2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Buradayım ben😅
Ben de yürüdüm düne göre az ama olsun😊 9F662CF1-1420-4BF3-BB62-5A8CD56680AD.jpeg

Ben bu hafta dikkat ettim ama kendimi cok sis hissediyorum ya neden ki. carsamba tartida düşmüştü kilom. Bu sabah tartildim gecen haftaya gore almışım görünüyor. O kdar da dikkat ettm. Keyfim kacti.

Selam kızlar :)
Bugün misafirlerim vardı hiç bakamadım :)
Bakılcakta bişi yemedim ya neyse 😅😅😅😅
Sabah kahvaltı iyidi aynı benim klasik sadece kuru domatesli omlet yaptım yerken lila6 lila6 yı andım 🤩
Azıcık kaşar yedim kahvaltıda

Ama gelelim diğer suçlu yemelere tam da pazar günü bunu yapmış olmam 😅😅😅

sabah türk kahvesinle bir güzel kavala kırabiye yedim 1 tane

öğleden sonra filtre kahve ile 1 kruvasan

4.30 gibi 1 iskender 🤭

az önce de yulaf lapası - kuru kayısı, dut kurusu, nar, ceviz ile 😬

Daha duruyorum artık şiştim 😅😅

Ben bu hafta dikkat ettim ama kendimi cok sis hissediyorum ya neden ki. carsamba tartida düşmüştü kilom. Bu sabah tartildim gecen haftaya gore almışım görünüyor. O kdar da dikkat ettm. Keyfim kacti.
Benimde öyle canım zaten gitmedi de
Almamış olsam bari yediklerimden snra

ama seninki ödemdir geçer 2-3 güne 😊

Selam kızlar :)
Bugün misafirlerim vardı hiç bakamadım :)
Bakılcakta bişi yemedim ya neyse 😅😅😅😅
Sabah kahvaltı iyidi aynı benim klasik sadece kuru domatesli omlet yaptım yerken lila6 lila6 yı andım 🤩
Azıcık kaşar yedim kahvaltıda

Ama gelelim diğer suçlu yemelere tam da pazar günü bunu yapmış olmam 😅😅😅

sabah türk kahvesinle bir güzel kavala kırabiye yedim 1 tane

öğleden sonra filtre kahve ile 1 kruvasan

4.30 gibi 1 iskender 🤭

az önce de yulaf lapası - kuru kayısı, dut kurusu, nar, ceviz ile 😬

Daha duruyorum artık şiştim 😅😅
Maşallah afiyet olsun😅 normalde çok dikkat ediyorsun bir pazarlık o kadar olsun. İçlerinden bir kuru hasanı tutmadım😂 yani o kaloriye ben başka şey bulur yerdim. İngiltere’de bile sevemedim ben onu. İskender de on numara beş yıldız👏

Maşallah afiyet olsun😅 normalde çok dikkat ediyorsun bir pazarlık o kadar olsun. İçlerinden bir kuru hasanı tutmadım😂 yani o kaloriye ben başka şey bulur yerdim. İngiltere’de bile sevemedim ben onu. İskender de on numara beş yıldız👏
Sağol canım hahahha yaaa kuruhasan aslında tam değil bizim yöresel mi diyim ne diyim kayınvalidem yapmş ahanda bundan 1 tane küçük zaten
İçinde marmelat var

CB8B631B-70E1-4504-8CE5-82F6C3CB50B7.jpeg 6168BE95-5138-41C5-922B-46886F49DEF1.jpeg

lila6 lila6 tebrik ederim canım süper gidiyorsun 🧿🧿🧿

Sizi de tebrik ederim kızlar esmeralda5 esmeralda5 aling aling White Mocha White Mocha almamak da bir başarı bence 🏅

Ben tartilmadim çünkü muhtemelen verdiğim tüm kiloları geri aldım. Düzenlemeye çalışıyorum ama yapamıyorum. Kendime gelebilirim inşallah
Kiz beni ne tebrik ediyorsun. Ben korkudan tartilamadim bile 😂 kesin aldim ben...
Kizlar hepinizi tebrik ederim, harikasiniz!!

X