Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence sütünü ne arttırdı kuzumBugün dünkü kahvaltımın aynısı ama birer tatlı kaşığı kaymak ve reçel var. 3 küçük ceviziçi var bir de. Ben de orta karar diyete devam ediyorum ama tartıda pek oynama görememek demotive ediyor. Bir de işte misafirliğe gidip yiyince sütüm de artınca baya bilemedim. Yersem obez olacağım bu saatten sonra sütün de çok olması gece emip uyumasına yarıyor sadece. Kar zarar hesabı yapıyorum ama biraz da beynim beni yemeye de sevkediyor gibi. Az az yiyeceğim ama yürüyüşleri arttırmam lazım eskisi gibi. Bu hafta uykusuzluk da çok oldu. O da etkiledi. Kız da hareketlendi iyice gözümü ayıramıyorum.
Ben salmıcam salmıcam şu şişkinlik canımı sıkıyor ağzımda da aft çıktıHepimiz saldik yaa... ne oldu bize boyle
Kayınvalidemin yemekleri revani, et, topalak... ertesi günde barbunya, mercimek, bulgur pilavı combosu. Ben de yiyorum da ya mercimek ya barbunya olurdu hepsi olunca bir de uyuyunca arttı.Sence sütünü ne arttırdı kuzum
Bence var ya et te etkili, sankiKayınvalidemin yemekleri revani, et, topalak... ertesi günde barbunya, mercimek, bulgur pilavı combosu. Ben de yiyorum da ya mercimek ya barbunya olurdu hepsi olunca bir de uyuyunca arttı.
Hangi tuzlu :)Selam kızlarrr benim de bu ara sütüm arttı. Ne yalan soyliyim azalsın da istemiyorum. Strese giriyorum azalınca. İkilemler yaşıyorum sütümü neyin artırdığına ben şaşırdım siz de şaşırın pastanelerde satılan tuzlu kurabiyeler var ya. Normalde çok yerdim baya boldu sütüm. Sonra bıraktım diyet derken uzun süredir yemiyordum. Geçen yedim aman Allah'ım uzun zamandır ilk defa fazla sütüm oldu. Deli gibi yediğim zamanlar bile böyle artmamisti. İçindeki mahlepe sebep buldum ama bilemiyorum tabi
Hayrolsun... bir terslik yok inşallahSaat 3 te yapilan kahvalti Eki Görüntüle 2790906
Benim de açık akşam yemeği barbunya yedim 2 kase üzerine kıymalı erişte salata ortadan yedik eşimle ne kadar yedim bilmiyorumKizlar benim bu ara istahim cok acik. Sizde durumlar nasil?
Yok yok kuzum firsat olmadi canim istemedi vs derken kaldiHayrolsun... bir terslik yok inşallah
Acamadim yaaaa ek'i
Benimki genelde cok aciktir ama bugun asiri kapali...Kizlar benim bu ara istahim cok acik. Sizde durumlar nasil?
Nedenki??Benimki genelde cok aciktir ama bugun asiri kapali...