Canım aynı duygular bende de var, hormonal olduğunu düşünüyorum.. Zaten bu süreçte kaygı, endişe hali çok normalmiş.. Bazen Allaha bırakıyorum çok bunalınca, alacak nefesi varsa ben ne yaparsam yapayım doğacak diyorum, böylece rahatlıyorum.. Haftasonu eşim ve kızım influenza oldular, çok zor zamanlar geçirdik.. en son babaanneye yolladim ama dedim Rabbim sen beni koru, benim atlatmam çok zor çünkü.. Velhasıl annelik hep bir endişe hali değil mi işte zaten yaş kaç olursa olsun..Ya kızlar sizdede böyle bi mutsuzluk varmı içimde bi tuaf adını koyamadığım mutsuzluk var bazen çok heyacanlı oluyorum bazen bebk aklıma dahi gelmiyor onla ilgili hayaller dahi kurmuyorum ama bunu bilerek yapmıyorum eşim bile çok heyecansız sin diyor acaba kaybetme korkusu olduğu için kendime içten içe rahatlık verdiğim için mi böyleyim anlamadım kendimi bi türlü alıştıramadım bebeğe gün içersinde sürekli duam da var ama alışmak mı istemiyorum hormon lar lami alakalı yoksa iyi bi anne adayımı değilim çözemedim kendimituaf hissediyorum ve şuan ciddi anlamda ne istiyorum bilmiyorum
evet canım .aç tok farketmez kan alıncak dedi.birde başka bir test dahaönerdi onu yaparsan dahaiyi dedi.ben aldırma istemediğim için istemedim
Bugün doktora gideceğim 7+1’deyim. İnşallah kalp atışını duyarım değil mi ?
Gunaydin annişler
Gece uyanmalarim 2 gündür kesildi. Bu iyi bi durum mu bilmiyorum geceleri 4 4 bucukta tuvalete kalkqr su icer yatardim. Artik yok benim gibi olan var mi. Bi de sol göğsümün altinda acıyan parmak ucu kadar bi yer vardi dün dokunuyodum elime damar geliyo
Bugün doktora gideceğim 7+1’deyim. İnşallah kalp atışını duyarım değil mi ?
ben 200 küsür vereceğim.belki cinsiyette öğreniriz belli olmazŞimdi ben de aradım, zaten randevu ikili test içinmiş. De yani insan bi söyler dedim hani ikili test ne kadar sonuçta? Bana dedim "aa evet 500lira bu arada test" derseniz ben nasıl ödiyim diye sinir ve hışımla çıkıştım. Neyse 100 lira civarındaymış. Dedim tamam o zaman. Hayır aç mı gelicem tok mu gelicem, neyse o da fark etmiyormuş. İkili testten sonra sonuçlarımızı paylaşırız artık Zaten peşpeşe günlerde olacağız.
Doktorum yurtdışındaymış onunla da görüşemedim gerçi.
Ac tok farkedıyormuymus canımŞimdi ben de aradım, zaten randevu ikili test içinmiş. De yani insan bi söyler dedim hani ikili test ne kadar sonuçta? Bana dedim "aa evet 500lira bu arada test" derseniz ben nasıl ödiyim diye sinir ve hışımla çıkıştım. Neyse 100 lira civarındaymış. Dedim tamam o zaman. Hayır aç mı gelicem tok mu gelicem, neyse o da fark etmiyormuş. İkili testten sonra sonuçlarımızı paylaşırız artık Zaten peşpeşe günlerde olacağız.
Doktorum yurtdışındaymış onunla da görüşemedim gerçi.
bana sormadın ama ben cevaplayayım cnm fark etmiyormuşAc tok farkedıyormuymus canım
Canım tesekkur ederım bende dun cok acık tırnak kadar kahve leke oldu acık kahve bellı belırsız doktora gıttım 7+2 bana dusuk onleyıcı ıgne yaptı be kan uyusmazlıgı ıgnesı yaptı kesede kalp atısında sorun gormedı 1ay sonra gel dedı sorun olsa 1ay sonra gel demezdı degıl mıbana sormadın ama ben cevaplayayım cnm fark etmiyormuş
yok canım sorun olsa gel demezdi ama kendine dikkat et dinlen ,ağır bişeyler taşıma çok ayakta kalma aynı pozisyonda çok oturma.bunlara dikkat edersen bişey olmaz inşallah allahın izniyle.en azından başından önlem alınmış.doktor risk görse gel derdiCanım tesekkur ederım bende dun cok acık tırnak kadar kahve leke oldu acık kahve bellı belırsız doktora gıttım 7+2 bana dusuk onleyıcı ıgne yaptı be kan uyusmazlıgı ıgnesı yaptı kesede kalp atısında sorun gormedı 1ay sonra gel dedı sorun olsa 1ay sonra gel demezdı degıl mı
Evet dogru dıyorsun canım leke peceteye fln sılınce gelmedı koyu renk camasır gıymesem goremıycektımyok canım sorun olsa gel demezdi ama kendine dikkat et dinlen ,ağır bişeyler taşıma çok ayakta kalma aynı pozisyonda çok oturma.bunlara dikkat edersen bişey olmaz inşallah allahın izniyle.en azından başından önlem alınmış.doktor risk görse gel derdi
doktorun özelse canım bak burda yapanlar var birde devlette bir doktora yaptır muayene takiplerini.hem bu içinide rahatlatır.takma kafana olsa doktor gel derdi zatenCanım tesekkur ederım bende dun cok acık tırnak kadar kahve leke oldu acık kahve bellı belırsız doktora gıttım 7+2 bana dusuk onleyıcı ıgne yaptı be kan uyusmazlıgı ıgnesı yaptı kesede kalp atısında sorun gormedı 1ay sonra gel dedı sorun olsa 1ay sonra gel demezdı degıl mı
Aynen canim bana da geçen öyle dedi 1 ay sonra cagiriyolar. Kan uyuşmazlığı bende de var ins şu gunlerimize gülümseyerek bakicaz bebişlerimizi kucagimiza aldığımız zaman. Tedirginlik cok kötü bişeyCanım tesekkur ederım bende dun cok acık tırnak kadar kahve leke oldu acık kahve bellı belırsız doktora gıttım 7+2 bana dusuk onleyıcı ıgne yaptı be kan uyusmazlıgı ıgnesı yaptı kesede kalp atısında sorun gormedı 1ay sonra gel dedı sorun olsa 1ay sonra gel demezdı degıl mı
Devlete gıdebılmem zor kuzum ,bırde corasprın kullanıyordum onuda bırak deeı dr kese normal fln dedıdoktorun özelse canım bak burda yapanlar var birde devlette bir doktora yaptır muayene takiplerini.hem bu içinide rahatlatır.takma kafana olsa doktor gel derdi zaten
günlük ped kullan canım,takip yap.en azından gördün.ya görmeseydin cnmEvet dogru dıyorsun canım leke peceteye fln sılınce gelmedı koyu renk camasır gıymesem goremıycektım
hastane eve uzakmı cnmDevlete gıdebılmem zor kuzum ,bırde corasprın kullanıyordum onuda bırak deeı dr kese normal fln dedı
Senınde mı lekelenme oldu canım kac gun surdu tedbır amaclı bırsey yapıldı mı ?ben subatta gıdıcem nasıl gecıcek zaman bılmıyorımAynen canim bana da geçen öyle dedi 1 ay sonra cagiriyolar. Kan uyuşmazlığı bende de var ins şu gunlerimize gülümseyerek bakicaz bebişlerimizi kucagimiza aldığımız zaman. Tedirginlik cok kötü bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?