- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Yok kız nerde ama kısır yiyebilirsiniz bir öğün yerine hem de süt yapıyorDiyetteyken sizin de karşınıza çıkıyor mu bunlardan. Ben hiç beceremem çiğ köfte yapmayı da. Yapabilsem diyetini denerdim.
Eki Görüntüle 2772539
Kız minnacık mıBayılırımmm ben sandviç favorilerimdenyarım iyidir candır. Bir tanesini yiyemem zaten sanırım
Vallah aç kalırım kuzum minnacık beni doyurmaz tek başına
Dün bende aynısını dedim Allah tan evdeyizAllah tan pandemi var ben oradan yırttım. Kendim yapmazsam karşıma çıkmıyor. Ama baştan diyim hafta sonu bi tık gevşetiyorum ben diyeti
O zaman porsiyon değişir
Ahahhahaha şişko değil de etine dolgun mu desekKizlar bizim anneler grubundaki tek siskolar bizmiymisiz. Herkes fit, bi biz sisko
Ay probise ben de bayilirim. Evde hep olur(du)Sabah :
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 ç.k. Reçel
1 tatlı kaşığı labne
1 etimek
1 tam tahıllı
🌶
Öğlen:
3 kaşık yulaf
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
Biraz nar
1 tam ceviz
yaa bir de çok canım çekti kahve yanına 1 probis yedim
Korumaya geçince alırım tarifiniEn fazla okadar yemek lazim diyet yaparken. Simdi avakadolu basit ama akil alan bi tarif yazicaktim ama yazmiyim :))
bu arada ara ogunum:
Filtre kahve bu defa 50 ml tam yagli sutle.
Hafta içi baya sıkı gidiyorsun zaten hakediyorsun bence o kadarınıAllah tan pandemi var ben oradan yırttım. Kendim yapmazsam karşıma çıkmıyor. Ama baştan diyim hafta sonu bi tık gevşetiyorum ben diyeti
O zaman porsiyon değişir
Ben de yapardım karnabaharla. Deniyeyim tekrar güzel oluyorduesmeralda5 diyet kısır yapıyorum zaten de kız ile uğraştırıyor vakit lazım ona.
Oooo yaşasın o zaman balık günü bizde de balık varAkşam
Balık 500 gr vardır.
Salata
Oooo yaşasın o zaman balık günü bizde de balık var
Geçen hafta çok diye bu hafta az küçük aldım ama 300 gr vardır da
150 gr demiş benim diyetisyen ben mi yanlış anladım3 hamsi
Çok diyet bir menü olmuş tebriklerAkşam yemeği;
2 Yk pirinç pilavı
1.5 tavuk göğsü
Salata
1 bardak ayran
Ben de hiç takılmıyorum canım valla çok zevk aldığım bir yemek onda porsiyon bakamıcamSen diyetisyenini dinle yine dehamsi 3 olmaz ya kılçığını düş bence 6 olur o rahat. Ben haftasonu esnetiyorum esnetme de böyle işte balık demek omega 3 demek. Emzirirken çok iyi bir seçenek. Kızartmadıktan sonra çok da takılmıyorum porsiyona.
yaşasın balık
Kızartmadın di miBen de hiç takılmıyorum canım valla çok zevk aldığım bir yemek onda porsiyon bakamıcam
Teşekkürler sonunda ilk defaÇok diyet bir menü olmuş tebrikler