- Emoji Skoru
- 316
- Puanlar
- 123
Hisler kuvvetlimi cikarmi pekiValla kimseye yorum yapmam teoriye göre felan da olsa yapmam içimden anca hissedicem öyle yapıyorum bi mervoşa bide sana yaptım sanırsam
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hisler kuvvetlimi cikarmi pekiValla kimseye yorum yapmam teoriye göre felan da olsa yapmam içimden anca hissedicem öyle yapıyorum bi mervoşa bide sana yaptım sanırsam
Evet canım avm de geçme.Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Nasil belli olduki birsey mi buldun yoksaIkıncı oğlun geliyor![]()
Betalarimi diyorsun ben daha baska tahlil yaptirmadimKan sonuçlarını zi atin ben size söyleyim kız mı erkekmi![]()
Gecmıyorum canımBir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Botları çıkart bilmem ne .. keşke deseydim hamileyim diye valla, üzerimi arasalardıUçaktan geçerken niye geçtin onu anlamadımonlar çok daha tehlikeli ben geçmiyorum valla magazalarinkinden bile geçmiyorum ufacık arasından geçiyorum
karnım düşünce ne yaparım bilmem
yuvarlK keseye kız derler ama erkek geçti içimden
doktor tahlilleri istemedi mi canım olmazsa asmlerde de yapılıyor yaptırıp bi dahaki sefere götürürsün,ilk kontrol müBende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttum
Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek![]()
başıma gelmedi ama kalp atışını duymuşsunuz,inşallh tehlikeyi atlatır normal şekle dönüşürkesedeMerhaba kızlar, 8+2 oldum. Dün doktora gittiğimde kesede şekil bozukluğu olmuş dedi, ama kalbi dinledik. Düşük tehlikesi var diye zaten progestan iğne ve hap kullanıyorum. Bol bol dinlen dedi. Var mı kesesinde şekil bozukluğu olan? Sonrasında düzelen ?
onlarıda içememBen cok kustugum dönemlerde sudan midem bulanmıştı onun yerine meyve suyu ictim Hep vişne ve şeftali onlarla idare et sonra düzelicek inşallah
ay çok geçmiş olsun canım,Allah korusunDışardan bir daha yemek yemem asla, dün bir şey istedi canım yazmayım burada canınız çekmesin:-/ zehirlendim diye çok korktum midem aşırı bulandı istifra sonrasında, gala midem ağrıyo.. o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ya zehirlenseydim Allah korusun![]()
Bu 3 hafta bana cok zor gececek belliiii. Bakalim ne olacak cinsiyetii. Bende erkek hissettim hep ama esim israrli kiz dedi
Hisler kuvvetlimi cikarmi peki![]()
Nasil belli olduki birsey mi buldun yoksa![]()
Betalarimi diyorsun ben daha baska tahlil yaptirmadim
3 hafta sonra bakalim kimin dedigi cikacakŞu kadar söyleyim hamilr kalma grubunda arkdaş hamile kaldı banada çok yardımcı olmuştu sağolsun onu kız hissetdim sen kız annesi olacaksın dedim öyle ultrosan görüntüsü felan paylaşmıyorduk görmedim hiç erkek dediler 20. Haftada kız olduğu cıktıdiğer gruptan bi kişide yanılmisimdir dedim gibi hissetmedim zaman yorum yapmıyorum
Botları çıkart bilmem ne .. keşke deseydim hamileyim diye valla, üzerimi arasalardı
Anladim 2 li testteki beta o ben yaptirmayi dusunmuyorum. Beklicez artikAynen 50 alti erkek 50 üstü kız diyorlar çoğunlukla doğru çıkıyor![]()
yuvarlK keseye kız derler ama erkek geçti içimden
doktor tahlilleri istemedi mi canım olmazsa asmlerde de yapılıyor yaptırıp bi dahaki sefere götürürsün,ilk kontrol mü
başıma gelmedi ama kalp atışını duymuşsunuz,inşallh tehlikeyi atlatır normal şekle dönüşürkesede
onlarıda içememayran yaptı eşim bol sulu onuda içemedim,sürekli öğürüyorum ya çocuklarda etkileniyor benden
ay çok geçmiş olsun canım,Allah korusun
22+11-9=24 cift kiz3 hafta sonra bakalim kimin dedigi cikacakcok merak ettiiim gunler gecmek bilmiyoooo
3 hafta sonra bakalim kimin dedigi cikacakcok merak ettiiim gunler gecmek bilmiyoooo
Anladim 2 li testteki beta o ben yaptirmayi dusunmuyorum. Beklicez artik![]()
Ben ılk gıderken gecmedım ucaktan ellemmedık yerım kalmadı sonra donuste gectım onu cekmemek ıcın cunkuBotları çıkart bilmem ne .. keşke deseydim hamileyim diye valla, üzerimi arasalardı
Benımde cıkarttılar botları fln galosla kabıne kadsr yurumek zorunsa kaldım ve bayan heryerımı aradıÖyle birşeyle karsilasmadim ilk hamileligimde mardine gittik hatta çok tatlı bi bayan vardı güvenlik görevlisi xray cihazları çanta gecirdiklerimiz den içinde su varsa yarim saat içine tüket dedi bebeğin doğunca sakın sütünü vs o cihazlardan geçirme diye bissürü öğüt vermişti![]()