- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk hedef kaç?Ben ilk hedefime ulasinca cheat day yapmayi planliyorum kizlar
Ben deee yapayım yaaa sanki her gün yemiyormusum gibiBen ilk hedefime ulasinca cheat day yapmayi planliyorum kizlar
59 daha nerden baksan minimum 1 ay vardırİlk hedef kaç?
Ama bu defa hak ederek gönül rahatlığıyla yiceksin, öyle düşünBen deee yapayım yaaa sanki her gün yemiyormusum gibi
Sen paylaşınca hemen cennet hurması kurusunun kalorisine baktım, baya azmış. Ben de severim alıyım hemen, çeşit olur.Öğle yemeği: dünden kalan az balık ve salata
Kızım uyuduğu için fırsatı kaçırmamam lazım akabinde hemen kahve (double) ve cennet elması kurusu (1 adet)
Eki Görüntüle 2775352
Eki Görüntüle 2775353
Sen paylaşınca hemen cennet hurması kurusunun kalorisine baktım, baya azmış. Ben de severim alıyım hemen, çeşit olur.
Afiyet olsun
Ben de ilk doğum yaptığım zamanlar cok yedim. Oksitosini de artırıyor hem süt olur, hem lezzetli diyeKudüs hurması da güzel oluyor. Pandemide tazesini çok denk getiremeyince onu bıraktım. Hamileyken ondan yiyordum.
Öğle yemeği
Dereotlu cacık cevizde yalanda iki kaşığıma gelsin diye serpiştirdim
Eki Görüntüle 2775378
Aaa ben koyacaktım vazgeçtim neden olmuyor sarımsakZayıf noktamı buldun cacık keşke sarımsaklı da olabilse. Akşama ben de cacık yapayım. Çok seviyorum cacığı
Ayyy ben deok düşünmüştüm ama yapmıcam beni bir kaç gün geri atmasın bir an önce bitirmek istiyorumBen ilk hedefime ulasinca cheat day yapmayi planliyorum kizlar
Sen paylaşınca hemen cennet hurması kurusunun kalorisine baktım, baya azmış. Ben de severim alıyım hemen, çeşit olur.
Afiyet olsun
Hiç yemedim ya bende bakayımKudüs hurması da güzel oluyor. Pandemide tazesini çok denk getiremeyince onu bıraktım. Hamileyken ondan yiyordum.
Oyyyy biz de geliyoruz hemen arkanızdan neler verdin beğenmediYiğitin ek gıda derdinden kendi diyetimi unutuyorum kızlar Yemiyoooor çocuk
Ediz de bgn yemedi bal kabağı. Dün yemişti, ama sonuna doğru öğürmüştü. Bgn ilk kaşıkta öğürmeye başlayınca hiç zorlamadım. Ek gıdadan ikinci günde soğutmak istemedim.Yiğitin ek gıda derdinden kendi diyetimi unutuyorum kızlar Yemiyoooor çocuk
Doğru diyosun, cheat day bikaç gün geriye atabilir. Acaba ben de şöyle mi yapsam diye düşündüm şimdi; sadece istediğim bi şeyi doyasıya yesem. Mesela 1 buçuk dilim beyaz çikolatalı pasta?Ayyy ben deok düşünmüştüm ama yapmıcam beni bir kaç gün geri atmasın bir an önce bitirmek istiyorum
Bir önceki diyetimde 6 ayda 6 kilo vermiştim aldım verdim tatiller falan
Motivasyonum gitmişti bir de yazdı her akşam dondurma yiyorduk eşimle
şu an çok motiveyim her hafta 1,5 gitse 2 aya inşallah ilk hedefe gelirim inş
Neden 1,5Doğru diyosun, cheat day bikaç gün geriye atabilir. Acaba ben de şöyle mi yapsam diye düşündüm şimdi; sadece istediğim bi şeyi doyasıya yesem. Mesela 1 buçuk dilim beyaz çikolatalı pasta?
Ben bir hafta da 3 kilo verdim. Büyük ihtimal ödem gitti. Görünüş aynı2020 yılının bize en güzel hediyesi evlatlarımızı kucağımıza aldık çok şükür Bize yadigar kilolar kaldı. Kimimiz süt olsun diye yedi, kimimiz hamilelikte şekerden dolayı yiyemediklerini yedi, bazen de canımız istedi yedik Ben diyorum ki bebeklerimizin ilk doğum gününde istediğimiz kiyafetleri giyelim Her cuma tartılıp sonuçları paylaşalım. Katılmak isteyenleri bekliyorum ve yarın sabah tartılarak açılışı yapıyorum
Üye adı Başlangıç Güncel Hedef Başlama Tarihi Tracer 69.5 67.8 65-60-55 18 Ocak esmeralda5 79.1 74.7 62-60-58 4 Ocak lila6 82.6 78.4 72 11 Ocak @aling 57.7 57.1 53-50 White Mocha 66 64.7 59-55-52 27 Ocak