Selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum resmen depresyona girdim o kadar köyü bir surecteyim ki inanılmaz zorlanıyorum korona atlatik 14 gün evden çıkamamak çok kötüydü birde üstüne oğlum sürekli dışarı çıkma istiyordu ağlıyordu babası parka çok alistirmisti sürekli dışarıyı istiyor bensiz durmuyor bu ayrılma korkusu ne zaman geçecek çalışiyorum artık işime engel olmaya başladı hiç durmuyor anneme gidiyorum hergun sabah akşam git gel aşırı yorgun oluyorum çok bunaldım artık bana bağımlılığı biraz azalsa belki her şey çok güzel olur
1 yaş kontrolune gittik vitamin ve kan değerleri düşük çıktı aşırı üzgünüm yani elimden geldiğince her şeyi yedirmek için uğraşsamda yemiyor anne sütü ıstiyor bende anne sütünden kesmek istiyorum ama oda mümkün değil artık gece yeni doğan bebek gibi 2 saate bir uyanıp emiyor hiç bir şey yemiyor dönemsel mı acaba yoksa bu böyle gider mi diye çok korkuyorum son 3 aydır aynı kiloda kiloda artık beni korkutuyor çok iyi bir doktor diye öneri üzerine bir doktora gittik doktorun muayenesi 5 dakika benim zorumla kilosuna baktı çocuğu soymadi bile ,
Sünnet hala yapamadık Eylül ayinda yapmayı düşünüyorum eşimi ailesi gelsin istiyor o yüzden onları bekliyoruz
Birde 1 yaş aşısı olmadık daha biraz ertelemek istedim 16.agustosta olacak umarım ateş yapmaz
Ayrıca 10 . aydan beri dış çıkartmadı daha 4. Diste kaldık emekleyerek gitmek istiyor yürütme çabalarımi red ediyorum yani gerçekten her anlamda çok zor bir çocuk olmaya başladı inatçı ağlıyor en ufak şeyde bende şaşkınlikla izliyorum
Güzel olan tek şey doğum günü yaptık aile arasında açık havada çok güzel geçti ona pasta tatirdim sadece özel bir pasta yapmadım hazır aldım onun yiyebileceği farklı şeyler hazırlamıştım onlardan verdim
Bazen yetersiz hissediyorum ve gerçekten piskolojik olarak zorlanıyorum
yeme reddi , gece uykusu sorunu , diş anne bağımlılığı bunları nasıl atlatiniz yazarsanız sevinirim ,