2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kuzum ben bu konuda hassasım. Tabiki tedirgin olma ama doktorunla haberleş lütfen Seni yönlendirsin
Dr bana kırmızı kan rengi olmadığı sürece kahverengi akıntıdan hiç endişe duyma dedi. Önemli bir şey yoktur umarım endişelenme.

benim gecen dusugumde kahve telvesini tuvalrte dokmus gibiydi.kanama olmadi gelisimi ogun durmus

Hayır olma benim de vardı normal yerleşiyor tutunuyor annesine dedi

Mesajlarınız için teşekkür ederim Doktorumun telefonu bile yok maalesef. İçime sinen bir doktor bulamadım ama mecbur devam edeceğim. Pazartesi günü randevu aldım en azından için rahat etsin diye:)

Bu arada gece boyunca sol bacağımın ağrısından uyuyamadım. Sanırım varislerden dolayı ağrı yaşıyorum

Evet benim transfer tarihi 14 aralık daha çok minnak aslında
Hayırlı olsun
Hayırlı olsunn
Ben folik asit dışında Efa Omega 3 kullanıyorum.
Bugün bu ilacı verdi doktor balık yemediğimi süt Venüs’ün ürünlerini yemediğimi söylediğimde doğuma kadar içeceksin dedi:)
Ben de balık konusunda sıkıntı yaşıyorum. O yüzden omega3 takviyesi alıyorum:)

Aramıza yeni katılan arkadaşlarım sakıncası yoksa listede adınızı görmek isteriz
Eğer isterseniz ilk sayfadaki bilgileri göndermeniz yeterli.

iilay doktor konusunda maalesef bende sıkıntılıyım kendi şehrimde yok zaten gurbetlikten hep canım yazdıklarını okudum Allahım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız

Kızlar merhaba,

Bizde bu hafta 9+3 olduk.Folik asit ve metpamid dışında bir ilaç kullanmıyorum. Kan tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir seferlik bir tablet kullandım. Sonrasında randevumuz haftaya perşembe.

Benim sizlere birkaç sorum olacak.
1-) Kitap öneriniz var mı? Şimdiden alıp okumak istiyorum gerek bebek bakımı gerekse güvenli bağ kurma, bebek gelişimi vb konularda olabilir. Zaman çok hızlı geçiyor minik gelmeden bol bol okumak istiyorum.
2-) Bebek için bir şeyler almaya başladınız mı? Ben baktım fiyatlar gerçekten yüksek en azından kıyafet vb küçük şeyleri aydan aya az az alıp halledeyim diyorum. Büyük olanları daha ileride alacağım. 12. Haftayı bekleyecektim ama indirimler var alsam mı diye düşünüyorum. Cinsiyet belli olmadığından sadece beyaz olarak tercih ettiklerimden ilk olarak başlasam mı?

Kumunu eşin temizlesin canım. Onum dışında dokunmaktan bişey olmaz. Hatta karnın büyüdüğünde kucağına alırsan kediyi kedinin hırlama sesi bebeği mutlu ediyormuş . Stresini azaltıyormuş diye okudum.

benide yazarmısın canım yaş29 kilo 69 son sat 26 ekim

doğum tarihim 16.02.1990

canım kıyafet için henüz erken olduğunu düşünüyorum.ben kızımda 6. ayda almaya başlamıştım.ama gene heves ettiysen sen bilirsin.küçük esya cok alma cabuk büyüyorlar.0-3 ay alsanda bebek iriyse eğer bir ay bile zor giyer.bence en çok depo edilecek şey bebek bezi ve ıslak mendil.çünkü insanainanılmaz külfet oluyor

bu arada ağustosta doğum yapacaksan alışverişini onu düşünerek yapmaya özen gösterirsen faydalı olur

Oo hayirli olsun canim valla ben de öyleyim bulantim falan yok şükür. Koku hassasiyeti var aşırı bi de uyku gözlerimi acamiyom uykudan

Ben de almak istiyorum simdiden tüm masrafi bi araya grlmesin diye ama bebek bezine de güvenemiyom alerji yapiyo kimisi tüm aldigim elimde kalır diye

Haklısın canım.Kıyafet için biraz daha geçmesini beklemek gerek sanıyorum. ama dediğin gibi diğer şeylerle küçük küçük başlayabiliriM

bu arada ağustosta doğum yapacaksan alışverişini onu düşünerek yapmaya özen gösterirsen faydalı olur

evet canım bende Ağustos annesi olacağım inşallah. Tahmini doğum 5 Ağustos gözüküyor.

Beni de eklerseniz sevinirim. Sat 30 Ekim, doğum tarihim 5 Mart 1990, İstanbul.

Geçmiş olsun, bende de gece boyu batma vardı. Sırt üstü bile yatırmadı. 2 saat uyuyabildim sabaha karşı.

Hayirli olsun bebisiniz. Kiyafet icin cok erken zaten yaz bebegi olacagi icin bu donemde yazlik kiyafet bulmak zor olabilir yeni yaz sezonuna guzel seyler cikar mutlaka. Birde cok kucuk almayin cok cabuk buyuyorlar yazik oluyor sonra daha giydiremeden olmamaya basliyor.

ya aynı şeyi düşünüyorum, hep okuduğum o, eğer çocuk allah korusun düşecekse bunu engellemenin bir yolu yok ve zaten sağlıklı olmadığı için düşecek. Şu durumda moralimizi iyi tutup, iyi beslenmekten ve kendimizi çok zorlamamaktan başka aslında yapılabilecek bir şey yok. ama sürekli doktora gidip, yani 3 hafta beklmeden keşke arada gidip hala iyi mi öğrenmek istiyorum

Teşekkürleer buradan mı yazayım mesaj olarak mı atayım?

bende de var, değerlerimin de hepsi normal çıktı. şöyle hani yürürken midem bulanna şeklinde değil de mesela geçen iş çıkışı avm de yemek yedik, biraz da dolandık ama nasıl yoruldum, sanki tüm gün gezmişim, oysa ki işte de oturuyorum hep. bir de çok nefes nefese kalıyorum en ufak işlerde bile

Akşam servisten bir an önce ineyim diye dua ediyorum mide ekşimesi bulantısı hamileliğimi söylemedim henüz iş yerine gören çok kötü görünüyorsun diyor
ah canım yaa, valla ben hemen söyledim, aslında kimse çevremde de hemen söylemiyor ama ben bilsinler istedim çünkü miden bulanıyor, ya da halsiz kalıyorsun ona göre davransınlar garipsemesinler diye. çok rahat ettim

Beslenmemizin önemi de 12 haftadan sonra devreye giriyormuş. Bu süreçte bol su ve motivasyon önemliymiş. Bir nevi, hamilelikten emin olana kadar, hatta bazı kadınlar hamile olduğunu anlayana kadar yediği içtiği zarar vermesin diye Allah’ın koruması altında, ne muazzam bir şey. Zaten bunun için de ilk 4 ay diyet yaparak zayıflamanın zararı yokmuş. Hatta doktorlar tavsiye ediyor. İlerleyen dönemde alınan kilo normal kilkadar oluyormuş.

Yaşımdan dolayı yüksek riskli gruptayım. Bunun için 12 haftaya kadar her hafta görecekmiş beni. Sonra seyrekleşecekmiş.

Hayırlısıyla, sağlıkla atlatalım bu süreci de artık derdimiz bebek emdiği için uyuyamıyoruz diye mızmızlanalım inşallah.

Günaydın kızlar galiba bende ağustos annesi olamıcam bugün gittik kese hala yok doktor sağlıklı gebelik olmayabilir dedi kan aldı p.tesi tekrar kan alacak ona gore durumu söyliyen dedi inş dis gebelik değildir dedi çok korkuyorum bu seferde dis gebelik olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…