2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

hayırlısıııı. Ne güzel motivasyona haberi böyle.
Günaydın. Ben de kasım ayında pilatese başlamadan önce ölçülerimi yazmıştım. Ölçüp bakmak istiyorum acaba değişiklik oldu mu diye. ama ben çok kilo vermediğim için bekliyorum şimdilik.
Ama yine de incelmiş olabilrsin ben de bir ara ölçmüştüm bundan 2 hafta önce ölçtüğümde 3 cm fark vardı iyi hatırlattın dur bu hafta gene ölçeyim

Keşke hamile kaldığımda ölçseydim şimdi nasıl anlıcam eskiye dönüp dönmediğimi bilmiyom 😅

Ben bir yıldır takmıyorum. Temizlik yaparken elime geldi takayım dedim sıktı asgahsfafaffa üzüldüm 😂 Şimdi nerdedir acabaaağ
Ben evde asla takmazdım ama şimdi hoşuma gitti 2 gün takim gene darlanırım
Zaten benim akşam parmaklarım falan şişiyor rahat edemiyorum 🤪

Ama yine de incelmiş olabilrsin ben de bir ara ölçmüştüm bundan 2 hafta önce ölçtüğümde 3 cm fark vardı iyi hatırlattın dur bu hafta gene ölçeyim

Keşke hamile kaldığımda ölçseydim şimdi nasıl anlıcam eskiye dönüp dönmediğimi bilmiyom 😅
eski kıyafetlere bakarak :KK53: ben de keske hamilelikten önce ölçseydim. pilatese başlarken yazmıştım. 1 ayın sonunda hersey aynı dıye bırakmıstım ama ölçüler tlf da duruyor. bu arada 2 kilo bile vermedim ama jean ler olmaya başladı. 1 senedir fazladır giyemiyordum.zayıflarım diye de yenisini almamıştım. tayt ve esofman giymekten artık kuscaktım.

Dün gece uyudum mu uyumadım mı ben bile emin değilim kız sürekli uyandı. Sabah da yine bir börek olayına girdim ama nasıl yaptım ben de bilmiyorum kızım tabi ki durmadı. Baklavalık yufkadan yaptım ilk defa. Üzerine susam ekmeyi bile unutmuşum kızın telaşından. Ben yemeyi düşünmüyorum hediye götüreceğim.
pentiden yanlışlıkla kot aldım demiştim ya ben ona girebiliyorum artık rahatça😁 yüzüklerden tektaşı genişletmiştim zamanında o da orta parmağa olmaya başladı alyansa bakmadım da o da oluyordur artık rahat. Pandemi de yüzük falan sıkıntı dedilerdi hep takmamaya başladım. Zaten evde yemek bulaşık gerek olmuyor hiç.
Hamileyken ölçüm var benim elimde aman aman değil sanırım bir 10 cm gitmiştir bakmam lazım.

eski kıyafetlere bakarak :KK53: ben de keske hamilelikten önce ölçseydim. pilatese başlarken yazmıştım. 1 ayın sonunda hersey aynı dıye bırakmıstım ama ölçüler tlf da duruyor. bu arada 2 kilo bile vermedim ama jean ler olmaya başladı. 1 senedir fazladır giyemiyordum.zayıflarım diye de yenisini almamıştım. tayt ve esofman giymekten artık kuscaktım.
Ya bence kilo verirken vucudumuzda toparlıyor emzirdiğimiz için ve daha hızlı inceliyoruz 🤩

Kızımla kahvaltı ettim bende sağolsun kendisi 20 dk uyuduğu için 🤪
7D08D464-4A00-4AF7-BF70-EDF027E56639.jpeg

Ya bence kilo verirken vucudumuzda toparlıyor emzirdiğimiz için ve daha hızlı inceliyoruz 🤩
Kesinlikle emzirme baya etkili. Doğru zamanda kilo vermeye karar verdik. İlk 6 ay anne sütü bebek için çok önemli. İkinci 6 ayda da hem emzirip kalori yakıyoruz hem de diyet yapabiliyoruz. Ek gıda ne kadar olsa emmeyi biraz azaltıyor. Ve bu dönem süt biraz azalsa da çok sorun olmuyor.

öğlen
1,5 kepçe şehriye çorbası
4 yk zeytinyağlı pırasa
3 yk makarna.

İşyerindeyim ve eskiye göre bayağı az yedim. Bu hafta kendimi çok iddialı gördüm :halay:
Yarın bakcam süt azalırsa biraz arttırabilirim. Daha ek gıdaya tam geçmedik çünkü.
İki gündür püskürterek elma suyu içiyoruz.

ben işyerinde ara öğün de yapamadım. bidahakine yanımda getircem. biraz ekmekle ince bir dilim tahin helvası yedim. içim kıyıldı resmen.

Akşam yemeği: 1 kase topalak, 1 kase kavurma, yarım dilim beyaz ekmek ve salata
Sanırım tatlı da var onu yiyince yazayım misafirlikteyim.
yürüdüm az biraz da ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
11962A76-0E6C-4EFB-93E3-E77B09CEF62F.jpeg

X