- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
Ben de kitap okumayı çok severim haliyle bu süreçte de en azından faydalı şeyler okuyayım diye bir kaç kitap aldım tavsiye edeceklerim. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Bu kitapta a dan z ye her şeyi anlatıyor burda birbirimize sorduğumuz sorular dahil kafaya takılan en ufak detayların bile cevabı var. 2.si Bebekler ne ister bu kitabın yazarı da bir doktor. her şeyi çok güzel anlatmış. hamilelikte ve bebeğin 2 yaşına kadar yaşayabilecekleri olumlu olumsuz durumlarda yapmamız gerekenler gibi bilgiler var. Diğeri üniversitedeysen bir ders için ödev olarak okuduğum Doğan Cüceloğlu’nun geliştiren anne baba kitabı. Çok sevmiştim tavsiye ederim. Daha çok var da yazmakla bitmezKızlar merhaba,
Bizde bu hafta 9+3 olduk.Folik asit ve metpamid dışında bir ilaç kullanmıyorum. Kan tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir seferlik bir tablet kullandım. Sonrasında randevumuz haftaya perşembe.
Benim sizlere birkaç sorum olacak.
1-) Kitap öneriniz var mı? Şimdiden alıp okumak istiyorum gerek bebek bakımı gerekse güvenli bağ kurma, bebek gelişimi vb konularda olabilir. Zaman çok hızlı geçiyor minik gelmeden bol bol okumak istiyorum.
2-) Bebek için bir şeyler almaya başladınız mı? Ben baktım fiyatlar gerçekten yüksek en azından kıyafet vb küçük şeyleri aydan aya az az alıp halledeyim diyorum. Büyük olanları daha ileride alacağım. 12. Haftayı bekleyecektim ama indirimler var alsam mı diye düşünüyorum. Cinsiyet belli olmadığından sadece beyaz olarak tercih ettiklerimden ilk olarak başlasam mı?
Allh tekrardan gönlüne göre nasip etsin canım şimdiden çok geçmiş olsunKizlar bir doktora daha gittim bugun.Ultrasonda da dooplerde de kalp atisi yok malesef.Pazartesi kurtaj olacagim.Nasip degilmis.Aranizdan ayriliyorum malesef.Sizinle burada bu heyecani yasamak cok keyifliydi.Hepiniz saglikla kavusun meleklerinize insallah.Hoscakalin
hadi gözünaydın canımkizlar ben cok takintili biri olarak 1 hafta gecmisti bugun yine doktora koştum.kalp atimi cok net artik dakikada 144 kere atiyor.bebek 1,01 cm (10mm) 7+1 olarak soyledi doktor.bi suru kan verdim idrar tahlili verdim gecen biri burda paylasmisti liste olarak onlarin hepsine bakildi (380 lira).haftaya cumartesi ucretsiz muayene surem gecmeden birdaha gidecegim.sonra 11.haftayi beklicem 2 li tarama testi icin.❤
inşallh o ufacık şey kesedir kuzumHayır üstten baktı çünkü değerim tahminen 5 binden fazla olduğu için üstten baktı suyl3 dedi ufacık siyahlık var bak belki bu kese olabilir ama sagliksizdir dedi bugün bide p.tesi kan değerlerine bakalım nasıl ona göre belli olur inş dis gebelik değildir dedi hatta benim ilk defa bu sabah hastahanede midem bulandı bende sevmiştim ama bilmiyorum böyle nasıl olacak sonucum
Ben varım:)Kızlar ben her gün eve gelince ilk sizin yazıları okuyorum ama cvp vermek istediğim msjım üstünden 10 sayfa geçmiş konu değişmiş oluyor uzak kalıyorum whatsapp grubu mu kursak özelden msj ile yazsak numaraları sanki daha rahat ederiz ne bilim Benin gibi düşünen var mı
Bütün beyinli çocuk gerçekten faydalı onun dışında hemen hemen aynı kitapları okuyoruz. bir de tavsiyem 30 milyon kelime. Doğduğu andan itibaren dil ve beynin gelişimini destekleyebileceğimiz bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemleri anlatan harika bi kitap. Hatice Kübra tongarı nedense sevemiyorum kendi yorumlarını toplayıp kitap yazmış gibi hiç bir dayanak göstermeden herkesin bildiği şeyler dediğiniz gibi.Kızlar kitap sormuştunuz. Bendekilerin bi kısmı bunlar. Bikaç kitap okuyunca aslında hepsinin diğerinin tekrarı olduğunu anlıyorsunuz. Bu nedenle bence; "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler " ve dr karp ın "Mahallenin en Mutlu Bebeği " şimdilik yeterli. Doğan cüceloğlu ve adem güneş bebekler olduktan bir süre sonra okumaya başlarsınız daha çok bebek değil çocuk ağırlıklılar çünkü. Sermin Yaşardan bişey öğrenemezsiniz daha çok okuyup gülümsemek için okunabilir bana iyi gelmişti doğum sonrası aynı hissettiğim birinin olması. Hatice kübra tongarında hemen her kitabı var ama bilmediğim şeyler yazılmamış gibiydi sanki her anne tahmin eder gibi oda pek bişey veremedi olması gerekenleri yazıyor ama olanlar ile başaçıkmayı göstermiyor. Bütün beyinli çocuk güzel ama gene bebeler büyüsün öyle okuyun taze taze uygularsınız.
Bugün baktılar kan değerin 2661 çıkmış yani düşük çıkmış geçen hafta cumartesi 1355ti galiba düşük yapıyoruminşallh o ufacık şey kesedir kuzumSağlıklı olur inşallh aman kötü düşünme,kan değerine bugün neden bakmadılar
Bende o kitabı alacağım inşallah. Doğan cüceloğlu ve adem güneş sürekli tanıtıyorlar bu kitabı henüz fırsatım olmadı. Aklımdayken alayım saol.Bütün beyinli çocuk gerçekten faydalı onun dışında hemen hemen aynı kitapları okuyoruz. bir de tavsiyem 30 milyon kelime. Doğduğu andan itibaren dil ve beynin gelişimini destekleyebileceğimiz bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemleri anlatan harika bi kitap. Hatice Kübra tongarı nedense sevemiyorum kendi yorumlarını toplayıp kitap yazmış gibi hiç bir dayanak göstermeden herkesin bildiği şeyler dediğiniz gibi.
Kızlar bugünki test sonuçlarım beta 2661
Progesteron 8.69
Çıkmış geçen hafta cumartesi betam 1355 di
Bu demek oluyor şimdi düşük mu yapiyorum
Kızlar kitap sormuştunuz. Bendekilerin bi kısmı bunlar. Bikaç kitap okuyunca aslında hepsinin diğerinin tekrarı olduğunu anlıyorsunuz. Bu nedenle bence; "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler " ve dr karp ın "Mahallenin en Mutlu Bebeği " şimdilik yeterli. Doğan cüceloğlu ve adem güneş bebekler olduktan bir süre sonra okumaya başlarsınız daha çok bebek değil çocuk ağırlıklılar çünkü. Sermin Yaşardan bişey öğrenemezsiniz daha çok okuyup gülümsemek için okunabilir bana iyi gelmişti doğum sonrası aynı hissettiğim birinin olması. Hatice kübra tongarında hemen her kitabı var ama bilmediğim şeyler yazılmamış gibiydi sanki her anne tahmin eder gibi oda pek bişey veremedi olması gerekenleri yazıyor ama olanlar ile başaçıkmayı göstermiyor. Bütün beyinli çocuk güzel ama gene bebeler büyüsün öyle okuyun taze taze uygularsınız.
Ben de kitap okumayı çok severim haliyle bu süreçte de en azından faydalı şeyler okuyayım diye bir kaç kitap aldım tavsiye edeceklerim. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Bu kitapta a dan z ye her şeyi anlatıyor burda birbirimize sorduğumuz sorular dahil kafaya takılan en ufak detayların bile cevabı var. 2.si Bebekler ne ister bu kitabın yazarı da bir doktor. her şeyi çok güzel anlatmış. hamilelikte ve bebeğin 2 yaşına kadar yaşayabilecekleri olumlu olumsuz durumlarda yapmamız gerekenler gibi bilgiler var. Diğeri üniversitedeysen bir ders için ödev olarak okuduğum Doğan Cüceloğlu’nun geliştiren anne baba kitabı. Çok sevmiştim tavsiye ederim. Daha çok var da yazmakla bitmez
Belkindusuyordur değerim.bilmiyorum pazartesi net belli olur işte korkum dis gebelik olması inş oyl3 bisey değildir dış gebelik değildirHiç anlamam aslında ama değer her gün katlanarak devam etmemiş ama düşmemiş de. Pazartesi daha net belli olur herşey ve inşallah senin istediğin gibi olur
Maşallah canım ne güzel kitaplar bunlar, kitap okumak da güzelbende herşeyi unuttum sil baştan tekrar başlayacağım
Ne kadar güzel bilgi paylaşımı. İnşallah her süreçte hep beraber oluruz
Bende bilgiler taze daha.Hiç anlamam aslında ama değer her gün katlanarak devam etmemiş ama düşmemiş de. Pazartesi daha net belli olur herşey ve inşallah senin istediğin gibi olur
Maşallah canım ne güzel kitaplar bunlar, kitap okumak da güzelbende herşeyi unuttum sil baştan tekrar başlayacağım
Ne kadar güzel bilgi paylaşımı. İnşallah her süreçte hep beraber oluruz
İnşallah değildir canım. Dualarımız seninle ve minnak ile .Belkindusuyordur değerim.bilmiyorum pazartesi net belli olur işte korkum dis gebelik olması inş oyl3 bisey değildir dış gebelik değildir
Yok erkekBende öyleydim hatta doğum yaptığım günün sabahıda kusmuştum. Sonlara doğru kusmak dahada zor oluyor ilk başlardakinden. Bebeğin kız mıydı canım?
Hımmm demekki kusmak ile cinsiyetin alakası yokmuş.Yok erkek
Canım biz 2014 haziran anneleri ban yemiştik bu muhabbetler yüzündenMartilikiz07 banada mantıklı geliyor yasak dediler buradan olmuyor ya napalım bilemedim wp grubu olsa daha rahat ederiz
Belkindusuyordur değerim.bilmiyorum pazartesi net belli olur işte korkum dis gebelik olması inş oyl3 bisey değildir dış gebelik değildir
Ben 5 yaşında küçük kızım. Şimdi o kadar zor geliyor ki hele seneye birinci sınıfa başlayacak. Emzirmek alt açmak dışında birşey hatırlamıyorumBende bilgiler taze daha.kızım ekim 2017 de doğdu. 2017 yılından beri uğraşıom tam artık emmiyor gece uyuyor oldum hoppp yeniden sil baştan heyecan
Ne diyeceğimi bilemedimBugün baktılar kan değerin 2661 çıkmış yani düşük çıkmış geçen hafta cumartesi 1355ti galiba düşük yapıyorum
Benim oğlumda 5yaşındaDularım seninle Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Ben 5 yaşında küçük kızım. Şimdi o kadar zor geliyor ki hele seneye birinci sınıfa başlayacak. Emzirmek alt açmak dışında birşey hatırlamıyorum
O zaman Rabbim bize yol gösterip yardım etsin. Benim hepsi peş peşe. 9,7,5 yaşındalarBenim oğlumda 5yaşındaAma resmen ilk yaşıyor gibi araştırıyor insan ve gözünde büyüyor heleki benim oğlan hiç uykuyu sevmezdi geçen yıla kadar ayağımda salladım kızımda 13 yaşında,o da uykuyu sevmemişti ve kolikti aralarında 8yaş var 2.çocuğu bile düşünmezken 3.için heyecandan deliriyorum çok erken anne oldum o yüzden aralıklarla doğuruyorum
Ayyyy benim ailem gibi. Ablam ben kardeşim hepimizin arası 2 yaş ablamla hatta 1 buçuk . Ve süper anlaşırız. Hem aile hem kardeş hemde en yakın dostlarız.O zaman Rabbim bize yol gösterip yardım etsin. Benim hepsi peş peşe. 9,7,5 yaşındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?