- Emoji Skoru
- 12.494
- Puanlar
- 248
İkinci cocukda insan daha bir heyecanli oluyormuuss bunu anladim
Ayy inşallah pazartesiden beri böyleyim ömrümden ömür gitti hiç bisey yiyemiyorum bunu doğurursam sağ salim ikinciyi düşünmem bayaNormalde 1 yilda salgilanan ostrojen hormonu gebelikte 8 saatte salgilaniyormus. Vucut nasil tepki verecegini sasiyor haliyle.cabucak gecsin gitsin insallah.
Annişlerr merabaKaç gündür aranızda değilim size bisey sormak istiyorum hemen hemen 8 hafta olucak çok aşırı baş ağrısı ve yediğimi çıkarıyorum hiç bisey yiyemez oldum bu sizce normal mi elimden bisey gelmiyo oturup ağlıyorum. Mide bulantim neyse de başım fena sizde de oldu mu? Çok kötüyüm
Ayy inşallah pazartesiden beri böyleyim ömrümden ömür gitti hiç bisey yiyemiyorum bunu doğurursam sağ salim ikinciyi düşünmem baya
Teşekkür ederim canım deneyim bakalmBaş ağrısı için ensene aralıklarla buz tutman seni biraz rahatlatır bide tülbent bağla kafana biraz sıkı olsun yarim saat sonra felan ac mise bağlantısına dicek bişeyim yok el mahkum çekecez
Bende aynı 3 4 diyodm ama bu yetti ağzımın payini aldım yeterinceAha biri daha bendenhedefim üçtü ilki yaşayınca ilk ve tek olmasına karar kıldım
Ayy inşallah pazartesiden beri böyleyim ömrümden ömür gitti hiç bisey yiyemiyorum bunu doğurursam sağ salim ikinciyi düşünmem baya
Bende aynı 3 4 diyodm ama bu yetti ağzımın payini aldım yeterince
Bundan öyle korktumki ikinci çocuk fikri bile artık çok uzak bana
Ondan ses yok ya ozelden de yazdim donmedi kesin kurtaj oldu
Amin inşallah canımNane yagi suruyorum ben. Gecmese de hafifliyor. Allah sifa versin. Hayirlisiyla alalim kucagimiza insallah.
Bunu çok istedim zor oldu ikinciyi de istemem kesin olurAma bildim bişey varsa kesin kaz ayla hamile kalanlar arasına girerim inşallah öyle bişey gelmez başıma allah'ım nolur
Evet kesin belli oluyor benim haftaya cikicak sonuclarSlm bu nipt teste cinsiyet kesinmi belli oluyor
Bende merak ettim kendisini gercektenOndan ses yok ya ozelden de yazdim donmedi kesin kurtaj oldu
Kızlar bir sey sorucam. Calcimax kalsiyum ilaci verdi doktorum haftada uc gün kullanacaksin dedi. Bende aklimca dedimki cuma cumartesi pazar kullanirim dedim. Esimde diyoki manyakmisin ole icmicen diyo mesela pazartesi carsamba cuma iccen diyor arasinda birer gün olcak diyo. Nasil icceeem ben bunuuu
Doktora yazim da sorum dedim bana diyoki sorma doktor derki bu manyakmiEşinin dediği gibi olur
Doktora yazim da sorum dedim bana diyoki sorma doktor derki bu manyakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?