- Emoji Skoru
- 4.686
- Puanlar
- 333
Bir nedeni yok ben pek anlamıuorum ama kese yuvarlak ise kız diyorlarteşekkür ederim neden peki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir nedeni yok ben pek anlamıuorum ama kese yuvarlak ise kız diyorlarteşekkür ederim neden peki![]()
Bana tahlil yapmadan direk verdi canim. Ama sen belirt istersen cunku bazi doktorlar vermiyor. Bazilarida onlem amacli veriyor.Bende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttum
Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek![]()
Bana tahlil yapmadan direk verdi canim. Ama sen belirt istersen cunku bazi doktorlar vermiyor. Bazilarida onlem amacli veriyor.
[/QUOTE
Teşekkür ederim![]()
Ben ikili testte birdaha sorcam. Diyomki adama sarma borek pogacami gotursem ikramlik belki soyler![]()
Kızlar ben resmen su içemiyorum var mı fikriniz 3gündür de başım ağrıyor ondan mı kine yapsam acaba
![]()
Banada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
Bızde var canım ben yaptırdım 1,5hafta onceBide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba
Bide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba
TamamKan sonuçlarını zi atin ben size söyleyim kız mı erkekmi![]()
Haaayydiii sabahdan beri kız dı simdi oglan olduIkıncı oğlun geliyor![]()
Dışardan bir daha yemek yemem asla, dün bir şey istedi canım yazmayım burada canınız çekmesin:-/ zehirlendim diye çok korktum midem aşırı bulandı istifra sonrasında, gala midem ağrıyo.. o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ya zehirlenseydim Allah korusun![]()
Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Hımmm, anladım :)Uçağa binerken geçmeme şansı yok galiba. Ben kapıdan geçmiyorum. Ama bi doktorun videosu vardı kapıdan geçmenin bi zararı olmadığını diyordu. Çanta konulan cihazın içine girip geçmedikçe etkisi yok diyordu. Ben çantada da yiyecek içecek varsa onları geçirmiyorum o alandan da
Haaayydiii sabahdan beri kız dı simdi oglan oldu![]()
Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Geçmiş olsun canım dikkat et.Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Bu 3 hafta bana cok zor gececek belliiii. Bakalim ne olacak cinsiyetii. Bende erkek hissettim hep ama esim israrli kiz dediValla kimseye yorum yapmam teoriye göre felan da olsa yapmam içimden anca hissedicem öyle yapıyorum bi mervoşa bide sana yaptım sanırsam