2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Günaydınlar
64.7 kg - 66 idim. 5 günde istediğimin üzerinde kilo verdim. Biraz porsiyonumu artırıcam kızlar. Ayda 3 kilodan fazla vermek istemiyorum. Bu hafta da bi bakalım kilo takibine. Ona göre bi plan çıkar. Hepinizi tebrik ederim yoldaşlarım

Öğle yemeği
3 er yemek kaşığı yoğurt, kıymalı taze fasulye, bulgur pilavı

Dün kayınvalidemin 40ı vardı. Tahinli ekmek yaptırmıştık. Öğlen yarım ondan yedim. O yüzden bugün biraz dengelemem lazım. Ara öğün yapmadım

Kahvaltı:
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek (bu arada ben sadece uno denge ekmek yiyorum)
Biraz peynir
3-4 zeytin
2-3 yemek kaşığı bal (petek kısmından da yedim)
2-3 yemek kaşığı tahin (biliyorum kalorili ama gece boyu uyumadım ve cok sık emzirdim. Çok bitiğim bu ara. Tahin benim için iyi bi enerji kaynağı diye bol bol yedim.)

Akşam dünkünün aynısı.

ara öğün ve öğlene zaman bulamadım

lila6 bugün çok mu abarttım, hep kalorisi yüksek şeyler.
Çok takip edemedim canım bizim kızın dişi çıkamadı ama benim canım çıktı az az yiyor gibisin ama işte kaloriyi bilince de insanın eli hiç gitmiyor onlara. Emziriyorsun çok katı diyet de ne bileyim ben öneremem. İşin açığı ben şimdi yediğimden çok daha fazlasını yazardım emziren bir anneye. Gece çok emiyor bizim kız da. Ama işte okulda öğretilen bize biraz farklıydı da benim de kafam karışık. Asıl su önemli diye öğretildi mesela. Yani tahin şart mı süt için bilemiyorum. Kalsiyum şart tabi ki ama o kadar kalorili bir türevi olmalı mı? Ben kendi sütümün azalıyor mu artıyor mu olduğunu da çok net anlayamıyorum. Balık yiyince arttı mesela bence. Azalıyor sütüm diyorsan sütü riske atma böyle miktarı az az tut sıkıntı olmaz inşallah.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…