2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ben cheat yapmıyorum ama biraz fazlaca yiyorum 2 gündür. Ondan yazmıyorum. Bgn sütlü irmik tatlısı yaptım. Gayet tereyağı da koydum şekeri de yerinde vanilin de ekledim. 1 büyükçe kase yedim valla. Öğle öğünüm olarak yedim. Amacım bu hafta 500 gr vermek. Arttırdım azıcık yemek miktarını ve kalorileri. Yanlışlıkla kilo almasam bari 😂

Benim de hiç yemek yiyesim yok, hep kahve içip yanında tatlı yemek istiyorum her öğün olur
Niye böyle oldu anlamadım sanırım Ada biraz mızmız gücümü alıyor öyle olunca
15 dakika 20 dk uyuyuncacanım sadece 15 dk kahve keyfi yapmak istiyor sanırım ☕

Üstümüzdeki ölü toprağı atsak mıııı kızlar 😇😇😇

türk kahvesi ve 1 lt su ile güne giriş yapıldı 😅

Ben de güne büyük kase sütlü irmik tatlısı ile giriş yaptım 😂
Bu hafta ben değişik bi stilde yiyorum kızlar. Masum tatlılar yiyorum, ölçülü yemek yemeye çalışıyorum. Valla baydı beni bu diyet, sıkıldım artık diyetten.

Ben de güne büyük kase sütlü irmik tatlısı ile giriş yaptım 😂
Bu hafta ben değişik bi stilde yiyorum kızlar. Masum tatlılar yiyorum, ölçülü yemek yemeye çalışıyorum. Valla baydı beni bu diyet, sıkıldım artık diyetten.
Ben de ara ara yılıyorum ama 62 lere çok az kaldı son 6-7 kilo yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

zayıfladıkça kilo vermek daha zorlaşıyor ondan yılıyoruz

Daha birşey yiyemedim. Dün gece çok zor geçti iki saate bir uyandık. Diyette moral motivasyon önemli böyle olunca yiyerek insanın kendini şımartası geliyor ama şimdilik evde yiyecek zararlı birşey yok.​

Daha birşey yiyemedim. Dün gece çok zor geçti iki saate bir uyandık. Diyette moral motivasyon önemli böyle olunca yiyerek insanın kendini şımartası geliyor ama şimdilik evde yiyecek zararlı birşey yok.​
ayy en iyisi eve almamak dimi :) valla ben de sanırım o tip durumlarda tüm gün bir şey yemiyorum yemiyorum canım istemiyor akşamda bu sefer çok acıkınca hamburger bilmem ne yiorum ....

Hayırdır inşallah neden 2 saatte kalktınız kuzum diş mi acep ?

ayy en iyisi eve almamak dimi :) valla ben de sanırım o tip durumlarda tüm gün bir şey yemiyorum yemiyorum canım istemiyor akşamda bu sefer çok acıkınca hamburger bilmem ne yiorum ....

Hayırdır inşallah neden 2 saatte kalktınız kuzum diş mi acep ?
Atak mı diş mi bilemedim salyası var diş de olabilir bir haftadır zaten zor uyuyor ama gece de 1 defa kalkıyordu dün gece çok kalktı.

hamburgeri ha deyince nerden buluyorsun😂

Kahvaltım🙃
CB9AE1AD-06B5-4EB1-8723-34708CD3E164.png

Biz de 7 de uyandik daha simdi uyudu. Yulaf yedim biraz muzlu. Ben zaten cok diyet yapmiyorum ama ona ragmen skildim. 3 gundur perisan etti yine kiz. Gece 12 leri buluyor uyumasi. Gece kalkip oturuyor 1-2 saat. Gunduz de uyumuyor. Yo rul dummm. Bu arada dis geldi ama salyasiz geldi. Salyamiz yok. Geceye dogru bozuyorum hep supangle yedim dun gece saat 1 di. gerildikce yemege sariyorum. Gunduz guzel basliyorum ama.

Biz de 7 de uyandik daha simdi uyudu. Yulaf yedim biraz muzlu. Ben zaten cok diyet yapmiyorum ama ona ragmen skildim. 3 gundur perisan etti yine kiz. Gece 12 leri buluyor uyumasi. Gece kalkip oturuyor 1-2 saat. Gunduz de uyumuyor. Yo rul dummm. Bu arada dis geldi ama salyasiz geldi. Salyamiz yok. Geceye dogru bozuyorum hep supangle yedim dun gece saat 1 di. gerildikce yemege sariyorum. Gunduz guzel basliyorum ama.
Allah kolaylık versin sabahtan öğlene terör estiriyor bizimki de... sürekli ağlıyor. Elma ile kandırdım da öyle kahvaltı yapabildim.üstümüz başımız battı tabi. 40 defa da meyve süzgecini yere attık.
465F2AC2-A948-4350-BD9E-BED68743F4CA.jpeg

Öğün sonrası oldu biraz ama kahveye ihtiyacım var...

2 küp sütlü çikolata, 1 elma diyebiliriz buradaki çeyrek de olsa... sabahtan beri kızla ortak bir elma yedik. Bu onun kalanları
image.jpg

Allah kolaylık versin sabahtan öğlene terör estiriyor bizimki de... sürekli ağlıyor. Elma ile kandırdım da öyle kahvaltı yapabildim.üstümüz başımız battı tabi. 40 defa da meyve süzgecini yere attık.
Eki Görüntüle 2803387
😍😍 bizimki yemek de yemedigi icin kanmiyor da. Ac kaliyorum resmen. Siz de onluk pek sevmiyosunz galiba.

X