- Emoji Skoru
- 12.494
- Puanlar
- 248
Benımde cıkarttılar botları fln galosla kabıne kadsr yurumek zorunsa kaldım ve bayan heryerımı aradı
Iğrenç
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde cıkarttılar botları fln galosla kabıne kadsr yurumek zorunsa kaldım ve bayan heryerımı aradı
24 ünde gidecem ins
Bende ne hissediyosun acaba![]()
Valla oleymıssın :)donuste o yuzden gectım xraydanIğrençay şanslı günumdeydim galiba öyle üstten aradılar beni okdr
Valla oleymıssın :)donuste o yuzden gectım xraydan![]()
Evet ama ıkıncı cıkısta yurtdısına gırıste aradılar turkıye kapısında aramadılar oleÇok acaip ama onlara da kızamıyorum ki kaç yılda neler neler yasadik
Wvet
Evet ama ıkıncı cıkısta yurtdısına gırıste aradılar turkıye kapısında aramadılar ole
Ben de geçmemeye çalışıyorum ama bir dönem çok araştırmıştım çünkü her gün avm ye giriyordum. O kapılar metal dedektörü, yani elde aradıklarından farksız imiş.. x ray içeren o yandaki kutucuk... ona da yemek falan koymamak lazım.. ama işte pimpiriklilik hat safhada olunca geçmemeye gayret ediyorum...Uçağa binerken geçmeme şansı yok galiba. Ben kapıdan geçmiyorum. Ama bi doktorun videosu vardı kapıdan geçmenin bi zararı olmadığını diyordu. Çanta konulan cihazın içine girip geçmedikçe etkisi yok diyordu. Ben çantada da yiyecek içecek varsa onları geçirmiyorum o alandan da
Aaa yarın yaptırıcam ben, bu beta hcg den farklı sanırım?Anladim 2 li testteki beta o ben yaptirmayi dusunmuyorum. Beklicez artik![]()
Bunuda duymustumm:) cogunluk kiz diyooore sadece bir adet erkek his var22+11-9=24 cift kizbuda bendeki teori.
İkinci cocukda insan daha bir heyecanli oluyormuuss bunu anladimBen daha giremedim o heyecanlara ikiside olmadıgi için farketmiyor galiba gönlüm erkek ama ogreneyim diye hevesim yok bana kalırsa detaylı daha kesin diye heralde sakinim![]()
Anladim cnm hahahhaaŞuan hissedememgenelde hissettiklerim ne istediğini bilmedim insanlar oluyor diğer türlü olunca bilinç altıma yerleşiyor sanırsam hissetmiyorum
Siz yinede hicbirseye inanmayin hayal kirikligi olmasin sonra. Bende istiyorum cok kizim olsun 2 oglandan sonra supriz bebisim kiz olsun ama nasip kesinlesene kadar beklicez.Bunuda duymustumm:) cogunluk kiz diyooore sadece bir adet erkek his varsimdi ben teorileremi inanaamm yoksaaa hislere mi
![]()
Annişlerr merabaKaç gündür aranızda değilim size bisey sormak istiyorum hemen hemen 8 hafta olucak çok aşırı baş ağrısı ve yediğimi çıkarıyorum hiç bisey yiyemez oldum bu sizce normal mi elimden bisey gelmiyo oturup ağlıyorum. Mide bulantim neyse de başım fena sizde de oldu mu? Çok kötüyüm
![]()
Evetttt maalesefff bakalimmmSiz yinede hicbirseye inanmayin hayal kirikligi olmasin sonra. Bende istiyorum cok kizim olsun 2 oglandan sonra supriz bebisim kiz olsun ama nasip kesinlesene kadar beklicez.
Yaa aslında migrenim yok ama fena halde baş ağrısı cekiyorum halsizlik var ama uyuyamiyorum bile size de geçmiş olsun teşekkür ederim.Gecmis olsun. Benim de bir kac gundur migren atagim geliyor. Maalesef dogal surec. Doktorunuzdan destek isteyin dilerseniz.
Yaa aslında migrenim yok ama fena halde baş ağrısı cekiyorum halsizlik var ama uyuyamiyorum bile size de geçmiş olsun teşekkür ederim.