2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ek gıda bizde kaka sayısını arttırdı. Brokoli veriyorum bayadır. Aslında verdiğimiz şeyler hep lifli. Bağırsakları çalıştırır ama bilemedim. Zeytinyağı da içir canım. Çok geçmiş olsun miniğe​

Ben de pes etmedim kizlar. Gunaydin herkese. Dhaa simdi ise gidebiliyoruz. Bugun gec kaldik. Sabah bir muz bir tane galeta yedim. Evden cikarken de bir tane probis esmeralda5 senden ötürü bu probis isi ama arada kaciyo tabi ki. Dun kv gittim misal yine cok yemisim Bu hafta tarti oynamayabilir diye dusundum. Tracer ben farketmiyorum cunku cok az verdim daha. Belki zamanla farkedebilirim canm. Yuruyus pilates leslie bsey de yapmam lazm. Galiba kilo verdikce yumus oluyorm.

Yaa benim de kilolarımın yarısı tahin helvası

Süper siz sonuçları görmeye başladınız bile darısı bize de inşallah. Doğru diyorsun en azından bir şekilde fazlasını almıyoruz

Kızlar hiç öncesi fotoğrafı çektiniz mi bu arada ? Ben daha önce kilo verdiğimde başlarken bir fotoğraf çekmiştim. Bana fark yok gibi geliyordu sonra iki fotoğrafı yanyana koyunca farkı rahat görebilmiştim baya motive etmişti

Canım avakado yedikten sonra böyle oldu. Avakado tuvalet yaptırır aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Bgn zeytinyağı vericem. Hala kaka yapmadı
Kahvaltı: mantarlı kuru domatesli yumurta, dereotu, peynir, çavdar ekmeği, salatalıkEki Görüntüle 2781411
Ben aceleyle kupkuru bir yumurta yapıp 1 dilim ekmekle yedim. Yemek-kahvaltı hazırlıcak hal kalmadı şimdiden. Senin kahvaltına ortak olmak isterdim canım afiyet olsun
Yaa benim de kilolarımın yarısı tahin helvası

Süper siz sonuçları görmeye başladınız bile darısı bize de inşallah. Doğru diyorsun en azından bir şekilde fazlasını almıyoruz
Benim de kilolarımın yarısı tahin! Tahinle yaptığım muhallebiler... ah hala tadı damağımda
Ben şişmanken kendimi görmekten hiç hoşlanmıyorum. Motivasyon için de zayıf hallerime bakıyorum ama en zayıf hallerime. 48-50 kg olan hallerim... ahh çok uzak ama 2-3 aya dönücem o halime! Kararlıyım. Bu hafta biraz sendeledim ama düşmedim, toparlıcam!

Kahvaltı:
Az yağlı 1 yumurta
1 buçuk dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal

Ara öğün:
Filtre kahve
1 kuru trabzon hurması

Kıyamam ya... keşke yapabilsem sana da. Seninki daha diyet olmuş ama Boyun kaç cm di?

Aman çikolatalı gofretten iyidir heralde valla en son 1 tane kaldı eşime dedim Allah aşkına ye bitsin artık sürekli aklımda
Namızzzsssız filtre kahve ile de mütiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…