Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakilan kalori sadece yuruyuste yakilan mi canim?
Evet yürüyüş girdim şu kadar dakika diye.Yakilan kalori sadece yuruyuste yakilan mi canim?
Ben daha yine yiyemedim aksam yemegimi. İns birazdan yicem. Mercimek corba pirinc pilavi mantar graten
lila6 canm bende de apple watch var ama ben 1 saat yürüdüğümde cok az kalori gosteriyor. Senelerdir hic hedefe ulasamadim. Bak gecen yil hamileyken yuruduklerimden. Ekledim fotosunu. Bi karsilastirsana mi ile.
Kuzum net kalorin 400 kusur oluyor. Cok az degil mi? Nasil dayaniyorsun bu sekilde?
Normalde böyle değil ama bence mercimek çorbanın kalorisini az hesapladı. Yoğunluktan vakit de bulamıyorum bazen. Açlık hiç hissetmiyorum şu an.Kuzum net kalorin 400 kusur oluyor. Cok az degil mi? Nasil dayaniyorsun bu sekilde?
Normalde böyle değil ama bence mercimek çorbanın kalorisini az hesapladı. Yoğunluktan vakit de bulamıyorum bazen. Açlık hiç hissetmiyorum şu an.
aslında tok tutan besinler yedikten sonra kalori hesabına çok takılmamak lazım bence White MochaKuzum net kalorin 400 kusur oluyor. Cok az degil mi? Nasil dayaniyorsun bu sekilde?
hayırlısıııı. Ne güzel motivasyona haberi böyle.Alyansımı parmağıma taktım ve sıkmadan oldu güne motive başlamak için bir sebep
Ben bir yıldır takmıyorum. Temizlik yaparken elime geldi takayım dedim sıktı asgahsfafaffa üzüldüm Şimdi nerdedir acabaaağAlyansımı parmağıma taktım ve sıkmadan oldu güne motive başlamak için bir sebep