- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Tabi kuzum benim için zaten kilodan ziyade tadım yok keyfim kaçıkesmeralda5 canim benim bahsettigim ilac emzirme icin sakincalimiymis? Kefir falan icerek dogal yollardan tuvalete cikmaya calis bari kuzum. Sadece kilo icin degil, rahatlamak icin de gerekli.
Çok geçmiş olsun kötü bir durum olsa ameliyat sonrası bana yazmazdı herhalde doktorum.Tabi kuzum benim için zaten kilodan ziyade tadım yok keyfim kaçık
Seninkini doktora sordum başka dedi duphalaca çok benzer ona bişi demedi
Ama en kötü kadın doğumcuma da sorucam
direkt doktora da soramadım asistanı sordu o da düzgün sormamış işte
Sağol kuzum yok yok kötü durum değil sadece işte bağırsak vücudun ikinci beyniÇok geçmiş olsun kötü bir durum olsa ameliyat sonrası bana yazmazdı herhalde doktorum.
Etiform un bitter çikolatalısı var o güzeldir :)Akşam Yemeği: 6 yk pirinç pilavı, 150 gr tavuk döner, börülce, mevsim salata
Yemekten sonra enerjim baya azalınca şekersiz türk kahvesi 1 küp bitter, sonra çay ve eti form limon lifli kepekli diye birşeyden. İçinden 6 tane çıkıyor ben 1 tane yedim tanesi 38 kkal falan. Çaya bandım ama pek sarmadı.
Pizza + sufleKizlar bu cheat day imde hepinizin yerine yiyorumcok iyi geldi valla. Aksama ne siparis etsek diye dusunuyoruz
Simdi burda neler yedigimi saymiyimPizza + sufle
Benim de yediğimde artıyor canım. O yüzden bu ara diyete ara verdim yoksa yetmiyor sütüm.Simdi burda neler yedigimi saymiyim
Kizlar sutun yemeyle alakasi olabilir ya... Bu gece sutumun ne kadar arttigini tahmin edemezsiniz.
Kuzum ben yarin kilomu paylasamicam. Tartilmak istemiyorum hic. Bi sonraki ptesi insallah 1-2 kg arasi vermis olurumBenim de yediğimde artıyor canım. O yüzden bu ara diyete ara verdim yoksa yetmiyor sütüm.