• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttum
Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek 😔
Bana tahlil yapmadan direk verdi canim. Ama sen belirt istersen cunku bazi doktorlar vermiyor. Bazilarida onlem amacli veriyor.

Kızlar ben resmen su içemiyorum var mı fikriniz 3gündür de başım ağrıyor ondan mı ki:KK43:ne yapsam acaba🤷🏻‍♀️

Ben cok kustugum dönemlerde sudan midem bulanmıştı onun yerine meyve suyu ictim Hep vişne ve şeftali onlarla idare et sonra düzelicek inşallah

Bide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba

Doğum yapıldığında vurulmadimi? 20.ve üstünde vuruluyor diye biliyorum ama sanki ablama doğumda vurdular diye hatırlıyorum

Dışardan bir daha yemek yemem asla, dün bir şey istedi canım yazmayım burada canınız çekmesin:-/ zehirlendim diye çok korktum midem aşırı bulandı istifra sonrasında, gala midem ağrıyo.. o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ya zehirlenseydim Allah korusun 😞

Dışardan bir daha yemek yemem asla, dün bir şey istedi canım yazmayım burada canınız çekmesin:-/ zehirlendim diye çok korktum midem aşırı bulandı istifra sonrasında, gala midem ağrıyo.. o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ya zehirlenseydim Allah korusun 😞

Geçmiş olsun 🤕

Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?

Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?

Uçağa binerken geçmeme şansı yok galiba. Ben kapıdan geçmiyorum. Ama bi doktorun videosu vardı kapıdan geçmenin bi zararı olmadığını diyordu. Çanta konulan cihazın içine girip geçmedikçe etkisi yok diyordu. Ben çantada da yiyecek içecek varsa onları geçirmiyorum o alandan da

Uçağa binerken geçmeme şansı yok galiba. Ben kapıdan geçmiyorum. Ama bi doktorun videosu vardı kapıdan geçmenin bi zararı olmadığını diyordu. Çanta konulan cihazın içine girip geçmedikçe etkisi yok diyordu. Ben çantada da yiyecek içecek varsa onları geçirmiyorum o alandan da
Hımmm, anladım :)

Uçaktan geçerken niye geçtin onu anlamadım 😑😑 onlar çok daha tehlikeli ben geçmiyorum valla magazalarinkinden bile geçmiyorum ufacık arasından geçiyorum 😁😁 karnım düşünce ne yaparım bilmem

Gecmis olsun.
Ben gecmiyorum. Sagolsun hicbir guvenlik de sikinti yapmadi bugune kadar.

Geçmiş olsun canım dikkat et.
Soruna gelecek olursamm zararsız olsa da ben geçmiyorum avm de. İçime sinmiyor zaten. Yandan geçme hakkı varken hele :))

Valla kimseye yorum yapmam teoriye göre felan da olsa yapmam içimden anca hissedicem öyle yapıyorum bi mervoşa bide sana yaptım sanırsam
Bu 3 hafta bana cok zor gececek belliiii. Bakalim ne olacak cinsiyetii. Bende erkek hissettim hep ama esim israrli kiz dedi

Back