- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Hicbir fikrim yok sanirim wc cikamadigim ve agzimda aft oldugundanNedenki??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicbir fikrim yok sanirim wc cikamadigim ve agzimda aft oldugundanNedenki??
Firinda sebze yaparken uzerine zeytinyagi suruyor musun canim?Aksam : firinda 2 kabak 2 yesil biber uzerine 4 kasik yogurt 2 ceviz ve dereotu
aksam ara : 1 ananasli aktivia - 2 zuber top - 1 kase patlamis misir - 1 fincan rezene
Yağlı kağıt üzerine diziyorum 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum bir kişi içinFirinda sebze yaparken uzerine zeytinyagi suruyor musun canim?
afiyet olsun
Ben mi kaçırdım ne ilacı?Kilo veremeyenlerde bugün pazartesine de sonucun çok değişeceğini düşünmüyorum
Sanırım içtiğim ilaç şeker ağırlıklı olduğu için gitmedi
500 gr giderdi yani o da yok
Bütün enerjim düştü
Şarkı açtım dans ediyorum bebeyle ki enerjim gelsin
Yok cnm duphalac yaBen mi kaçırdım ne ilacı?
O çok şekerli ama işe yarar aslında yaramadı mı? Doğumdan sonra ben ona müptela oldum da dr bi haftadan sonra gerek yok dedi yazmadı. Dikişlerim acıyacak diye korkuyordum ondan sevmiştim.Yok cnm duphalac ya
Yaramadı malesef inanır mısın sadece içtiğimle ve kilo veremediğimle kaldımO çok şekerli ama işe yarar aslında yaramadı mı? Doğumdan sonra ben ona müptela oldum da dr bi haftadan sonra gerek yok dedi yazmadı. Dikişlerim acıyacak diye korkuyordum ondan sevmiştim.
Kız tabi ki üzülme biliyorsun burda moral motivasyon önemliUzulmeme pisman olmama gerek yok di mi? Hedefime en fazla 1 hafta uzaklastim di mi kizlar?
Ahhh kuzum inşallah yaa bütün bağırsak ilaçları öyle bende hamileliğimde kullandım ve bir süre sonra etki etmiyor biliyorm yine de ısrarla iki gün günde 2 kez içim dedim sonuç 0Duphalac bi sureden sonra bagimlilik yapabiliyor. Bagimlilik dedgim iste bagirsaklar tembellige alisabiliyormus. Dogumdan snra bana vermemisti dr hc bsey ve cok skinti cektm. Duphalac da hic ise yaramamisti. Sıkma canini esmeralda5 haftaya gider o kilolar. Bu sabah ufak bir pogaca yedim. Kendm yapmistim. Sonra da muzlu yulaf. Gunaydin herkese.