• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Normalde 1 yilda salgilanan ostrojen hormonu gebelikte 8 saatte salgilaniyormus. Vucut nasil tepki verecegini sasiyor haliyle. :KK43: cabucak gecsin gitsin insallah.
Ayy inşallah pazartesiden beri böyleyim ömrümden ömür gitti hiç bisey yiyemiyorum bunu doğurursam sağ salim ikinciyi düşünmem baya😔😔🤦‍♀️

Annişlerr meraba🙈 Kaç gündür aranızda değilim size bisey sormak istiyorum hemen hemen 8 hafta olucak çok aşırı baş ağrısı ve yediğimi çıkarıyorum hiç bisey yiyemez oldum bu sizce normal mi elimden bisey gelmiyo oturup ağlıyorum. Mide bulantim neyse de başım fena sizde de oldu mu? Çok kötüyüm 😔😔😔

Baş ağrısı için ensene aralıklarla buz tutman seni biraz rahatlatır bide tülbent bağla kafana biraz sıkı olsun yarim saat sonra felan ac mise bağlantısına dicek bişeyim yok el mahkum çekecez 😂

Baş ağrısı için ensene aralıklarla buz tutman seni biraz rahatlatır bide tülbent bağla kafana biraz sıkı olsun yarim saat sonra felan ac mise bağlantısına dicek bişeyim yok el mahkum çekecez 😂
Teşekkür ederim canım deneyim bakalm

N naznaz16 inşallah doğru kişiyi etiketlemisimdir yazdın mı görmedim bi gelişme olmadi galiba 😑

Ayy inşallah pazartesiden beri böyleyim ömrümden ömür gitti hiç bisey yiyemiyorum bunu doğurursam sağ salim ikinciyi düşünmem baya😔😔🤦‍♀️

Nane yagi suruyorum ben. Gecmese de hafifliyor. Allah sifa versin. Hayirlisiyla alalim kucagimiza insallah.

Kızlar bir sey sorucam. Calcimax kalsiyum ilaci verdi doktorum haftada uc gün kullanacaksin dedi. Bende aklimca dedimki cuma cumartesi pazar kullanirim dedim. Esimde diyoki manyakmisin ole icmicen diyo mesela pazartesi carsamba cuma iccen diyor arasinda birer gün olcak diyo. Nasil icceeem ben bunuuu

Kızlar bir sey sorucam. Calcimax kalsiyum ilaci verdi doktorum haftada uc gün kullanacaksin dedi. Bende aklimca dedimki cuma cumartesi pazar kullanirim dedim. Esimde diyoki manyakmisin ole icmicen diyo mesela pazartesi carsamba cuma iccen diyor arasinda birer gün olcak diyo. Nasil icceeem ben bunuuu

Eşinin dediği gibi olur

Back