2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Akşam :
Yarım pattis
Yarım patlıcan
Yarım kabak
Kırmızı kapya biber
Yeşil biber fırında 2 kaşık zeytinyağı ile
4 kaşık yoğurt

* bir tık fazlasını yemiş olabilirim porsiyonu yanlış hesaplamışım

Ütü çamaşır hemen yiyim Ada yı yıkıyım derken foto çekmeyi unuttum bol baharatla mis oldu, karabiber kekik ve kırmızı pul biber

Akşam :
Yarım pattis
Yarım patlıcan
Yarım kabak
Kırmızı kapya biber
Yeşil biber fırında 2 kaşık zeytinyağı ile
4 kaşık yoğurt

* bir tık fazlasını yemiş olabilirim porsiyonu yanlış hesaplamışım

Ütü çamaşır hemen yiyim Ada yı yıkıyım derken foto çekmeyi unuttum bol baharatla mis oldu, karabiber kekik ve kırmızı pul biber
Afiyet olsun canım çekti valla benim yarınki menü belli oldu 😋😂

Evet yaa galiba öyle olacak 😅 Göbek de yumuş yumuş zaten 😂 Ben en çok göbek deliğimi özlüyorum yaaa bir daha asla öyle olmayacak çok çirkin şu an 😂😂
Niye kuzum toplar bence ya
Toplamaz mı
Ya ben o kadar kilo aldım nazar değmesin çatlak falan olmadı sadece doğumdan sonra toplarken sag tarafta 1-2 beyaz çizgi

Niye kuzum toplar bence ya
Toplamaz mı
Ya ben o kadar kilo aldım nazar değmesin çatlak falan olmadı sadece doğumdan sonra toplarken sag tarafta 1-2 beyaz çizgi
Ben 10 kilo aldım ama çatır çutur çatladım ses geldi resmen 😂😂 göbüş çatlak dolu o yuzden toparlanmaz benim. Senin toparlanır o zaman canım maşallah 🧿

Sabah tartıldım. Aman Allah'ım 67.7 kiloyum 😅 2 haftada 100 gr vermişim aferin bana. Neyse almadığıma şükür o yediklerimden sonra 😂 2 günüm var şu pis ödemi falan atayım da yarım kilo bari vermiş olayım 🙈

Sabah tartıldım. Aman Allah'ım 67.7 kiloyum 😅 2 haftada 100 gr vermişim aferin bana. Neyse almadığıma şükür o yediklerimden sonra 😂 2 günüm var şu pis ödemi falan atayım da yarım kilo bari vermiş olayım 🙈
Günaydın kuzum,
Sabah ben de tartıldım çok az vermişim. Ama beklenen bişeydi çünkü bu hafta maalesef pek diyet yapamadım. Zaten o yüzden akşam öğünlerimi pek yazmadım 😂 Sabah diyet kahvaltıyla başlayıp akşama savsakladım hep 😂 Ama sağlıklı gıdalar yedim, porsiyonları büyüktü sadece.

Günaydın kuzum,
Sabah ben de tartıldım çok az vermişim. Ama beklenen bişeydi çünkü bu hafta maalesef pek diyet yapamadım. Zaten o yüzden akşam öğünlerimi pek yazmadım 😂 Sabah diyet kahvaltıyla başlayıp akşama savsakladım hep 😂 Ama sağlıklı gıdalar yedim, porsiyonları büyüktü sadece.
Akşamları benim de zayıf noktam 😂 sabah öğlen hiç sıkıntı yok her şey akşam oluyor 😅 Daha iki günümüz var canım yediklerimizden ödem de var muhtemelen. Hala az da olsa başarabiliriz 🤓

Kahvaltı: çavdar ekmeğine sucuklu tost, kaymak reçel toplam 1 yk, kaymak reçel için de yarım dilim çavdar ekmeği, ceviziçi bir kaç tane, salatalık,dereotu🙈➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➡️ Bugün biraz kaçırdım ama olsun yakmak niyetindeyim.​

Günaydın kızlar
Mantarlı omlet ve yancıları
Kuş aşkım sorgulanmamalı 🐦
58E956A0-BFE3-43C9-BC54-795F4B95F3AB.jpeg

X