2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kizlar, menemen, yumurtali pirasa, sahanda yumurta yaparken ne kadar yag kullaniyorsunuz?
Bende ev yapımı doğal zeytin yağı olduğu için az kullanmıyorum,sonuçta abartmamak koşuluyla zeytin yağının bir zararı yok,fakat ablamın diyetisyeni,iki yemek kaşığı kagla yemek yapmasını önermişti(tabi tereyağıyla değil)

Bende ev yapımı doğal zeytin yağı olduğu için az kullanmıyorum,sonuçta abartmamak koşuluyla zeytin yağının bir zararı yok,fakat ablamın diyetisyeni,iki yemek kaşığı kagla yemek yapmasını önermişti(tabi tereyağıyla değil)
Canim dogal da olsa kalorisi yuksek oluyor. Zarari yok ama kilo aldiriyor. Bana kalsa ben zeytinyagini icerim nerdeyse okadar cok seviyorum :)

Canim dogal da olsa kalorisi yuksek oluyor. Zarari yok ama kilo aldiriyor. Bana kalsa ben zeytinyagini icerim nerdeyse okadar cok seviyorum :)
Yok canım aşırı kullanmıyorum zaten ama kasik hesabı da yapmıyorum onu demek istedim☺️ her şeyin fazlası hem zarar hem kilo tabiki haklisin,ben genel olarak çok yağlı sevmiyorum zaten,sadece kaşık hesabı yapmıyorum.

White Mocha White Mocha bir tatlı kaşığı kullanıyorum tek yiyeceksem. Zeytinyağı da bir yağdır ve aynı şekilde kilo aldırır. Herşeyin fazlası zarar. Tabi az yağlı yapınca benim yaptığım omletin mesela formu düzgün olmuyor tavaya biraz yapışıyor. En iyisi haşlanmış yumurtadır.

masal3487 masal3487 kaşık hesabı yapmazsan beynin seni kandırır daha fazla koyarsın.​

Siz benim kadar az yağ koymak zorunda değilsiniz bu arada. Benim kilom hepinizden çok ve çok sıkılmış durumdayım bundan. Ramazan ayı da nisanda imiş sanırım o zamana kadar hızlıca toparlanmam lazım. Zira az yağla yemek yapmak çok kolay birşey değil hem lezzet açısından hem de yapması güç. Ama ben çok da koyacaksanız ölçmenizi tavsiye ederim. En azından deneyerek bulursunuz. Yani bu ay yemeklere 4 yk yağ koydum istediğim gibi kilo veremedim der 3 e düşürürsünüz mesela.​

Bugün öğünlerimi biraz artırıcam kızlar. 1 ay sonra falan daha sıkı bir diyete geçiş yaparım.

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 yeşil, 3 siyah zeytin
30 gr peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tahin
Dunku kahvaltimin aynisi. Sadece tahin yarim tatli kasigi kadardi. Cok kalorili diye azalttim. Allahim neden en sevdigim seyleri kalorili yaptin?

Ben hamilelik döneminde cok kilo almamak icin surekli haslanmis yumurta yedim. Son zamanlarinda hatta hamileligin goresim gelmiyodu 🤦🏼‍♀️ Suan da poşe yumurta yapiyorum yagsiz olsun diye. Bu sabah tahilli iki dilim ekmek ile kasarli tost ve pose yumurta yedim. Suan turk kahvesi iciyorum.

Upsiiiiii dogumdan sonra sol bacagimin bikini cizgisinden asagi inen iki beyaz catlagim vardi ve kilo verdikce simdi bacak iclerim selulit gibi bisi oluyor sanirim 🥺
Acil hangi hareketi yapmam lazim 😂
Ben de merak ediyorum kilo verince beni neler bekliyor 🙈
Kizlar, menemen, yumurtali pirasa, sahanda yumurta yaparken ne kadar yag kullaniyorsunuz?
Fırçayla sürüyorum ben yağı canım baya az yağı her tarafına dağıtabiliyorsun. Sprey yağ da işe yarayabilir

Diyetteyken sizin de karşınıza çıkıyor mu bunlardan. Ben hiç beceremem çiğ köfte yapmayı da. Yapabilsem diyetini denerdim.
988CDF35-03E5-4BAE-B0D4-C33CBD71A9D3.jpeg

Avokado zayıflatır ya😂 ben hiç sevmem o ayrı. Bir tane ye hiç ilgimi çekmedi bu besin bilemedim bak şimdi😓

edit: şimdi bi baktım da kalorisi iyi onun da. Yarım ye sen😂
Bayılırımmm ben sandviç favorilerimden 😋yarım iyidir candır. Bir tanesini yiyemem zaten sanırım 😂
Benim bildiğimde bir avokado bir dilim ekmek bir öğle yemeği yerine yiyebilirsin sebze gibi
Vallah aç kalırım kuzum minnacık beni doyurmaz tek başına 😂

Diyetteyken sizin de karşınıza çıkıyor mu bunlardan. Ben hiç beceremem çiğ köfte yapmayı da. Yapabilsem diyetini denerdim.
Eki Görüntüle 2772539
Evde her gün karşıma neler çıkıyor bir bilseniz 😂 hamileyken de yiyemedim şimdi de acı sütüme geçmesin diye yiyemiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum yiyeceğim günü 😅

Yolum düşerse bol bol alayım o zaman ama sizin avokadolardan 1/5 falan yemem lazım herhalde 😂
En fazla okadar yemek lazim diyet yaparken. Simdi avakadolu basit ama akil alan bi tarif yazicaktim ama yazmiyim :))

bu arada ara ogunum:
Filtre kahve bu defa 50 ml tam yagli sutle.

Evde her gün karşıma neler çıkıyor bir bilseniz 😂 hamileyken de yiyemedim şimdi de acı sütüme geçmesin diye yiyemiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum yiyeceğim günü 😅
Allah tan pandemi var ben oradan yırttım. Kendim yapmazsam karşıma çıkmıyor. Ama baştan diyim hafta sonu bi tık gevşetiyorum ben diyeti😋
Kizlar avakadonun en iyisini yemek icin Antalyaya beklerim 😂 nerdeyse bebek kafasi kadar burda avakadolar ve cooook guzel. Sevmeyene de sevdirir.
O zaman porsiyon değişir😅

X