2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ben bu hafta dikkat ettim ama kendimi cok sis hissediyorum ya neden ki. carsamba tartida düşmüştü kilom. Bu sabah tartildim gecen haftaya gore almışım görünüyor. O kdar da dikkat ettm. Keyfim kacti.

Selam kızlar :)
Bugün misafirlerim vardı hiç bakamadım :)
Bakılcakta bişi yemedim ya neyse
Sabah kahvaltı iyidi aynı benim klasik sadece kuru domatesli omlet yaptım yerken lila6 yı andım
Azıcık kaşar yedim kahvaltıda

Ama gelelim diğer suçlu yemelere tam da pazar günü bunu yapmış olmam

sabah türk kahvesinle bir güzel kavala kırabiye yedim 1 tane

öğleden sonra filtre kahve ile 1 kruvasan

4.30 gibi 1 iskender

az önce de yulaf lapası - kuru kayısı, dut kurusu, nar, ceviz ile

Daha duruyorum artık şiştim

Ben bu hafta dikkat ettim ama kendimi cok sis hissediyorum ya neden ki. carsamba tartida düşmüştü kilom. Bu sabah tartildim gecen haftaya gore almışım görünüyor. O kdar da dikkat ettm. Keyfim kacti.
Benimde öyle canım zaten gitmedi de
Almamış olsam bari yediklerimden snra

ama seninki ödemdir geçer 2-3 güne

Maşallah afiyet olsun normalde çok dikkat ediyorsun bir pazarlık o kadar olsun. İçlerinden bir kuru hasanı tutmadım yani o kaloriye ben başka şey bulur yerdim. İngiltere’de bile sevemedim ben onu. İskender de on numara beş yıldız

Sağol canım hahahha yaaa kuruhasan aslında tam değil bizim yöresel mi diyim ne diyim kayınvalidem yapmş ahanda bundan 1 tane küçük zaten
İçinde marmelat var

Kiz beni ne tebrik ediyorsun. Ben korkudan tartilamadim bile kesin aldim ben...
Kizlar hepinizi tebrik ederim, harikasiniz!!

diyetisyenim bana yeni liste yazmadı veee küstü bana yaa iyi mi listeyi uygulamamışsın zaten ceza diyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…