• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uçağa binerken geçmeme şansı yok galiba. Ben kapıdan geçmiyorum. Ama bi doktorun videosu vardı kapıdan geçmenin bi zararı olmadığını diyordu. Çanta konulan cihazın içine girip geçmedikçe etkisi yok diyordu. Ben çantada da yiyecek içecek varsa onları geçirmiyorum o alandan da
Ben de geçmemeye çalışıyorum ama bir dönem çok araştırmıştım çünkü her gün avm ye giriyordum. O kapılar metal dedektörü, yani elde aradıklarından farksız imiş.. x ray içeren o yandaki kutucuk... ona da yemek falan koymamak lazım.. ama işte pimpiriklilik hat safhada olunca geçmemeye gayret ediyorum...

Ben daha giremedim o heyecanlara ikiside olmadıgi için farketmiyor galiba gönlüm erkek ama ogreneyim diye hevesim yok bana kalırsa detaylı daha kesin diye heralde sakinim 😂😂
İkinci cocukda insan daha bir heyecanli oluyormuuss bunu anladim😂

Bunuda duymustumm:) cogunluk kiz diyooore sadece bir adet erkek his var😂simdi ben teorileremi inanaamm yoksaaa hislere mi🤦‍♀️
Siz yinede hicbirseye inanmayin hayal kirikligi olmasin sonra. Bende istiyorum cok kizim olsun 2 oglandan sonra supriz bebisim kiz olsun ama nasip kesinlesene kadar beklicez.

Annişlerr meraba🙈 Kaç gündür aranızda değilim size bisey sormak istiyorum hemen hemen 8 hafta olucak çok aşırı baş ağrısı ve yediğimi çıkarıyorum hiç bisey yiyemez oldum bu sizce normal mi elimden bisey gelmiyo oturup ağlıyorum. Mide bulantim neyse de başım fena sizde de oldu mu? Çok kötüyüm 😔😔😔

Annişlerr meraba🙈 Kaç gündür aranızda değilim size bisey sormak istiyorum hemen hemen 8 hafta olucak çok aşırı baş ağrısı ve yediğimi çıkarıyorum hiç bisey yiyemez oldum bu sizce normal mi elimden bisey gelmiyo oturup ağlıyorum. Mide bulantim neyse de başım fena sizde de oldu mu? Çok kötüyüm 😔😔😔

Gecmis olsun. Benim de bir kac gundur migren atagim geliyor. Maalesef dogal surec. Doktorunuzdan destek isteyin dilerseniz.

Eklentiler

• 307CB2D6-9564-45BF-BB92-514DB6AF77D1.jpeg
    307CB2D6-9564-45BF-BB92-514DB6AF77D1.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 26
Hergun süt icmekten gına ge
Siz yinede hicbirseye inanmayin hayal kirikligi olmasin sonra. Bende istiyorum cok kizim olsun 2 oglandan sonra supriz bebisim kiz olsun ama nasip kesinlesene kadar beklicez.
Evetttt maalesefff bakalimmm

Gecmis olsun. Benim de bir kac gundur migren atagim geliyor. Maalesef dogal surec. Doktorunuzdan destek isteyin dilerseniz.
Yaa aslında migrenim yok ama fena halde baş ağrısı cekiyorum halsizlik var ama uyuyamiyorum bile size de geçmiş olsun teşekkür ederim.

Yaa aslında migrenim yok ama fena halde baş ağrısı cekiyorum halsizlik var ama uyuyamiyorum bile size de geçmiş olsun teşekkür ederim.

Normalde 1 yilda salgilanan ostrojen hormonu gebelikte 8 saatte salgilaniyormus. Vucut nasil tepki verecegini sasiyor haliyle. :( cabucak gecsin gitsin insallah.

Back