• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Evet canım avm de geçme.

Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Gecmıyorum canım

Uçaktan geçerken niye geçtin onu anlamadım 😑😑 onlar çok daha tehlikeli ben geçmiyorum valla magazalarinkinden bile geçmiyorum ufacık arasından geçiyorum 😁😁 karnım düşünce ne yaparım bilmem
Botları çıkart bilmem ne .. keşke deseydim hamileyim diye valla, üzerimi arasalardı

arkadaşlar çok merak ediyorum fikirlerinizi🙈😊Eki Görüntüle 2577325
yuvarlK keseye kız derler ama erkek geçti içimden🐣
Bende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttum
Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek 😔
doktor tahlilleri istemedi mi canım olmazsa asmlerde de yapılıyor yaptırıp bi dahaki sefere götürürsün,ilk kontrol mü
Merhaba kızlar, 8+2 oldum. Dün doktora gittiğimde kesede şekil bozukluğu olmuş dedi, ama kalbi dinledik. Düşük tehlikesi var diye zaten progestan iğne ve hap kullanıyorum. Bol bol dinlen dedi. Var mı kesesinde şekil bozukluğu olan? Sonrasında düzelen ?
başıma gelmedi ama kalp atışını duymuşsunuz,inşallh tehlikeyi atlatır normal şekle dönüşürkesede💕
Ben cok kustugum dönemlerde sudan midem bulanmıştı onun yerine meyve suyu ictim Hep vişne ve şeftali onlarla idare et sonra düzelicek inşallah
onlarıda içemem😔ayran yaptı eşim bol sulu onuda içemedim,sürekli öğürüyorum ya çocuklarda etkileniyor benden😕
Dışardan bir daha yemek yemem asla, dün bir şey istedi canım yazmayım burada canınız çekmesin:-/ zehirlendim diye çok korktum midem aşırı bulandı istifra sonrasında, gala midem ağrıyo.. o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ya zehirlenseydim Allah korusun 😞
ay çok geçmiş olsun canım,Allah korusun

Hisler kuvvetlimi cikarmi peki😂

Şu kadar söyleyim hamilr kalma grubunda arkdaş hamile kaldı banada çok yardımcı olmuştu sağolsun onu kız hissetdim sen kız annesi olacaksın dedim öyle ultrosan görüntüsü felan paylaşmıyorduk görmedim hiç erkek dediler 20. Haftada kız olduğu cıktı 😁 diğer gruptan bi kişide yanılmisimdir dedim gibi hissetmedim zaman yorum yapmıyorum

Şu kadar söyleyim hamilr kalma grubunda arkdaş hamile kaldı banada çok yardımcı olmuştu sağolsun onu kız hissetdim sen kız annesi olacaksın dedim öyle ultrosan görüntüsü felan paylaşmıyorduk görmedim hiç erkek dediler 20. Haftada kız olduğu cıktı 😁 diğer gruptan bi kişide yanılmisimdir dedim gibi hissetmedim zaman yorum yapmıyorum
3 hafta sonra bakalim kimin dedigi cikacak😂😂 cok merak ettiiim gunler gecmek bilmiyoooo

Botları çıkart bilmem ne .. keşke deseydim hamileyim diye valla, üzerimi arasalardı

Öyle birşeyle karsilasmadim ilk hamileligimde mardine gittik hatta çok tatlı bi bayan vardı güvenlik görevlisi xray cihazları çanta gecirdiklerimiz den içinde su varsa yarim saat içine tüket dedi bebeğin doğunca sakın sütünü vs o cihazlardan geçirme diye bissürü öğüt vermişti 😁😁

yuvarlK keseye kız derler ama erkek geçti içimden🐣
doktor tahlilleri istemedi mi canım olmazsa asmlerde de yapılıyor yaptırıp bi dahaki sefere götürürsün,ilk kontrol mü
başıma gelmedi ama kalp atışını duymuşsunuz,inşallh tehlikeyi atlatır normal şekle dönüşürkesede💕
onlarıda içemem😔ayran yaptı eşim bol sulu onuda içemedim,sürekli öğürüyorum ya çocuklarda etkileniyor benden😕
ay çok geçmiş olsun canım,Allah korusun

Çok zor valla benim geçmişti 9. Haftada yine başladı hapa rahmen dorukları yaşıyorum heralde son haftalar diye kendime telkinler veriyorum hapi kesmem lazım ne yapcam bilmiyorum tek bildiğim tekrar aynı yıllardan geçemem bida 😁😁😁 inanın çok çocuklu insanlara çok saygı duyuyorum cesaretinize hayranım

3 hafta sonra bakalim kimin dedigi cikacak😂😂 cok merak ettiiim gunler gecmek bilmiyoooo

Ben daha giremedim o heyecanlara ikiside olmadıgi için farketmiyor galiba gönlüm erkek ama ogreneyim diye hevesim yok bana kalırsa detaylı daha kesin diye heralde sakinim 😂😂

Öyle birşeyle karsilasmadim ilk hamileligimde mardine gittik hatta çok tatlı bi bayan vardı güvenlik görevlisi xray cihazları çanta gecirdiklerimiz den içinde su varsa yarim saat içine tüket dedi bebeğin doğunca sakın sütünü vs o cihazlardan geçirme diye bissürü öğüt vermişti 😁😁
Benımde cıkarttılar botları fln galosla kabıne kadsr yurumek zorunsa kaldım ve bayan heryerımı aradı

Back