2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kerevizin gaz yaptigini ben de bilmiyordum. Bu aksam ben de kereviz yedim. Esim de sevmez. Yapinca basima kaliyor yemekler.
bu arada kilo dusuk ama benim boy kisa ya. 160 im. İdeal kilom aslinda 50 falan olmali.😁
Bizim kız çok gazlı. Karnabahar yedim bu kış bir kere çok yaptı. Korkuyorum artık herşeyden. Yemeyince de uzun süre o karnabahar bir lezzetli gelmişti ki...

esmeralda5 esmeralda5 yediklerinin hepsi diyet listesindekilerse az yazmamış diyetisyenin. Ara öğüne hem galeta hem hurma yazmış daha ne olsun😅
Heheh süt için az kuzum öğle yemeğim yok diye aşırı takığım 😅😅😅

bu arada hurmayı ben ekledim ya süt olsun diye ve yürüdüm enerji harcadım diye 1 hurmadan bir şey olmaz 😅

Bizim kız çok gazlı. Karnabahar yedim bu kış bir kere çok yaptı. Korkuyorum artık herşeyden. Yemeyince de uzun süre o karnabahar bir lezzetli gelmişti ki...
Bizimki patir patir cikartiyo cok sukur. Gaz sorunumuz olmadi hic 🙏🏻 dogdugundan beri yiyorum herseyi. Ama esim yemez hic bsey. Cok zor oluyo boyle de.

Allah affetsin bu saatte günaha girdim. Bir dilim ekmege nutella surdum yaninda da rezene iciyorum. Midem cok kazindi 🤦🏼‍♀️
aksam 150 gram kadar bonfile. Yaninda 2yk portakalli kereviz 3yk eriste ve mercimek corbasi ictm. Hemen acikiyorum ben ya. Beni hic bsey tok tutmuyo 😁
Edit : nutellali ekmegim tahilliydi

Günaydın kızlar 🤓

Sabah;
1 dilim ekmek 🍞
1 haşlanmış yumurta 🥚
2 kibrit kutusu peynir 🧀
1 küçük domates 🍅
1 yeşil biber
2 ceviz
Şekersiz çay

Dün ben de yürüyüş yaptım. 15 dk da Leslie. Bugün de yapacağım inşallah 🤲🏻

Günaydın kızlarrrrr çarliston biberim yok çok üzülüyorum 😅
7871140B-45A8-4C09-AB30-5A6A05CB39AD.jpeg

Günaydın kızlar 🤓

Sabah;
1 dilim ekmek 🍞
1 haşlanmış yumurta 🥚
2 kibrit kutusu peynir 🧀
1 küçük domates 🍅
1 yeşil biber
2 ceviz
Şekersiz çay

Dün ben de yürüyüş yaptım. 15 dk da Leslie. Bugün de yapacağım inşallah 🤲🏻
Hangisini yapıyorsun kuzum bende deniyim 15 dk
Normalde yarım saat yapmam lazımda
Onu yapamıyorum hiç yoktan 15 dk iyi 😎

Günaydın kızlarrrrr çarliston biberim yok çok üzülüyorum 😅 Eki Görüntüle 2774539
Ayy rengarenk içim açıldı 🥰

Ben bgn kocam için kıymalı yumurta yaptım. Ama sadece 2 yumurta kalmış. Kıymayı bol tuttum baya. Yumurtalı kıyma gibi oldu daha çok. 5 kaşık falan yemişimdir. Edizime de bal kabağı püresi yaptım. İlk ek gıdaya bgn başladık. Kendim için bişey yapamadım valla zor geldi 😂

Ben bgn kocam için kıymalı yumurta yaptım. Ama sadece 2 yumurta kalmış. Kıymayı bol tuttum baya. Yumurtalı kıyma gibi oldu daha çok. 5 kaşık falan yemişimdir. Edizime de bal kabağı püresi yaptım. İlk ek gıdaya bgn başladık. Kendim için bişey yapamadım valla zor geldi
Hehheheh bende eğleniyorum işte hepberaber eğlenelim diye 🌸🌸

Ben bgn kocam için kıymalı yumurta yaptım. Ama sadece 2 yumurta kalmış. Kıymayı bol tuttum baya. Yumurtalı kıyma gibi oldu daha çok. 5 kaşık falan yemişimdir. Edizime de bal kabağı püresi yaptım. İlk ek gıdaya bgn başladık. Kendim için bişey yapamadım valla zor geldi 😂
Biz de bugün bal kabağı püresi deniyceeez 😍 İnşallah severler 😅

X