2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım aynı duygular bende de var, hormonal olduğunu düşünüyorum.. Zaten bu süreçte kaygı, endişe hali çok normalmiş.. Bazen Allaha bırakıyorum çok bunalınca, alacak nefesi varsa ben ne yaparsam yapayım doğacak diyorum, böylece rahatlıyorum.. Haftasonu eşim ve kızım influenza oldular, çok zor zamanlar geçirdik.. en son babaanneye yolladim ama dedim Rabbim sen beni koru, benim atlatmam çok zor çünkü.. Velhasıl annelik hep bir endişe hali değil mi işte zaten yaş kaç olursa olsun..

evet canım .aç tok farketmez kan alıncak dedi.birde başka bir test dahaönerdi onu yaparsan dahaiyi dedi.ben aldırma istemediğim için istemedim

Şimdi ben de aradım, zaten randevu ikili test içinmiş. De yani insan bi söyler dedim hani ikili test ne kadar sonuçta? Bana dedim "aa evet 500lira bu arada test" derseniz ben nasıl ödiyim diye sinir ve hışımla çıkıştım . Neyse 100 lira civarındaymış. Dedim tamam o zaman. Hayır aç mı gelicem tok mu gelicem, neyse o da fark etmiyormuş. İkili testten sonra sonuçlarımızı paylaşırız artık Zaten peşpeşe günlerde olacağız.

Doktorum yurtdışındaymış onunla da görüşemedim gerçi.

Gunaydin annişler
Gece uyanmalarim 2 gündür kesildi. Bu iyi bi durum mu bilmiyorum geceleri 4 4 bucukta tuvalete kalkqr su icer yatardim. Artik yok benim gibi olan var mi. Bi de sol göğsümün altinda acıyan parmak ucu kadar bi yer vardi dün dokunuyodum elime damar geliyo

Bugün doktora gideceğim 7+1’deyim. İnşallah kalp atışını duyarım değil mi ?

Duyarsın Allah'ın izniyle. 7+0'ım bugün. 1 gün farkımız varmış sizinle. (Vajinal'den 6+0'da duymuştum).

Günaydın, ben de bu gece sadece 1 defa uyandım. Ama eşim 10 gündür yurtdışındaydı dün gece geldi, huzura bağlıyorum uyuyabilmemi.

Hanımlar, moralimizi yüksek tutma vakti. Hiç bir şeyi dert etmeden, en azından bir şeyleri düşünmeyi öteleyebilmemiz lazım. En nihayetinde, Allah'ın dediği olacak. Olacağın önüne geçilemiyor.

ben 200 küsür vereceğim.belki cinsiyette öğreniriz belli olmazheyecanlıyım çok.haberederiz .bizle bir olanlar fazla kişi yok sanırsam.benim tarihim 1 ağustos ama o zamanakalmaz diye düşünüyorum

Muayneme de cok var 24 ocakta o gün gelseydi de içim rahatlasaydi bi. Akıntı falan da kesildi. Riskli benimki biraz düne kadar ne korku ne panik hic bisey yoktu bi anda geldi.

burdan sizlere nacizane bir tavsiye vermek istiyorum.tamamen şahsıma münasır yaşamış biri olarak ,lütfen elektrik almadığınız bir doktordaysanız hiç vakit kaybetmeden değiştirin.inanın ilerki dönemlerde çok zor oluyor.o yüzden güvenmediğiniz içinize sinmeyen kişiyle devam etmeyin.ilerde ne hissediyorsanız inanın çıkıyor.paracı derseniz paracı çıkıyor,kaba derseniz kaba biri çıkıyor,ve ilerki zamanlarda çoğu doktor takipsiz hasta kabul etmeyebiliyor.kızımda tam 6 doktora gittim.gerçekten bunu gözardı etmeyin.lütfen unutmayalım hamilelik bir hastalık değil.mutlu geçen genelde istenen bir süreçtir.o yüzden bu mutlu süreci allah iyi insanlarla geçirmeyi nasip etsin herkese.

Ac tok farkedıyormuymus canım

bana sormadın ama ben cevaplayayım cnm fark etmiyormuş
Canım tesekkur ederım bende dun cok acık tırnak kadar kahve leke oldu acık kahve bellı belırsız doktora gıttım 7+2 bana dusuk onleyıcı ıgne yaptı be kan uyusmazlıgı ıgnesı yaptı kesede kalp atısında sorun gormedı 1ay sonra gel dedı sorun olsa 1ay sonra gel demezdı degıl mı

yok canım sorun olsa gel demezdi ama kendine dikkat et dinlen ,ağır bişeyler taşıma çok ayakta kalma aynı pozisyonda çok oturma.bunlara dikkat edersen bişey olmaz inşallah allahın izniyle.en azından başından önlem alınmış.doktor risk görse gel derdi

Evet dogru dıyorsun canım leke peceteye fln sılınce gelmedı koyu renk camasır gıymesem goremıycektım

doktorun özelse canım bak burda yapanlar var birde devlette bir doktora yaptır muayene takiplerini.hem bu içinide rahatlatır.takma kafana olsa doktor gel derdi zaten

Aynen canim bana da geçen öyle dedi 1 ay sonra cagiriyolar. Kan uyuşmazlığı bende de var ins şu gunlerimize gülümseyerek bakicaz bebişlerimizi kucagimiza aldığımız zaman. Tedirginlik cok kötü bişey

doktorun özelse canım bak burda yapanlar var birde devlette bir doktora yaptır muayene takiplerini.hem bu içinide rahatlatır.takma kafana olsa doktor gel derdi zaten
Devlete gıdebılmem zor kuzum ,bırde corasprın kullanıyordum onuda bırak deeı dr kese normal fln dedı

Aynen canim bana da geçen öyle dedi 1 ay sonra cagiriyolar. Kan uyuşmazlığı bende de var ins şu gunlerimize gülümseyerek bakicaz bebişlerimizi kucagimiza aldığımız zaman. Tedirginlik cok kötü bişey
Senınde mı lekelenme oldu canım kac gun surdu tedbır amaclı bırsey yapıldı mı ?ben subatta gıdıcem nasıl gecıcek zaman bılmıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…