- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ödem, bol su iç geçecek birkaç güne.Ben bu hafta dikkat ettim ama kendimi cok sis hissediyorum ya neden ki. carsamba tartida düşmüştü kilom. Bu sabah tartildim gecen haftaya gore almışım görünüyor. O kdar da dikkat ettm. Keyfim kacti.
Benimde öyle canım zaten gitmedi deBen bu hafta dikkat ettim ama kendimi cok sis hissediyorum ya neden ki. carsamba tartida düşmüştü kilom. Bu sabah tartildim gecen haftaya gore almışım görünüyor. O kdar da dikkat ettm. Keyfim kacti.
Selam kızlar :)
Bugün misafirlerim vardı hiç bakamadım :)
Bakılcakta bişi yemedim ya neyse
Sabah kahvaltı iyidi aynı benim klasik sadece kuru domatesli omlet yaptım yerken lila6 yı andım
Azıcık kaşar yedim kahvaltıda
Ama gelelim diğer suçlu yemelere tam da pazar günü bunu yapmış olmam
sabah türk kahvesinle bir güzel kavala kırabiye yedim 1 tane
öğleden sonra filtre kahve ile 1 kruvasan
4.30 gibi 1 iskender
az önce de yulaf lapası - kuru kayısı, dut kurusu, nar, ceviz ile
Daha duruyorum artık şiştim
Sağol canım hahahha yaaa kuruhasan aslında tam değil bizim yöresel mi diyim ne diyim kayınvalidem yapmş ahanda bundan 1 tane küçük zatenMaşallah afiyet olsun normalde çok dikkat ediyorsun bir pazarlık o kadar olsun. İçlerinden bir kuru hasanı tutmadım yani o kaloriye ben başka şey bulur yerdim. İngiltere’de bile sevemedim ben onu. İskender de on numara beş yıldız
Bunu beğendimSağol canım hahahha yaaa kuruhasan aslında tam değil bizim yöresel mi diyim ne diyim kayınvalidem yapmş ahanda bundan 1 tane küçük zaten
İçinde marmelat var
Eki Görüntüle 2792499 Eki Görüntüle 2792500
Hahahah hiç gülcem yoktu ama ya pozitif oldum yedim diye yarın tartı sonucumda da aşırı pozitif olmayı yeğliyorumBunu beğendim
Gunaydin kuzum, cok tebrik ederim!!Günaydın
Bugün kızın doktor randevusu var erkenden tartıldım sonucu şuraya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2792597
Kiz beni ne tebrik ediyorsun. Ben korkudan tartilamadim bile kesin aldim ben...lila6 tebrik ederim canım süper gidiyorsun
Sizi de tebrik ederim kızlar esmeralda5 aling White Mocha almamak da bir başarı bence
Ben tartilmadim çünkü muhtemelen verdiğim tüm kiloları geri aldım. Düzenlemeye çalışıyorum ama yapamıyorum. Kendime gelebilirim inşallah
Vazgeçmedin benim gibiiii iki güne gider odemdir hepsiKiz beni ne tebrik ediyorsun. Ben korkudan tartilamadim bile kesin aldim ben...
Kizlar hepinizi tebrik ederim, harikasiniz!!