2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bugün baya az kalori gösteriyor.
9BB80784-4200-4D7B-8AD7-F1A4B4635CFA.jpeg

Ben daha yine yiyemedim aksam yemegimi. İns birazdan yicem. Mercimek corba pirinc pilavi mantar graten ☺️☺️
lila6 lila6 canm bende de apple watch var ama ben 1 saat yürüdüğümde cok az kalori gosteriyor. Senelerdir hic hedefe ulasamadim. Bak gecen yil hamileyken yuruduklerimden. Ekledim fotosunu. Bi karsilastirsana mi ile.

Eklentiler

• 086FDDD3-9843-418C-8C59-FD73D54C1E4B.png
    086FDDD3-9843-418C-8C59-FD73D54C1E4B.png
    188,4 KB · Görüntüleme: 24
Ben daha yine yiyemedim aksam yemegimi. İns birazdan yicem. Mercimek corba pirinc pilavi mantar graten ☺️☺️
lila6 lila6 canm bende de apple watch var ama ben 1 saat yürüdüğümde cok az kalori gosteriyor. Senelerdir hic hedefe ulasamadim. Bak gecen yil hamileyken yuruduklerimden. Ekledim fotosunu. Bi karsilastirsana mi ile.
Hamile olduğun için yavaş yürümüşsün o da bu kaloriyi çıkarmış normal bence. Mi bileklik de bir saate 200 ancak çıkarıyor o yüzden ben aralıksız 90 dk yürüyorum ancak öyle 400 kkal oluyor. Yağ yakımı 20. Dk dan sonra başlıyor diye biliyorum normal bence.

7F9C0BB6-B2EA-4366-AA0A-9E87AE77992F.jpeg
3 şişe kola diyor ne güzel değil mi🙃

Normalde böyle değil ama bence mercimek çorbanın kalorisini az hesapladı. Yoğunluktan vakit de bulamıyorum bazen. Açlık hiç hissetmiyorum şu an.
Kuzum net kalorin 400 kusur oluyor. Cok az degil mi? Nasil dayaniyorsun bu sekilde?
aslında tok tutan besinler yedikten sonra kalori hesabına çok takılmamak lazım bence White Mocha White Mocha
Fikir vermesi açısından güzel tabi takip açısından
.... Fakat diye devam edecekmişim araya iş girmiş öyle kalmış mesajım unuttm şimdi 😅

Alyansımı parmağıma taktım ve sıkmadan oldu güne motive başlamak için bir sebep 🤪
hayırlısıııı. Ne güzel motivasyona haberi böyle.
Günaydın. Ben de kasım ayında pilatese başlamadan önce ölçülerimi yazmıştım. Ölçüp bakmak istiyorum acaba değişiklik oldu mu diye. ama ben çok kilo vermediğim için bekliyorum şimdilik.

X