2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bu gece ben de perisan oldum. Dun Ediz tuvaletini yapamadi. Sabaha kadar ikindi. Fitil yaptim kucuk bi parca. Yine yapamadi... agladi agladi cildirdi. Gece 3e dogru sakinlesti uyudu. Ondan sonra da 2 saatte bir uyandi yine. Ben dogru duzgun uyuyamadim. Bgn belki ek gidaya ara veririm. En azindan kakasini yapana kadar. Sadece yogurt yedirmeyi planliyorum bgn.
Ek gıda bizde kaka sayısını arttırdı. Brokoli veriyorum bayadır. Aslında verdiğimiz şeyler hep lifli. Bağırsakları çalıştırır ama bilemedim. Zeytinyağı da içir canım. Çok geçmiş olsun miniğe​

Ben de pes etmedim kizlar. Gunaydin herkese. Dhaa simdi ise gidebiliyoruz. Bugun gec kaldik. Sabah bir muz bir tane galeta yedim. Evden cikarken de bir tane probis 🤦🏼‍♀️ esmeralda5 esmeralda5 senden ötürü bu probis isi 😆😆😆 ama arada kaciyo tabi ki. Dun kv gittim misal yine cok yemisim 🤦🏼‍♀️ Bu hafta tarti oynamayabilir diye dusundum. Tracer Tracer ben farketmiyorum cunku cok az verdim daha. Belki zamanla farkedebilirim canm. Yuruyus pilates leslie bsey de yapmam lazm. Galiba kilo verdikce yumus oluyorm.

Kahvaltı: mantarlı kuru domatesli yumurta, dereotu, peynir, çavdar ekmeği, salatalık E1E37524-C79F-46D7-BD39-02D7AEDB7E7A.jpeg

Kız 4 de uyandı yarım saat bir saat uğraştım uyuttum da ben uyuyamadım şimdi de açlık hissi var gibi...
Tracer Tracer White Mocha White Mocha esmeralda5 esmeralda5 aling aling bence baya baya farkediyor ya pes etmeyin.
Başlamasak başladığımız kilonun +5 inde olabilirdik.
Ben ne kadar yorulsam da bebekten, keki pastayı her daim şartları zorlar yapardım. Yediğim tahin helvaların kalorisi ile afrika da bir ülke malnütrisyondan toptan kurtulurdu.😂
Değişim de bel, bacak, basen inceldi. Yüzüm, gözüm açıldı. Boynum içe göçüyordu ki varlığını tekrar belli etti. Hamilelikte şeker ne fena birşeymiş öğrendim. Hayatımda ilk kez obezite de ne zor öğrendim bki 30 dan hızlı bir dönüş oldu benim için. Şimdi bki 28 den 25 e oradan 22 ye umutluyum bakalım.✌🏻🥑💚🥦💦
Yaa benim de kilolarımın yarısı tahin helvası 😂

Süper siz sonuçları görmeye başladınız bile darısı bize de inşallah. Doğru diyorsun en azından bir şekilde fazlasını almıyoruz 🥰

Kızlar hiç öncesi fotoğrafı çektiniz mi bu arada ? Ben daha önce kilo verdiğimde başlarken bir fotoğraf çekmiştim. Bana fark yok gibi geliyordu sonra iki fotoğrafı yanyana koyunca farkı rahat görebilmiştim baya motive etmişti 🤗

Ek gıda bizde kaka sayısını arttırdı. Brokoli veriyorum bayadır. Aslında verdiğimiz şeyler hep lifli. Bağırsakları çalıştırır ama bilemedim. Zeytinyağı da içir canım. Çok geçmiş olsun miniğe​
Canım avakado yedikten sonra böyle oldu. Avakado tuvalet yaptırır aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Bgn zeytinyağı vericem. Hala kaka yapmadı 😔
Kahvaltı: mantarlı kuru domatesli yumurta, dereotu, peynir, çavdar ekmeği, salatalıkEki Görüntüle 2781411
Ben aceleyle kupkuru bir yumurta yapıp 1 dilim ekmekle yedim. Yemek-kahvaltı hazırlıcak hal kalmadı şimdiden. Senin kahvaltına ortak olmak isterdim canım😂 afiyet olsun 🥰
Yaa benim de kilolarımın yarısı tahin helvası 😂

Süper siz sonuçları görmeye başladınız bile darısı bize de inşallah. Doğru diyorsun en azından bir şekilde fazlasını almıyoruz 🥰
Benim de kilolarımın yarısı tahin! Tahinle yaptığım muhallebiler... ah hala tadı damağımda 😋
Kızlar hiç öncesi fotoğrafı çektiniz mi bu arada ? Ben daha önce kilo verdiğimde başlarken bir fotoğraf çekmiştim. Bana fark yok gibi geliyordu sonra iki fotoğrafı yanyana koyunca farkı rahat görebilmiştim baya motive etmişti 🤗
Ben şişmanken kendimi görmekten hiç hoşlanmıyorum. Motivasyon için de zayıf hallerime bakıyorum ama en zayıf hallerime. 48-50 kg olan hallerim... ahh çok uzak ama 2-3 aya dönücem o halime! Kararlıyım. Bu hafta biraz sendeledim ama düşmedim, toparlıcam!

Kahvaltı:
Az yağlı 1 yumurta
1 buçuk dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal

Ara öğün:
Filtre kahve
1 kuru trabzon hurması

Canım avakado yedikten sonra böyle oldu. Avakado tuvalet yaptırır aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Bgn zeytinyağı vericem. Hala kaka yapmadı 😔

Ben aceleyle kupkuru bir yumurta yapıp 1 dilim ekmekle yedim. Yemek-kahvaltı hazırlıcak hal kalmadı şimdiden. Senin kahvaltına ortak olmak isterdim canım😂 afiyet olsun 🥰

Benim de kilolarımın yarısı tahin! Tahinle yaptığım muhallebiler... ah hala tadı damağımda 😋

Ben şişmanken kendimi görmekten hiç hoşlanmıyorum. Motivasyon için de zayıf hallerime bakıyorum ama en zayıf hallerime. 48-50 kg olan hallerim... ahh çok uzak ama 2-3 aya dönücem o halime! Kararlıyım. Bu hafta biraz sendeledim ama düşmedim, toparlıcam!
Kıyamam ya... keşke yapabilsem sana da. Seninki daha diyet olmuş ama✌🏻 Boyun kaç cm di?

Ben de pes etmedim kizlar. Gunaydin herkese. Dhaa simdi ise gidebiliyoruz. Bugun gec kaldik. Sabah bir muz bir tane galeta yedim. Evden cikarken de bir tane probis 🤦🏼‍♀️ esmeralda5 esmeralda5 senden ötürü bu probis isi 😆😆😆 ama arada kaciyo tabi ki. Dun kv gittim misal yine cok yemisim 🤦🏼‍♀️ Bu hafta tarti oynamayabilir diye dusundum. Tracer Tracer ben farketmiyorum cunku cok az verdim daha. Belki zamanla farkedebilirim canm. Yuruyus pilates leslie bsey de yapmam lazm. Galiba kilo verdikce yumus oluyorm.
Aman çikolatalı gofretten iyidir heralde valla en son 1 tane kaldı eşime dedim Allah aşkına ye bitsin artık sürekli aklımda
Namızzzsssız filtre kahve ile de mütiş oluyor 😅

X