- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Ovvvv çok geç kalmışsın kuzumBen daha yeni geldim istenSimdi sadece kinoa salatasi yicem.
İse gittgim gunler en erken 8 de evde oluyorum ya benOvvvv çok geç kalmışsın kuzum
Ben yetisemiyorum bu gunlerdeHerkesler nerdeee yaaa
Yeşil çay
2 hurma
6 fındık
1.5 ceviz
Bayılırım kuru domatese afiyet olsunGünaydın
Kahvaltım: mantarlı kuru domatesli yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin, az lutenitsa, 1 kk peynir, kıza elma verdim ondan da yedim biraz.
Dün gece bir uyumuşum çok iyi geldi. Sütüm de baya oldu uyumakla ilgili sanırım ya da sarımsakla.
Not: sitede problem mi vardı?
Eki Görüntüle 2789914
Ay ben de denicem kuru domatesli. Eminim cok guzeldir. Ben hic giremedim dun ya. Kv vardi. Cok abartmadim yine ama normalden fazla yedm. Bu sabah da 3 dilim etimek labneli ve visne recelli. Sonrasinda da 1 turk kahvesi.Günaydın
Kahvaltım: mantarlı kuru domatesli yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin, az lutenitsa, 1 kk peynir, kıza elma verdim ondan da yedim biraz.
Dün gece bir uyumuşum çok iyi geldi. Sütüm de baya oldu uyumakla ilgili sanırım ya da sarımsakla.
Not: sitede problem mi vardı?
Eki Görüntüle 2789914
Maşallah kuzum geçen hafta gitmeyenler bu hafta birden gitsin inş:)
İnşallah ama pek ümidim yok. Regl kapıda sanırım. Çok da aç kalmak da iyi değil. Bakalım uzun sürecek gibi. Köklü kilolara geldim sanırım.Maşallah kuzum geçen hafta gitmeyenler bu hafta birden gitsin inş:)