- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Biz de yürüyüşteyiz ama bebek arabası ileÖğlen;
2 eti form
Yarım su bardağı yoğurt
Mantar çorbası yapmıştım sabah, valla ısıtması zor geldi içemedim
Geyik kafayı bahçeye indirdim hava almaya
Eki Görüntüle 2774728
Biz de Yiğiti attık arabaya 12.000 yaptık geldik. Şapşik arabaya biner binmez uyuyor eve gelince uyanıyorBiz de yürüyüşteyiz ama bebek arabası ile
Tebrik ederim!!
Ay 3 kase yazmışım ya of 3 KEPÇEBen de az önce mantar çorbası içtim 3 kase. Tam foto çekecektim şarj bitti.
Valla bende öğünler falan hep karıştı
Kaç saat yürüdünüz yavrum benim 5.600 adım olmuşBiz de Yiğiti attık arabaya 12.000 yaptık geldik. Şapşik arabaya biner binmez uyuyor eve gelince uyanıyor
Öğlen yemeği;
1.5 haşlanmış tavuk göğsü
2 yk yoğurt
Ara öğün;
1 wasa + 2 tk fıstık ezmesi
1 parça da tavuk
Sağol canımTebrik ederim!!
Ahahahaha şaşırmıştım ben de kase diyinceAy 3 kase yazmışım ya of 3 KEPÇE
Valla hiiiç bilmiyorum canım ama bayaaaa yürüdük dizim sızlıyorKaç saat yürüdünüz yavrum benim 5.600 adım olmuşEki Görüntüle 2774823
Ne varAkşam yemekte deli gibi sevdiğim bir yemek var. Şeytan diyor ki bir öğüncük diyette değilmiş gibi yeBu hafta vereceğim kiloları da çöpe atmak istemiyorum bir yandan
Söylemiyim kuzum diyetinizi bozmak istemiyorumNe var
Afiyet olsun canımBi kahve keyfi de benden Eki Görüntüle 2774876
Ay ben de merak ettim yemekte ne vardı?Söylemiyim kuzum diyetinizi bozmak istemiyorumYarım lavaş yedim ihanet olarak olsundu
Afiyet olsun canım
Ohhh missss nesfit olsa onu yerdim bende ama yoktuBi kahve keyfi de benden Eki Görüntüle 2774876
Canım afiyet olsun. Pırasan oldukça farklı ve lezzetli görünüyo. Kabaca bi tarif eder misin? Ben pirinc, havuc koyuyorum zeytinyağlı pişiriyorum, klasik pırasaMerhabalar akşam yemeğim
lila6 işte kereviz yemeği 5 kaşık
Pırasada 4 kaşık var ama 3-4 çatal yedim yarısından çoğu kaldı
Roka salatası ve 1 dilim ekmek
Eki Görüntüle 2774899
Ooo nasıl yürüdün okadar, süpersin!!