Olur tabiii ekleyelim hemenTracer bence ilk sayfada tabloya boyları da yazabiliriz. benm diyete baslama tarıhım bu grubun olustugu tarıh bu arada
Canım ben bebeğimle bile fotoğraf çekinmek istemiyorumBunlarda da 66kg halim. Bebesiz fotom yok, kendimi görmeye pek tahammül edemesem de...Eki Görüntüle 2781655 Eki Görüntüle 2781656
Olmuşken 2 kilo daha ver bu haline dön canım. Burda çok iyisinEki Görüntüle 2781667 Bu da benim motivasyon ve hedef fotoğrafım53 kiloyum burada. 55 olsam yeter
Demek bu fobi sende de var... Neyse bi kaç ay sonra bol bol çekeriz nasılsa. Sıkmayalım canımızıCanım ben bebeğimle bile fotoğraf çekinmek istemiyorumen çok da o yüzden kilo vermek istiyorum
En iyi hissettiğim kilo bu ama çok zorlanıyorum bu kiloda ama olurum inşallah yaaOlmuşken 2 kilo daha ver bu haline dön canım. Burda çok iyisin
Aynen 3 ay sonra birakmasaydim simdi istedigim kilodaydim demek istemiyorum. Yapacağız hep birlikteDemek bu fobi sende de var... Neyse bi kaç ay sonra bol bol çekeriz nasılsa. Sıkmayalım canımızı
Canım ben bebeğimle bile fotoğraf çekinmek istemiyorumen çok da o yüzden kilo vermek istiyorum
Aynı fobi bende de var bebekle boydan resmim yokDemek bu fobi sende de var... Neyse bi kaç ay sonra bol bol çekeriz nasılsa. Sıkmayalım canımızı
Ben de mayaladım bekliyorum hadi inşallahÖğle yemeğine vaktim olmadı, arada derede bir mandalin yedim. Şimdi de double türk kahvesi ve iki küp bitter yiyorum. Bugün iş çok yoğurt mayalandı umarım tutar zor şartlarda mayaladım. Akşam da kemik suyu kaynatacağız ilk defa kız için. Bakalım nasıl olacak?
Benim var da hiç beğenmiyorsu ki aaa dedim kızçem büyücek ben yanındaki tüm resimlerde dobişAynı fobi bende de var bebekle boydan resmim yok