Kerevizin gaz yaptigini ben de bilmiyordum. Bu aksam ben de kereviz yedim. Esim de sevmez. Yapinca basima kaliyor yemekler.
bu arada kilo dusuk ama benim boy kisa ya. 160 im. İdeal kilom aslinda 50 falan olmali.
Heheh süt için az kuzum öğle yemeğim yok diye aşırı takığımesmeralda5 yediklerinin hepsi diyet listesindekilerse az yazmamış diyetisyenin. Ara öğüne hem galeta hem hurma yazmış daha ne olsun
Bizimki patir patir cikartiyo cok sukur. Gaz sorunumuz olmadi hicBizim kız çok gazlı. Karnabahar yedim bu kış bir kere çok yaptı. Korkuyorum artık herşeyden. Yemeyince de uzun süre o karnabahar bir lezzetli gelmişti ki...
Yazmıştım gruba ama arada kaynamış olabilir tabianamm böyle bir grup mu varmış haberim yok
Hangisini yapıyorsun kuzum bende deniyim 15 dkGünaydın kızlar
Sabah;
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1 küçük domates
1 yeşil biber
2 ceviz
Şekersiz çay
Dün ben de yürüyüş yaptım. 15 dk da Leslie. Bugün de yapacağım inşallah
Hangisini yapıyorsun kuzum bende deniyim 15 dk
Normalde yarım saat yapmam lazımda
Onu yapamıyorum hiç yoktan 15 dk iyi
Ayy rengarenk içim açıldıGünaydın kızlarrrrr çarliston biberim yok çok üzülüyorumEki Görüntüle 2774539
Hehheheh bende eğleniyorum işte hepberaber eğlenelim diyeAyy rengarenk içim açıldı
Ben bgn kocam için kıymalı yumurta yaptım. Ama sadece 2 yumurta kalmış. Kıymayı bol tuttum baya. Yumurtalı kıyma gibi oldu daha çok. 5 kaşık falan yemişimdir. Edizime de bal kabağı püresi yaptım. İlk ek gıdaya bgn başladık. Kendim için bişey yapamadım valla zor geldi
Biz de bugün bal kabağı püresi deniyceeezAyy rengarenk içim açıldı
Ben bgn kocam için kıymalı yumurta yaptım. Ama sadece 2 yumurta kalmış. Kıymayı bol tuttum baya. Yumurtalı kıyma gibi oldu daha çok. 5 kaşık falan yemişimdir. Edizime de bal kabağı püresi yaptım. İlk ek gıdaya bgn başladık. Kendim için bişey yapamadım valla zor geldi
Ediz sevdi baya minik minik yedi o minnak ağzıyla. Toplasan 2-3 çay kaşığı anca gitmiştir midesine.Biz de bugün bal kabağı püresi deniyceeezİnşallah severler
Ahaha afiyet olsun canımm