- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
Acil durumdu o kadar çığlık attı ki önlüğü düşünemedim...bizimki yemek de yemedigi icin kanmiyor da. Ac kaliyorum resmen. Siz de onluk pek sevmiyosunz galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil durumdu o kadar çığlık attı ki önlüğü düşünemedim...bizimki yemek de yemedigi icin kanmiyor da. Ac kaliyorum resmen. Siz de onluk pek sevmiyosunz galiba.
Sonunda bana da zuber lokma aldirdiniz yza yaza burda
Ayyy eşime haaa desem hemen bulur ki kendisi geçen karşımda yedi ben de ıspanak yedim...Atak mı diş mi bilemedim salyası var diş de olabilir bir haftadır zaten zor uyuyor ama gece de 1 defa kalkıyordu dün gece çok kalktı.
hamburgeri ha deyince nerden buluyorsun
Neli aldın çok güzel değil miSonunda bana da zuber lokma aldirdiniz yza yaza burda
Dene dene ağzı tatlanıyor insanın :))Bir ben mi kaldım yemeyen... bu arada evin durumu şu an çok fena. Hediye minvalinde dışarıdan tatlılar geldi...
hehehe sadece işte siparişle de bitmiyor,esmeralda5 komşuya bu kötülüğü yapmasak mı
istanbul da yaşamanın nimetleri diyorsun yani... hamburger olayına. Bir nusret olamasak da bi ara deneyeceğim bu hamburger olayını kendim yapmayı ama diyet el vermiyor bi de düşkün değilim sanırım düşkün olsam şimdiye yapmıştım.
geçen bir yerde denk geldim kuzum, kendileri büyüdükçe tepkileri de büyücek, kendi heybetlerinin de farkına varacaklar diyorBaşım ağrıyor ya sürekli bağıra bağıra ağlıyor ama can yanması ağlaması değil keyfi...
aaa komşu kısmını görmemişim artık gözümde görmez olduesmeralda5 komşuya bu kötülüğü yapmasak mı
istanbul da yaşamanın nimetleri diyorsun yani... hamburger olayına. Bir nusret olamasak da bi ara deneyeceğim bu hamburger olayını kendim yapmayı ama diyet el vermiyor bi de düşkün değilim sanırım düşkün olsam şimdiye yapmıştım.
Antepfistikli aldm. Az once geldi migros sanal market. Acmadim daha. Uno grissuno kepekli aliyordum hep. Onun da karabugdaylisini aldm onu denedim. KiZ hala uyumadi. Bugun sabahtan beri toplasan 1,5 saat uyumamistir. Ne betermis dis olayi.Ayyy eşime haaa desem hemen bulur ki kendisi geçen karşımda yedi ben de ıspanak yedim...
yemek sepeti kuzum, açık olsa Nusrete gider yani eşim dert değil
Neli aldın çok güzel değil mi
Dene dene ağzı tatlanıyor insanın :))
Tatlılar azcık komşuyaaaa
Fındıklısını daha çok beğenmiştim sanki onu da dene kuzumAntepfistikli aldm. Az once geldi migros sanal market. Acmadim daha. Uno grissuno kepekli aliyordum hep. Onun da karabugdaylisini aldm onu denedim. KiZ hala uyumadi. Bugun sabahtan beri toplasan 1,5 saat uyumamistir. Ne betermis dis olayi.
bu arada bizim evde esim yapmaz herseyi ben yaparm mutfakta. Cok da duskunum
Bogaza maalesef. Pizza hamburger kek borek
Bu arada uyumayan bebek çok zor bugün 11:30 dan akşam 5'e kadar uyumadı resmen sinirden ağladımAntepfistikli aldm. Az once geldi migros sanal market. Acmadim daha. Uno grissuno kepekli aliyordum hep. Onun da karabugdaylisini aldm onu denedim. KiZ hala uyumadi. Bugun sabahtan beri toplasan 1,5 saat uyumamistir. Ne betermis dis olayi.
bu arada bizim evde esim yapmaz herseyi ben yaparm mutfakta. Cok da duskunum
Bogaza maalesef. Pizza hamburger kek borek
Maşallah enişteyehehehe sadece işte siparişle de bitmiyor,
Hamburger tarifleri, pizza tarifleri havada uçuyor :)
en son bir pizza yapmıştık Ada uyuduğunda arkadaşlar gelmişti. şok oldular zaten iyi de yemiştik o zaman hahahah
Eşim hamur açar fena
Katma işi bende eller yapış yapış oluyor ya sevmiyor kirletmeyi ama
yaa bir ara tutturdu Japon Cheese Cake - Sünger Kek var ya tam 4 kere denedi yaa 4 kere yılmadan her hafta sonu
Daha saymıyim isterseniz ahahah
Bidahakine de findiklisiji alaym. Gece yedim 2 top ben yalnz onu acinca paketi yiyebilirim bayagi guzelmis ben de agliyorum sinirimden. Esim cok gec geliyor hic faydasi yok ne eve ne Alin e. Ben 6 gun calisirken de gece yapardim. Aklima bsey dusunce yemeden duramiyorum. Ama neyse ki suan tutuyorum kendimi.Bu arada uyumayan bebek çok zor bugün 11:30 dan akşam 5'e kadar uyumadı resmen sinirden ağladım
Sinirim kameraya idi aslında
Tam uyumuştu çünkü 2.30 da cam kablosunu düzeltim derken uyandı iyice bir sövdüm came
Hatta alıp fırlatasım geldi
Sonra sakinliğimi korudum
Derken 5 te uyudu sonra minnoş işte kucağımda 15-20 dk şekerleme yapınca işte daahaa dalamadı
heheheh yapmaya üşenmemek kötü bişi ben üşeniyorum mesela vazgeçiyorum ama işte benimde gofret çikolata gibi şeylere düşme riskim çok fazla :)Bidahakine de findiklisiji alaym. Gece yedim 2 top ben yalnz onu acinca paketi yiyebilirim bayagi guzelmis ben de agliyorum sinirimden. Esim cok gec geliyor hic faydasi yok ne eve ne Alin e. Ben 6 gun calisirken de gece yapardim. Aklima bsey dusunce yemeden duramiyorum. Ama neyse ki suan tutuyorum kendimi.
Aklım kalmasa ben uzaklaşacağım da... çarşıya da çıksam olur imkan da var aslında ama bırakamıyorumArtık gerçekten hepimizin 1 günde olsa bebişten uzaklaşmaya ihtiyacııı var benceee