2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Öğle yemeği: dünden kalan az balık ve salata

Kızım uyuduğu için fırsatı kaçırmamam lazım akabinde hemen kahve (double) ve cennet elması kurusu (1 adet)

65E91484-F83D-4C39-B93A-F3C33E7B178F.jpeg

5BAC0399-747A-4F87-8DE8-AB1ABF9C21D2.jpeg

Zayıf noktamı buldun😊 cacık😋 keşke sarımsaklı da olabilse. Akşama ben de cacık yapayım. Çok seviyorum cacığı 😍
Aaa ben koyacaktım vazgeçtim neden olmuyor sarımsak 😔
Yap kuzum dereotu da süt yapar ohh 😇

öf yanına bir pattes yemeği olcakki 😍

Ben ilk hedefime ulasinca cheat day yapmayi planliyorum kizlar
Ayyy ben deok düşünmüştüm ama yapmıcam beni bir kaç gün geri atmasın bir an önce bitirmek istiyorum 😅
Bir önceki diyetimde 6 ayda 6 kilo vermiştim aldım verdim tatiller falan
Motivasyonum gitmişti bir de yazdı her akşam dondurma yiyorduk eşimle 😅😅😅

şu an çok motiveyim her hafta 1,5 gitse 2 aya inşallah ilk hedefe gelirim inş 😅

Yiğitin ek gıda derdinden kendi diyetimi unutuyorum kızlar ☹️ Yemiyoooor çocuk 👊🏻
Ediz de bgn yemedi bal kabağı. Dün yemişti, ama sonuna doğru öğürmüştü. Bgn ilk kaşıkta öğürmeye başlayınca hiç zorlamadım. Ek gıdadan ikinci günde soğutmak istemedim.
Ben de öğlen kendime oatmeal yapıp ona karıştırdım balkabağını 😂 Biraz da ceviz koydum valla yakıştı.
Yarın Ediz için tatlı patates yapıcam inşallah bunu sever

Ayyy ben deok düşünmüştüm ama yapmıcam beni bir kaç gün geri atmasın bir an önce bitirmek istiyorum 😅
Bir önceki diyetimde 6 ayda 6 kilo vermiştim aldım verdim tatiller falan
Motivasyonum gitmişti bir de yazdı her akşam dondurma yiyorduk eşimle 😅😅😅

şu an çok motiveyim her hafta 1,5 gitse 2 aya inşallah ilk hedefe gelirim inş 😅
Doğru diyosun, cheat day bikaç gün geriye atabilir. Acaba ben de şöyle mi yapsam diye düşündüm şimdi; sadece istediğim bi şeyi doyasıya yesem. Mesela 1 buçuk dilim beyaz çikolatalı pasta?

2020 yılının bize en güzel hediyesi evlatlarımızı kucağımıza aldık çok şükür 🙏🏻 Bize yadigar kilolar kaldı. Kimimiz süt olsun diye yedi, kimimiz hamilelikte şekerden dolayı yiyemediklerini yedi, bazen de canımız istedi yedik 😂 Ben diyorum ki bebeklerimizin ilk doğum gününde istediğimiz kiyafetleri giyelim 🥳 Her cuma tartılıp sonuçları paylaşalım. Katılmak isteyenleri bekliyorum ve yarın sabah tartılarak açılışı yapıyorum 🤩
Üye adıBaşlangıçGüncelHedefBaşlama Tarihi
Tracer Tracer 69.567.865-60-5518 Ocak
esmeralda5 esmeralda5 79.174.762-60-584 Ocak
lila6 lila6 82.678.47211 Ocak
@aling57.757.153-50
White Mocha White Mocha 6664.759-55-5227 Ocak
Ben bir hafta da 3 kilo verdim. Büyük ihtimal ödem gitti. Görünüş aynı

esmeralda5 esmeralda5 küçükken gazlıydı kız uykusuz gecelerden sonra artık korkuyoruz sarımsak çiğ yenince benim bünyemde gaz yapıyor. Bir cesaret denemek lazım belki de gücüm yok.​

X