2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

White Mocha Yemek yemeye bile fırsat bulamamışsın canım bilirim o psikolojiyi. Ben doğumdan sonra 62 kiloydum. Çok zorluk çektim yemek yemeye fırsat olmuyordu. Hazır gıdaya yöneldim öyle olunca ve sonuç 69.5 Günün sonunda toplam aldığın kalori çok değil bence. Günümüz günümüze uymayacak anneyiz biz

Canım tahini sadece bebişim için değil kendim için de yiyorum. Anında enerjimi biraz artırıyor. Çok sağol canım, uzun uzun anlatmışsın.
Haklısın canım, gününüz günümüze uymaz. Bebişin uyuduğu zamanlar gelir elbet. Ozaman daha sıkı diyet yaparım.

Bebekle diyet için destek çok şart. Tek başına hem çocuğa bak hem yemek yap hem az ye zor. Bu koşullar altında iyi kilolar verdik bence. Eşim bana bi yerden sonra pes edersin dediği için biraz sıkmaya çalışıyorum zira verilecek kilo çok. Pes edesim de yok ama şu an motiveyken verdiğimi vereyim diye. Çok katı diyete sizin zamanınız varsa lüzum yok. Ama açlık hissi insanın aklına onu da bunu da ye diye getiriyor. Abartmadan zararlı tabir edilen şeylerin porsiyonunu düşürerek daha uzun sürede de kilo verilebilir tabi. Benim karakterim için bu zor biraz çünkü ben antep fıstığını mesela sayılı yiyemem. Sevdiğim şeyleri az yiyemem diye korkuyorum. Ondan hiç bulaşmıyorum.​

White Mocha 1 yk tahin 86 kalori diyor elimdeki program en doğru kalori sendeki ambalajın üzerindedir bu arada. 3 yk eder 258 kalori. Enerji için büyük bir muz bile yesen 120 hadi bilemedin 150 kalori eder. 100 kalori yaktın say bu şekilde.​

Canım ambalajlı değil. Kendi ürünümüz. Daha doğrusu eşimin annesi susam yetiştiriyor ve ondan tahin yapıyor. (Değirmende mi ne işlemden geçirtiyor. Pek anlamıyorum ben, ama yediğim en iyi tahin.)
Tahinden bgn büyük bi kaloriyi yüklendim hadi bakalım. İnşallah işin sonunda kilo almam. Bu arada muz sevmiyorum ya, yani bişeylere katınca yiyorum ama tek başına pek sevmem

O zaman bence günde 1 yk tahini geçme. Çünkü kilon çok aşırı yok. Yavaş kilo vermene neden olacak o da motivasyonunu bozabilir. Sade sade tahin de yiyemem ben yanında pekmez yok mu?

O zaman bence günde 1 yk tahini geçme. Çünkü kilon çok aşırı yok. Yavaş kilo vermene neden olacak o da motivasyonunu bozabilir. Sade sade tahin de yiyemem ben yanında pekmez yok mu?
Kuzum burda tahinle balı beraber yiyorlar. Kulağa değişik geliyor ama tadı efsane oluyor. Ben de tahin-pekmez ikilisine göre çok daha fazla sevdim

Kuzum burda tahinle balı beraber yiyorlar. Kulağa değişik geliyor ama tadı efsane oluyor. Ben de tahin-pekmez ikilisine göre çok daha fazla sevdim
Diyet bitsin muhakkak deneyeceğim beni bekleyen koca bir kabak da var evde. Ondan çorba yapıyorsun di mi sen? Yarısını eşime tatlı yapıp kendime de çorba mı yapsam...​

Diyet bitsin muhakkak deneyeceğim beni bekleyen koca bir kabak da var evde. Ondan çorba yapıyorsun di mi sen? Yarısını eşime tatlı yapıp kendime de çorba mı yapsam...​
Evet çorba yapıyorum. Kremasız olan gayet düşük kalorili. Hafif tatlımsı oluyor. Ama ben zaten severim tatlı-tuzlu karısımları

Evet çorba yapıyorum. Kremasız olan gayet düşük kalorili. Hafif tatlımsı oluyor. Ama ben zaten severim tatlı-tuzlu karısımları
Beni zaten o kremalar mahvetti. Yeni evliyken tarif de bilmiyoruz pek ya da özenç sanırım köri soslu tavuk yiye yiye bu günlere geldik... hiç köri soslu tavukla taze fasulye bir olur mu?

Kilon az çok normal değil mi zayıfların zayıflamasıııııı
Aynı ben yaa htta biz, eğer eşinizde yiorsa o zaman çok pis kilo alıyorsunuz
Pizza üstüne sufle üstüne antep fıstığı falan fıstık saymıcam ağzımız sulanmasın
Tahin tahin dediniz de zayıf noktam diyete başlmadan önce 2 şişe tahin 1 pekmez bitirdim etimeğin üstüne sürer sürer yerdim

Bu kadar yiter
Akşam ara öğün : 2 kepekli galeta 1 hurma
Akşam yemeği: kereviz yemeği ve 4 kaşık yoğurt ve 1 dilin tam buğday ekmek
Son ara öğün : portakal ve humana çay

akşam yemeğimin resmini çekmeyi unuttm yaaa azıcık özeniriz de örnek olur diye çekiyordum

En diyette sensin maşallah
Kerevizi görsek fena olmazdı her baba yiğidin harcı değil onu yemek. Gaz yapmıyor değil mi ?
Ben bebekten önce kerevizi rendeleyip sarımsaklı yoğurtla yerdim. Gazdan korkuma yiyemiyorum şimdilerde.

Yazmayı unuttum bakkkk
bugün 55 dk yürüyüş yaptım tek başıma
4.2 KM diyor program
sadece 233 kalori yakmışımmm yau

en diyette ben olup aşırı da vermedim bu hafta ya
diyorum ya diyetisyenim sağolsun bu hafta aşırı sıkı diyet yazmış
Süt diyorum etkilemez diyor
psikolojik onlar diyor
diyorum ki çok az yazmışsın ama

ya benim bir diyetisyen maceram daha vardı 6 kiloyu 6 ayda vermiştim yaz döneminde ve sakız gibi uzamıştı tatillere gidince tabi ki uygulamadım diyet

ben normalde kararlıyımdır şimdi de öyleyim bir kere bozunca hep bozmaya başlıyorsun 3 ayda şu işi bitireyim diyorum kafamdan çıksın
yaaaa çokta güzel olmuştu kayınvalidem yapmış tabi ki ben çok az yapıyorum akşam yemeği daha çok kolay şeyler pırasa, ıspanak, çorba vs.
ben de kerevizi normal salata içerisinde çok yerim
Gaz konusuna gelince hiç araştırmıyorum kuzum sen demesen gaz yapıyor diye bilmiyorum bak
Kızım çok fazla gazlı bir bebek olmadı varsa da pırt pırt çıkardı hep

yarın çıkar kokusu

Ben de yaptım. 4.81 km, 49 dk imiş. Şimdi baktım. Mi fit uygulaması az çıkarıyor kaloriyi nedense. 174 yazıyor. Maskeden mi? Hep mi böyleydi bilemedim.​
ben arada insan yokken maskeyi indiriyorum ya çok darlıyor
yaklaşık 4.650 adım atmışım
bilmiyorum ki neye göre

30 dk leslie de yapsam iyi olur en azından dışarı çıkamadığımda ama nerdeeeee

Kerevizin gaz yaptigini ben de bilmiyordum. Bu aksam ben de kereviz yedim. Esim de sevmez. Yapinca basima kaliyor yemekler.
bu arada kilo dusuk ama benim boy kisa ya. 160 im. İdeal kilom aslinda 50 falan olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…