2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin ben doguma kadar kustum valla ins bu o kadar uzun surmez
Bende öyleydim hatta doğum yaptığım günün sabahıda kusmuştum. Sonlara doğru kusmak dahada zor oluyor ilk başlardakinden. Bebeğin kız mıydı canım?

İkili tarama testi ne ki :) bilmiyorum onu

Küçükken kızamıkçık felan geçirdin mi canım. Rubella bir çeşit virüs diye biliyorum. Sakıncalı olabilir. 1-2 tanesi hariç diğerleri iyi çıkmış
gecirmedim canim ama pozitif cikmis internette pozitif olmasi bagisiklik kazanilmasi dio anlamadim haftaya cumartesi gorusucem doktorla

Hmm değerlerin normal çıktıysa bise diyemiycem ama hamileliğin ilk üç ayı insan çok ruhsuz oluyor kendini sürekli halsiz bitkin hissediyorsun geçecek inşallah bugunlerimiz

Kanda kapsamlı tahlil yapıldığında her şey normal demişlerdi.
Annem ben çok daha kötü oluyordum sen yine çok iyisin diyor..
Bilemedim :)

Ehheeh benim annemde aynı 3 ay yataktan kalkamaz hiç birşey yemedigim halde kova kova kusardım diyor aman yok allaha şükür onlara göre evet biz iyi yiz galiba ıyide olalım lütfen

Hahaha eşimde diyor ama sütüyle besle geçen gün marketin önünde çocuk kardeşime mama alirmisin demiş oda götürmüş cocu markete diyor istediği mama 190 tlydi onr öyle mama vermeyek diyor keske bizim elimizde olsa inşallah sağlıcakla olur herseyde kendimiz besleyebiliriz yavrularimizi

Pf çok üzüldüm ya vardır her şerde bi hayır inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip olur

İkili tarama testi ne ki :) bilmiyorum onu

Bebek te sorun varmı diye bakıyorlar %50 kesinlik ken şimdi bi test bulmuşlar kesin çözüm genetiğe bakılan şahsen esimi ikna edersem yaptırmayı düşünmüyorum sağlıklı veya değil allahın verdiği bilmemde çok önemli değil aldırmak gibi düşüncem asla olmadığı için yaptırma taraftarı da değilim kişiye bırakılıyor tercih zorunluluk yok

Eşim temizliyor canım her ihtimale karşı. Ama ben bu zamana kadar hiç bulaşmamış olmasına şaşırdım çünkü çok iç içeydim hayvanlarla. Ayrıca dediğine katılıyorum şuanda bile onun kucağımda çıkıp mırlaması yaydığı titreşim acayip bir huzur veriyor

Vajinadan bakildimi ?
Hayır üstten baktı çünkü değerim tahminen 5 binden fazla olduğu için üstten baktı suyl3 dedi ufacık siyahlık var bak belki bu kese olabilir ama sagliksizdir dedi bugün bide p.tesi kan değerlerine bakalım nasıl ona göre belli olur inş dis gebelik değildir dedi hatta benim ilk defa bu sabah hastahanede midem bulandı bende sevmiştim ama bilmiyorum böyle nasıl olacak sonucum

Allah ın vardır onda da bir bildiği deyip kabullenin ne kadar zor olsa da. Rabbim tez vakitte tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Yaşadığın şey çok zor Allah sabır versin.
Cnm gozukmesi gerek işte geçen hafta cumart3si 1355 ti değerim 1 hafta oldu 5 bini geçmesi gerek coktan

Vajinal ultrason yapıldı mı?

Allah ım ne güzel maşallah. Bir rivayete göre kalp atımı 140 üzerinde ise bebek kız derler bakalım tutacak mı sende

Ben kızlarımı emzirdim hep çok şükür. Ortanca ıland sinek sütü alerjisi çıkınca mama çıkardı doktor raporlu 3 günde 50 lira ödüyordık sürekli 6 sene önce. Valla insan baş edemiyor. İnşallah hepimiz emziren anneler oluruz

Valla o kadar çok şey duydum ki bende down sendromlu diyip sağlam doğan, özürlü deyip yine sağlam doğan yani sonuçlar kötü çıksa kendimizi yiyip bitireceğiz. Ben şöyle düşünüyorum 3 evladım birine birşey olsa engelli ya da özürlü olsa li hepimiz bir engeli adayıyız onu sevmekten vazgeçip alıp bunu benden diyebilecek miyim, tabiki hayır, peki içimdeki evladıma nasıl bunu yapayım. Yani ne olursa olsun içimde canlı o benim

Vajinal baksalar keşke onda daha raht görürlwr. Rabbim inşallah kötü şeyler yaşatmasın.

Kızlar bugünki test sonuçlarım beta 2661
Progesteron 8.69
Çıkmış geçen hafta cumartesi betam 1355 di
Bu demek oluyor şimdi düşük mu yapiyorum

Vajinal baksalar keşke onda daha raht görürlwr. Rabbim inşallah kötü şeyler yaşatmasın.
Bilmiyorum cnm niye bakmadı üstten baktı p.tesi belki alttan bakar ama zaten yerlerim düşüyorsa düşük yapıyorum dur belkide ondan dolayı bakmamıştır bilmiyorum

gecirmedim canim ama pozitif cikmis internette pozitif olmasi bagisiklik kazanilmasi dio anlamadim haftaya cumartesi gorusucem doktorla
Anti olanların yüksek olması önceden geçirip bağışıklık kazandığınız anlamına gelir. Bazen hiç belirt ivermeden geçirip atlatanlar oluyormuş. Sanırım öyle olmuş.

Kızlar kitap sormuştunuz. Bendekilerin bi kısmı bunlar. Bikaç kitap okuyunca aslında hepsinin diğerinin tekrarı olduğunu anlıyorsunuz. Bu nedenle bence; "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler " ve dr karp ın "Mahallenin en Mutlu Bebeği " şimdilik yeterli. Doğan cüceloğlu ve adem güneş bebekler olduktan bir süre sonra okumaya başlarsınız daha çok bebek değil çocuk ağırlıklılar çünkü. Sermin Yaşardan bişey öğrenemezsiniz daha çok okuyup gülümsemek için okunabilir bana iyi gelmişti doğum sonrası aynı hissettiğim birinin olması. Hatice kübra tongarında hemen her kitabı var ama bilmediğim şeyler yazılmamış gibiydi sanki her anne tahmin eder gibi oda pek bişey veremedi olması gerekenleri yazıyor ama olanlar ile başaçıkmayı göstermiyor. Bütün beyinli çocuk güzel ama gene bebeler büyüsün öyle okuyun taze taze uygularsınız.

Eklentiler

• 20200104_143308.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…