2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Senınde mı lekelenme oldu canım kac gun surdu tedbır amaclı bırsey yapıldı mı ?ben subatta gıdıcem nasıl gecıcek zaman bılmıyorım
Yok canim normalde kan uyuşmazlığı varsa ilk muaynende bildirmen gerek doktoruna.o seni yönlendiriyor. Panik olma devlette beni maffettiler resmen içim karardi o kadar olumsuz konuştular ki ama özeldeki doktorum sagolsun içime su serpti

Ne güzel işte benimde olmak istediğim durum bu inşallah öyle olur :)

Günaydın kızlar nasılsınız? 8. Haftadayım sürekli midemde bi kazınma açlık hissi var. Hem yemek kokusunu almak, yemek istemiyorum hem de sürekli ağzıma bi şey atıp midemi bastırmak istiyorum. Şimdiden çok acıkmak normal mi? Sizde durumlar nasıl?

ben 200 küsür vereceğim.belki cinsiyette öğreniriz belli olmazheyecanlıyım çok.haberederiz .bizle bir olanlar fazla kişi yok sanırsam.benim tarihim 1 ağustos ama o zamanakalmaz diye düşünüyorum

ben 5 ağustostum sonra gittim bana kendi doktorum 1 ağustos dedi.
Sonra dün devlete gittim o da aynı şekilde.
demek ki önceden geliyor ama ilerde ne olur bilinmez tabi ki.
Neyse bu arada doktorum içime sindi, gelen yorumlarda çok iyi ama şu an kendisine bir sonraki görüşmemizde ikili test yapacağız demediği için sinirlendim.

Normaldw 28.haftasa yapılması gerekıyordu benım dun yapıldı canım

ben de aynı böyleydim, şu son haftada azaldı bu durum bende

sana yazmadım onu gerçekten herkese yazdım.kafasında soru işareti olan muhakkak vardır diye.senle ilgisi yok.senin sat kaçtı.benim 26 ekim

Canim bende cok acıkıyorum surekli biseyler istiyor canim. Bence normal ama her gebelik kendine ozeldir, farklidir. Mesela oglumda bu zamanlarda sadece peynir ekmek yiyebiliyodum.
Bide etten tiksindim pisiremiyorum bile birak yemeyi. Ki cok severim eti sebze pek yemezdim. Simdi canim hep sebze istiyor eti gorunce kusasim geliyo. Disarda yapilsa yerim belki

Bende aynı bu durumdayım helekı tavuk ve yumurta gormek ıstemıyorum sureklı portakal ıstıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…