- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Ama yine de incelmiş olabilrsin ben de bir ara ölçmüştüm bundan 2 hafta önce ölçtüğümde 3 cm fark vardı iyi hatırlattın dur bu hafta gene ölçeyimhayırlısıııı. Ne güzel motivasyona haberi böyle.
Günaydın. Ben de kasım ayında pilatese başlamadan önce ölçülerimi yazmıştım. Ölçüp bakmak istiyorum acaba değişiklik oldu mu diye. ama ben çok kilo vermediğim için bekliyorum şimdilik.
Ben evde asla takmazdım ama şimdi hoşuma gitti 2 gün takim gene darlanırımBen bir yıldır takmıyorum. Temizlik yaparken elime geldi takayım dedim sıktı asgahsfafaffa üzüldümŞimdi nerdedir acabaaağ
eski kıyafetlere bakarakAma yine de incelmiş olabilrsin ben de bir ara ölçmüştüm bundan 2 hafta önce ölçtüğümde 3 cm fark vardı iyi hatırlattın dur bu hafta gene ölçeyim
Keşke hamile kaldığımda ölçseydim şimdi nasıl anlıcam eskiye dönüp dönmediğimi bilmiyom
Ya bence kilo verirken vucudumuzda toparlıyor emzirdiğimiz için ve daha hızlı inceliyoruzeski kıyafetlere bakarakben de keske hamilelikten önce ölçseydim. pilatese başlarken yazmıştım. 1 ayın sonunda hersey aynı dıye bırakmıstım ama ölçüler tlf da duruyor. bu arada 2 kilo bile vermedim ama jean ler olmaya başladı. 1 senedir fazladır giyemiyordum.zayıflarım diye de yenisini almamıştım. tayt ve esofman giymekten artık kuscaktım.
Ya bence kilo verirken vucudumuzda toparlıyor emzirdiğimiz için ve daha hızlı inceliyoruz