2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Afiyet olsun kızlar bol bol süt olsun yağ olmasın insallah Bu seferlik son yolculuğumuza çıkıyoruz artık istikamet home sweet home yarın alışverişimi yapıp full-time aranıza katılıyorum

Afiyet olsun kızlar bol bol süt olsun yağ olmasın insallah Bu seferlik son yolculuğumuza çıkıyoruz artık istikamet home sweet home yarın alışverişimi yapıp full-time aranıza katılıyorum
Gel canım gel bu hafta benim için pek hoş gitmedi sanki bakalım annem de bizde hafta sonu açma yapsana dedim :/

Acayip bir iştahsızlık ve halsizlik var. Sebebi kızımın çok ilgi istemesi de olabilir belki. Spor yapamadım eşim arkadaşıylayken arkadaşının arabasına arkadan vurmuşlar geç geldi o yüzden inşallah hafta sonuna yaparım. Bir isteksizlik de var üzerimde. Yarın kaç kilo çıkacağım merak ediyorum bu halsizlik kilo veriyor olmaktan da olabilir. Bizim kız yürürse benim spora ihtiyacım da kalmayacak gibi. Şimdiden ayakları üzerinde durmak istiyor, oturtamıyorum. Daha küçüksün diyorum da dinlemiyor, yürüyecek

İsteksizlik kilo verdiğin içindir canım. Olur öyle. Ben de bu hafta kaç kilo çıkacağımı merak ediyorum. Hani sınav kötü geçince sonuçları tedirgin beklersin ya, aynı öyleyim. Biraz motivasyonumu kaybetmiş gibi hissediyorum. Sayı olarak kilom biraz değişti ama aynadaki görüntüm aynı. Bu durum sinir etti beni, diyetten soğudum

Sana öyle geliyordur muhakkak farkediyor. Beden değişimi bekliyorsan en az 3 kilo vermek lazım ki düşük kilolarda farketmek daha zor. Hatırlıyorum da ben dar paça kotlarımı baya uzunca süre aynı beden giyebiliyordum. En son bacak ve kalçadan aldığım için kiloyu. Göbek düşük belde üstte kalıyor.

Aynen valla yaaa biraz az yesem sütüm azalıyor. Evde buzlukta süt var bir sürü gidince rahat rahat diyet yapabilcemmm

White Mocha rengin de tabloya uymuş, yakışmış sana da
Kuzum ben emziren anne diyeti yapıyorum biliyorsun diyetisyenim kesinlikle sütü etkilemez psikolojik diyor

Kuzum ben emziren anne diyeti yapıyorum biliyorsun diyetisyenim kesinlikle sütü etkilemez psikolojik diyor
Dengeli beslenilirse bence de etkilemez canım da evde olmayınca insan dengeleyemiyor tam. Eksik kalıyor ara öğünler falan. Aç kalıyorum Öyle olunca etkileniyor biraz. Eve geçince bol ara öğünlü dengeli beslenmeye zıplıycam

Bekliyoruz heyecanla aile yanında memlekette vs. Çok zor
Bizde de komşunun tabağı var yoksa yaptırmam

Öffff gece gece yulaf lapası yedim nar ile
Biri bana nazar duası okusun

Kız ben farkediyorum bence 5 kiloda 1 belli olcak bende ki çevremdekilerde farkediyor belim inceldi az bacaklarım inceldi
Böyle olunca daha motive oluyorsun
Aynen kuzum farkı azıcık görünce insan çok motive oluyor maşallah sana
Bende hiç fark yok daha
4-5 kiloya ulaşınca biz de farkedecegiz gör bak
Öffff gece gece yulaf lapası yedim nar ile
Biri bana nazar duası okusun
Grubumuza nazar değdi herkeste bir şey var Kızlarrr yarın anlık bildirim yapalım ne yersek hepimizin bir toparlanmaya ihtiyacı var belli ki

Kız 4 de uyandı yarım saat bir saat uğraştım uyuttum da ben uyuyamadım şimdi de açlık hissi var gibi...
Tracer White Mocha esmeralda5 aling bence baya baya farkediyor ya pes etmeyin.
Başlamasak başladığımız kilonun +5 inde olabilirdik.
Ben ne kadar yorulsam da bebekten, keki pastayı her daim şartları zorlar yapardım. Yediğim tahin helvaların kalorisi ile afrika da bir ülke malnütrisyondan toptan kurtulurdu.
Değişim de bel, bacak, basen inceldi. Yüzüm, gözüm açıldı. Boynum içe göçüyordu ki varlığını tekrar belli etti. Hamilelikte şeker ne fena birşeymiş öğrendim. Hayatımda ilk kez obezite de ne zor öğrendim bki 30 dan hızlı bir dönüş oldu benim için. Şimdi bki 28 den 25 e oradan 22 ye umutluyum bakalım.

Bu gece ben de perisan oldum. Dun Ediz tuvaletini yapamadi. Sabaha kadar ikindi. Fitil yaptim kucuk bi parca. Yine yapamadi... agladi agladi cildirdi. Gece 3e dogru sakinlesti uyudu. Ondan sonra da 2 saatte bir uyandi yine. Ben dogru duzgun uyuyamadim. Bgn belki ek gidaya ara veririm. En azindan kakasini yapana kadar. Sadece yogurt yedirmeyi planliyorum bgn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…