2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben eskıden her konuda boleydım Sımdı sadece bu bebek konusunda cok takıntı yapıyorum ınsallah halledıcem cok zararlı bebek ıcınde

Bizde gamze genetik o yuzden ihtiyac duymuyorum

Aynen ama kese olduğunu düşünmek istiyor sanırsam büyük ihtimalle kist veya çatlamamış yumurta olasılığıdır doktor emin olamadığı için bişey dememistir
bizim bebek isteyenler grubunda da bi arkadas vardi keseyo gorduk demisti cok azdi degeri.sasirmistim megersem kistmis o gorunen.sonra ne oldu bilmiyorum

Bencede benim değerim 764 bu değer ile gözükmez dedi ama vajinalde gördü. Sonra internetten baktım 750-1000 arası gözükebilir belki yazıyordu.

Güzel haberleri bekleyeceğim

Karından yazdığı için vajinadan yazsa belki bi ihtimal olabilirdi vajinadan daha erken gözükür büyük ihtimalle

Ankaradayım ben baya var kar burda ve sogukk

Yaaa bende istiyorum of burda nerde bu sene hiç yağmaz daha buralara kar küçüklüğümden beri ankarayi ayrı bi severim hiç gitmedim ama bana isminin bile huzur verdiği bişey var orda bebeğim doğunca gidip gezicem ama içimde kalır yoksam

Sen nerdesin canım burda da yeni yeni basladi

Hiç takma kafaya bi kaç gün bekle sonra başka.doktora git vajinadan baktır ben 7 haftasına kadar hep vajinadan bakıldı 8.haftadan sonra karından bakmaya başlanıldı

Aslında erken gitmedim. bugün normalde 7+5 ve ben kalp atışı için ilk kez gittim. bide 2 hafta önce kese için gitmiştim. hatta geç gittiğim için çok net görürüm duyarım diye çok hevesle gitmiştim ama kısmet işte.. çok şükür ki kalbi atıyor o bana umut veriyor canım çok teşekkür ederim

Iyi düşün canim iyi olsun

Hiç takma kafaya bi kaç gün bekle sonra başka.doktora git vajinadan baktır ben 7 haftasına kadar hep vajinadan bakıldı 8.haftadan sonra karından bakmaya başlanıldı
Doktora söyledim ama bakmadı bir hafta sonra bakarız gelişme olmazsa dedi. O yüzden çarşamba başka bir doktora gidip özellikle bakmasını isteyeceğim.

Kese boyutunu sordukları ıcın sordum dr a bana guldu:))))

Benim doktorumda kızıyor gördüğü anda direk iyi olduğunu söylüyor anlatıyor eşim benden daha pimpirikli sürekli.doktora soruyor ve kızıyor oda şimdi sorsam yine kızacak ama sırf cinsiyet teorisi için göze alicam

İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım. Hepimiz hep güzel haberler alalım. Bana da bir hafta bekleyelim gelişimi takip edelim dedi. Peki sen başka doktora gittin mi bu süreçte ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…