- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Zaten 71din di mi? Ya bende de kiloda azalis yok ama dedigin gibi giremedigim pantolona giriyorumYaaa bende dun giremedigin 2 pantalona girdim cok mutluluk ve dayanamadim bugun tartildim 71.1 ciktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten 71din di mi? Ya bende de kiloda azalis yok ama dedigin gibi giremedigim pantolona giriyorumYaaa bende dun giremedigin 2 pantalona girdim cok mutluluk ve dayanamadim bugun tartildim 71.1 ciktim
Hafta basi 72.1 dim kuzum hic verememistimZaten 71din di mi? Ya bende de kiloda azalis yok ama dedigin gibi giremedigim pantolona giriyorum
Kiloda azalis yoksa odeminde olabilir canim su icmeye calis bolcaZaten 71din di mi? Ya bende de kiloda azalis yok ama dedigin gibi giremedigim pantolona giriyorum
Ay yok artikİçinizde mantı ya da içli köfte yapabilen var mı?
Zayıflayınca bir deneseydik yaAy yok artik
Hamilelikten once daha mi fazlaydin canimBenim gibisi yoktur sanırım. Hamilelikten önce girdiğim kot geniş oluyor belimden düşüyor kemerimi bulmam lazım. Deri ceketlerden birine de girdim ama içinde kazakla hafif kasıyor 2 kilo versem ya da kazak yerine gömlek giysem süper olacak.
Ya ben bebek arabasiyla hic yorulmuyorum. Kanguru biraz yoruyor ama bebek arabasi itmek icin hic guc sarfetmiyorum sanki. Burda butun yollar dumduz ondan mi yorulmuyorum acaba?1 saat 15 dakka bebek arabasi ile yurudum geldim belim pert
Evet 78-79 dum şimdi 75Hamilelikten once daha mi fazlaydin canim
Canim hamilelikte cok az almissin o zaman, ne guzelEvet 78-79 dum şimdi 75
Canim hamilelikte cok az almissin o zaman, ne guzel
Yaaa beni neredeyse hic uyumadigi icin gun icinde yordu ama burda az yokusta cikiyorum sokak aralarindaYa ben bebek arabasiyla hic yorulmuyorum. Kanguru biraz yoruyor ama bebek arabasi itmek icin hic guc sarfetmiyorum sanki. Burda butun yollar dumduz ondan mi yorulmuyorum acaba?
59 derken 59.9Ay benim de 59a cok az kaldi