2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
iilay doktor konusunda maalesef bende sıkıntılıyım kendi şehrimde yok zaten gurbetlikten hep canım yazdıklarını okudum Allahım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız
Maalesef canım ama yapacak bir şey yok .İnşallah sağsalim kavuşalım
Alışveriş için erken diye düşünüyorum. Ama araştırmalarımı yapıyorum. Temel ihtiyaçlarda ne alacağım ve hangi markaları tercih edeceğimi belirledim belirledim.

Kitap okumaya başladım. Hemen resmini ekleyeyim

benide yazarmısın canım yaş29 kilo 69 son sat 26 ekim
Ekliyorum canım.

Beni de eklerseniz sevinirim. Sat 30 Ekim, doğum tarihim 5 Mart 1990, İstanbul.
Ekliyorum
Geçmiş olsun, bende de gece boyu batma vardı. Sırt üstü bile yatırmadı. 2 saat uyuyabildim sabaha karşı.
Daha şimdiden böyleyse eyvah eyvah
Teşekkürleer buradan mı yazayım mesaj olarak mı atayım?
Mesaj olarak atabilirsin

Geçmiş olsun. Cihazları iyi olan başka bir doktora gitme imkanınız var mı?

Umarım kese de, kalp atışı da görünür. Moralinizi yüksek tutun lütfen.

amin canım inşallah, ben de çok genç sayılmam, her hafta git bence ne güzel. çünkü insan kontrole gidince birden beklenmedik bişey duymaktan o süreçte boşuna beklemiş olmaktan çok korkuyor. şöyle 4-5 aylık olsa da rahatlasak

16.12.1987, son adet tarihi 9 kasım, bebeğin tahmini doğum tarihi 15 .08.2020, şehir İstanbul, hissedilen cinsiyet erkek :)

canım acaba başka bir doktora mı gitsen? şehir belirtmemişsin ama illakş başka bir doktor hastane vardır, bir ikinci görül alsan daha iyi olmaz mı?

Geçmiş olsun. Cihazları iyi olan başka bir doktora gitme imkanınız var mı?

Umarım kese de, kalp atışı da görünür. Moralinizi yüksek tutun lütfen.
Cnm zaten özele gidiyorum doktor iyi ilk gebeligimdede gittim bilmiyorum geçen hafta hep güzel arttı 2 günde ilk verdim 202.sonra 670.sonra 1354 di anlamadım inş dış gebelik degildir
canım acaba başka bir doktora mı gitsen? şehir belirtmemişsin ama illakş başka bir doktor hastane vardır, bir ikinci görül alsan daha iyi olmaz mı?
P.tesi bakalım. Ne diycek doktor artık gözükmesi gerekirdi dedi gaziantep cnm özel hastanene ve doktorum iyi yani bilmiyorum ya düştü bebek gelişmedi ne bilim dış olmasın o kötü dedi bende valla korktum dış gebelik supheis deyince

Kizlar gunaydin mide bulantisi mahvediyor beni ya gece uyandigim an basliyor dahada uyuyamiyorum sonrada zombi gibi dolaniyorum
günaydın canım bende de durumlar öyle aç bırakmamaya çalışıyorum kendimi ara ara az az yiyiyorum. 12. haftada bitiyormuş çoğu gebede umarım şubata kadar biter biraz dişimizi sıkıcaz , Allah yardımcımız olsun

Amin ben doguma kadar kustum valla ins bu o kadar uzun surmez

Kızlar gunaydin her gün istisnasiz herkesin yazdıklarını okuyorum bana ıyi geliyor insallah herkesin bebeği sağlıklı olsun tek duamız bu benimde dün kontrolüm vardı haftaya uyumlu cıktı şükür küçücük kalp atisini gördük ama sadece bir kaç saniye dinleyebildik ❤ kanama alanı gördü progestan vuruluyordum 200e çıkardı devam et dedi birde bulantı için dramimine yazdı bulantı ilacı kullanan varmi acaba aranizda ?

Kizlar gunaydin mide bulantisi mahvediyor beni ya gece uyandigim an basliyor dahada uyuyamiyorum sonrada zombi gibi dolaniyorum

Tuzlu birşeyler olsun canım yanında bastırır bulantı
Dış gebelik olsa anlarlardı herhalde şiddetli kasık ağrın falan var mı? Kan değerin kaç? Sen sıkma canını bazı gebelikler de geç gözükebilirmiş
Günaydın kızlar şanslı kesimde miyim acaba ne bulantı var ne de başka bir şey inşallah sizinde en kısa zamanda biter

Bende şanslı kesimde olduğumu düşünüyorum

Maşallah canım ne güzel kalp atışlarını görmek. Darısı bekleyenlerin başına. 12 haftadan sonra daha da farklı gelecek hepimize herhalde

Bebek epey masraflı birşey ben daha hamile olduğumu bilmeden beşiğimizi aldık.
Aralıkta ebebek indirimi oldu, ondada Bebek arabamızı aldık.
Kişiye kalmalı bence alıp almayacağı bunun bir kıstası yok.
Benim kaybım var birkaç kere yazdım. Ona rağmen şükür ki hamile kalabiliyorum diyerek alabildiğim şeyleri aldım.
Nisan 2019 annesiydim ordada çoğu arkadaşım keşke erkenden başlasaymışız dediler hep doğumdan sonra.
Çünkü doğum bez mama ne bileyim yeni ıvır zıvır ihtiyaçlar, özel aşılar, hastane gideri derken görünenden fazla masraf çıkıyor.
He ben işten çıkacağım o yüzden de acele ettik biraz yoksa tek maaşla istediğim şeyleri almam zor olacaktı.

Kanda kapsamlı tahlil yapıldığında her şey normal demişlerdi.
Annem ben çok daha kötü oluyordum sen yine çok iyisin diyor..
Bilemedim :)

Cnm kaşık ağrım lekem geçen hafta vardı iğne ve progestan ile geçti kan değerlerimde en son geçen ç.tesi 1355 ti ama hep 2 kat arttı anlamadım bende kese gözükmüyor ama

Ya herkes kendi bütçesine göre yapacak herşeyini. Benim kızımın beşiği duruyor içine uyku seti alırım, bebek arabam var ama ana kucağı çanta falan onlar alınacak. Rabbim güç kuvvet versin her birimize inşallah emerler de mama derdi çıkmaz zTeb bebek bezi ve ıslak mendil yıkacak bizi

Cnm kaşık ağrım lekem geçen hafta vardı iğne ve progestan ile geçti kan değerlerimde en son geçen ç.tesi 1355 ti ama hep 2 kat arttı anlamadım bende kese gözükmüyor ama
Kasık ağrısı çok şiddetli olurmuş canım dış gebelikte bebek dışarıda tutunduğu için. İnşallah senin öyle değildir sen içini ferah tut sakin ol. Zaten 5000 olmadan karından gözükmez dediler 1500lerde de kimin aşağıdan da gözükmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…