2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Aksam : firinda 2 kabak 2 yesil biber uzerine 4 kasik yogurt 2 ceviz ve dereotu

aksam ara : 1 ananasli aktivia - 2 zuber top - 1 kase patlamis misir - 1 fincan rezene 😊

Kilo veremeyenlerde bugün pazartesine de sonucun çok değişeceğini düşünmüyorum
Sanırım içtiğim ilaç şeker ağırlıklı olduğu için gitmedi
500 gr giderdi yani o da yok
Bütün enerjim düştü 😅
Şarkı açtım dans ediyorum bebeyle ki enerjim gelsin 🤪

Kilo veremeyenlerde bugün pazartesine de sonucun çok değişeceğini düşünmüyorum
Sanırım içtiğim ilaç şeker ağırlıklı olduğu için gitmedi
500 gr giderdi yani o da yok
Bütün enerjim düştü 😅
Şarkı açtım dans ediyorum bebeyle ki enerjim gelsin 🤪
Ben mi kaçırdım ne ilacı?

Günaydın kahvaltı yapıldı 😊
EBDF97ED-3C56-479B-84F7-9E7D113E2AF7.jpeg

Bugün tartıda çok az düşmüş çıktım ama düm az da olsa erişte yedim bu ara kaymak reçel kahvaltıda bol gitti çok da iyi yönetemedim diyetimi. Ama çok yoğun geçiyor günler. En azından almadım. Aslında az yiyorum ama sebzelerden diyet yemeklerden uzak kaldım gibi hissediyorum.​

O çok şekerli ama işe yarar aslında yaramadı mı? Doğumdan sonra ben ona müptela oldum da dr bi haftadan sonra gerek yok dedi yazmadı. Dikişlerim acıyacak diye korkuyordum ondan sevmiştim.
Yaramadı malesef inanır mısın sadece içtiğimle ve kilo veremediğimle kaldım :KK43:

ve içerken kusucak gibi oluyorum 😖

Duphalac bi sureden sonra bagimlilik yapabiliyor. Bagimlilik dedgim iste bagirsaklar tembellige alisabiliyormus. Dogumdan snra bana vermemisti dr hc bsey ve cok skinti cektm. Duphalac da hic ise yaramamisti. Sıkma canini esmeralda5 esmeralda5 haftaya gider o kilolar. Bu sabah ufak bir pogaca yedim. Kendm yapmistim. Sonra da muzlu yulaf. Gunaydin herkese.

Kizlar ben bu hafta tartilmayacagim. Maalesef ben bgn cheat day yapiyorum. Cunku artik dayanamiyorum ve surekli ufak ufak kacamak yapiyorum. Bgn canim ne isterse yicem ve yarin tekrar devam edicem. Bu hafta zaten kilo veremedim belki de aldim. Neyse...

Uzulmeme pisman olmama gerek yok di mi? Hedefime en fazla 1 hafta uzaklastim di mi kizlar? 😔
Kız tabi ki üzülme biliyorsun burda moral motivasyon önemli
Sana bir şey anlatim :)
Benle beraber eşim ve kayınpederimde emziren anne diyetini yapıyor 😅😅😅😅
Ama veriyorlar onlarda neyse kayınpederim iş seyahatine gitmişti orda 2 kilo almş geldi ama dikkat etti yine devam etti ve verdi onlrı 1 hafta da 😊😊😊

Benim çılgın yulaf lapalarımı özlediniz mi 😅😅😅 tarçını üşendim tuzluğa koymaya ve paketten dökerken yığın oldu yanlışlıkla 🤪 6BD8402D-D0D0-4D17-82F1-D0220209D49B.jpeg

Duphalac bi sureden sonra bagimlilik yapabiliyor. Bagimlilik dedgim iste bagirsaklar tembellige alisabiliyormus. Dogumdan snra bana vermemisti dr hc bsey ve cok skinti cektm. Duphalac da hic ise yaramamisti. Sıkma canini esmeralda5 esmeralda5 haftaya gider o kilolar. Bu sabah ufak bir pogaca yedim. Kendm yapmistim. Sonra da muzlu yulaf. Gunaydin herkese.
Ahhh kuzum inşallah yaa bütün bağırsak ilaçları öyle bende hamileliğimde kullandım ve bir süre sonra etki etmiyor biliyorm yine de ısrarla iki gün günde 2 kez içim dedim sonuç 0
Osmolak diye bir ilaçta var ama bence sonuç aynı olur

ya su içiyorum aslında ama hareketsiz kaldığım için bağırsaklarımda düzgün çalışmıyor evin içindeki hareket yeterli gelmiyor :///

Oglen 200 gr kadar barbun ve salata.
simdi de sut ve bir dilim browni. Bu misafir isi skinti. Ablamlar 40 ucurmaya gelmisti geldiler gittiler keki kurabiyesi hep basima kaldi 😅😅

X