2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Günaydın🙂
Kahvaltı:

4C0CCD77-42B1-4EF6-8D84-2FCF46916EC8.jpeg

Ben 4 küçük köfte yedim. Uykusuzluktan mı diyetten mi çok halsizim. Yemek yaparken dondurucuda pişmiş köfte buldum koyduğumu unutmuşum. Bir yandan yemek yaptım bi yandan yedim.​

Ben deee hiç fırsat bulamıyorum bu günler ne yedim ne yemedim birbirine girdi hep 😅 sırf masa tenisi oynayayım hareket olsun diye bebeyi bırakıp okula gittim. Dizlerim aciyüüür 😂

Çok açım bu aralar...
Akşam yemeği: mercimek çorba(1 büyük kase), bulgur pilavı üzerine barbunya yemeği, 3 küçük kase sarımsaklı cacık ( 1 yıldır sarımsak yemiyordum geceye sonumuz hayrola ), bol salata

Günaydın🙃
Kahvaltım: mantarlı kuru domatesli yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin, az lutenitsa, 1 kk peynir, kıza elma verdim ondan da yedim biraz.
Dün gece bir uyumuşum çok iyi geldi. Sütüm de baya oldu uyumakla ilgili sanırım ya da sarımsakla.

Not: sitede problem mi vardı?
9AC34064-2B02-4F06-A4A7-3428A33B906B.jpeg

Son düzenleme:
Günaydın🙃
Kahvaltım: mantarlı kuru domatesli yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin, az lutenitsa, 1 kk peynir, kıza elma verdim ondan da yedim biraz.
Dün gece bir uyumuşum çok iyi geldi. Sütüm de baya oldu uyumakla ilgili sanırım ya da sarımsakla.

Eki Görüntüle 2789914

Bayılırım kuru domatese afiyet olsun 😋 dün benim de sütüm normale göre gözle görülür şekilde fazlaydı. Gezegenlerin hareketiyle mi ilgili acaba 😂 Geceden beri yeni girebildim ben de

Günaydın🙃

Eki Görüntüle 2789914

Ay ben de denicem kuru domatesli. Eminim cok guzeldir. Ben hic giremedim dun ya. Kv vardi. Cok abartmadim yine ama normalden fazla yedm. Bu sabah da 3 dilim etimek labneli ve visne recelli. Sonrasinda da 1 turk kahvesi.

X