
hehehe sadece işte siparişle de bitmiyor,
Hamburger tarifleri, pizza tarifleri havada uçuyor :)

en son bir pizza yapmıştık Ada uyuduğunda arkadaşlar gelmişti. şok oldular zaten iyi de yemiştik o zaman hahahah
Eşim hamur açar fena 😁😁😁

Katma işi bende eller yapış yapış oluyor ya sevmiyor kirletmeyi ama

yaa bir ara tutturdu Japon Cheese Cake - Sünger Kek var ya tam 4 kere denedi yaa 4 kere yılmadan her hafta sonu

Daha saymıyim isterseniz ahahah:deli:

Başım ağrıyor ya sürekli bağıra bağıra ağlıyor ama can yanması ağlaması değil keyfi...
geçen bir yerde denk geldim kuzum, kendileri büyüdükçe tepkileri de büyücek, kendi heybetlerinin de farkına varacaklar diyor
Ahh ne doğruu bütün gün mız mız mızz oyuncaklarla bile oynamadık
Yatak odasında yatağın üzerinde emzikle oynadık çokk vizyonlu hareket 😬

aaa komşu kısmını görmemişim artık gözümde görmez oldu
ahahah komşular sever belki ne bileyim :KK70: paylaşınca az yiorsun ama bazen de paylaşmak istemiyorsun yaa

Mesela ben gofret falan yerken hiç sevmem bir ısırık alınmasından ahhahaha

Sabah kahvaltım klasik idi :)

Akşam üstü 4'te 4 tahıllı ton balığı yedim 2 kıvırcık doğradım içine azda limon sıktım müthiş oldu kızlar deneyin

6'da 1 portakal

7.30'da 1kase tarhana çorbası ve salata

az önce

10 badem-3 Kaju-az fıstık-2 küp bitter

ve Kapanış

size bu kötülüğü yapmak istemem ama evde yapacağınız için kendinizi az şımartabilirsiniz hafta sonu :)

Karamelize Soğan 🤤

Ayyy eşime haaa desem hemen bulur ki kendisi geçen karşımda yedi ben de ıspanak yedim...
yemek sepeti kuzum, açık olsa Nusrete gider yani eşim dert değil 😅

Neli aldın çok güzel değil mi 😍

Dene dene ağzı tatlanıyor insanın :))
Tatlılar azcık komşuyaaaa 😜
Antepfistikli aldm. Az once geldi migros sanal market. Acmadim daha. Uno grissuno kepekli aliyordum hep. Onun da karabugdaylisini aldm onu denedim. KiZ hala uyumadi. Bugun sabahtan beri toplasan 1,5 saat uyumamistir. Ne betermis dis olayi.

bu arada bizim evde esim yapmaz herseyi ben yaparm mutfakta. Cok da duskunum
Bogaza maalesef. Pizza hamburger kek borek 🤤

Antepfistikli aldm. Az once geldi migros sanal market. Acmadim daha. Uno grissuno kepekli aliyordum hep. Onun da karabugdaylisini aldm onu denedim. KiZ hala uyumadi. Bugun sabahtan beri toplasan 1,5 saat uyumamistir. Ne betermis dis olayi.

Fındıklısını daha çok beğenmiştim sanki onu da dene kuzum 😊

ya işte bende mecbur yardım etmeye giriyorum

benim zamanım ve keyfim olsun yeterki başka türlü sevmem mutfak
Domates peynir yer geçerim 😅

evlendiğimden beri çalıştığım içinde hiç öyle mutfakta uzun saatler geçirmeye fırsatım olmadı

artık kızımla beraber daha rahat takılırız inş biraz büyüyünce 😍

Bu arada uyumayan bebek çok zor bugün 11:30 dan akşam 5'e kadar uyumadı resmen sinirden ağladım 😅😅
Sinirim kameraya idi aslında
Tam uyumuştu çünkü 2.30 da cam kablosunu düzeltim derken uyandı iyice bir sövdüm came
Hatta alıp fırlatasım geldi 😅
Sonra sakinliğimi korudum 😂😅😅
Derken 5 te uyudu sonra minnoş işte kucağımda 15-20 dk şekerleme yapınca işte daahaa dalamadı

hehehe sadece işte siparişle de bitmiyor,
Hamburger tarifleri, pizza tarifleri havada uçuyor :)

en son bir pizza yapmıştık Ada uyuduğunda arkadaşlar gelmişti. şok oldular zaten iyi de yemiştik o zaman hahahah
Eşim hamur açar fena 😁😁😁

Katma işi bende eller yapış yapış oluyor ya sevmiyor kirletmeyi ama

yaa bir ara tutturdu Japon Cheese Cake - Sünger Kek var ya tam 4 kere denedi yaa 4 kere yılmadan her hafta sonu

Daha saymıyim isterseniz ahahah:deli:
Maşallah enişteye 👏👏👏

Bu arada uyumayan bebek çok zor bugün 11:30 dan akşam 5'e kadar uyumadı resmen sinirden ağladım 😅😅
Sinirim kameraya idi aslında
Tam uyumuştu çünkü 2.30 da cam kablosunu düzeltim derken uyandı iyice bir sövdüm came
Hatta alıp fırlatasım geldi 😅
Sonra sakinliğimi korudum 😂😅😅
Derken 5 te uyudu sonra minnoş işte kucağımda 15-20 dk şekerleme yapınca işte daahaa dalamadı
Bidahakine de findiklisiji alaym. Gece yedim 2 top 😅 ben yalnz onu acinca paketi yiyebilirim bayagi guzelmis 😂😂 ben de agliyorum sinirimden. Esim cok gec geliyor hic faydasi yok ne eve ne Alin e. Ben 6 gun calisirken de gece yapardim. Aklima bsey dusunce yemeden duramiyorum. Ama neyse ki suan tutuyorum kendimi.

Bidahakine de findiklisiji alaym. Gece yedim 2 top 😅 ben yalnz onu acinca paketi yiyebilirim bayagi guzelmis 😂😂 ben de agliyorum sinirimden. Esim cok gec geliyor hic faydasi yok ne eve ne Alin e. Ben 6 gun calisirken de gece yapardim. Aklima bsey dusunce yemeden duramiyorum. Ama neyse ki suan tutuyorum kendimi.
heheheh yapmaya üşenmemek kötü bişi ben üşeniyorum mesela vazgeçiyorum ama işte benimde gofret çikolata gibi şeylere düşme riskim çok fazla :)

bu arada evet çok beğeniyorum ben de ve arabada giderken Ada da uyuyorsa bir de yanıma kahve almışsam bir paket yediğim oluyor 😁😁

Artık gerçekten hepimizin 1 günde olsa bebişten uzaklaşmaya ihtiyacııı var benceee

X