2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım göremedik keseyi. Doktor rahim kaşınlaşmış sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor. Görür gibi oldum keseyi de ama emin olalım haftaya gelin dedi
Rahimin kalınlaşması iyi canım ben 6+3te görmüştüm hiç kötü düşünme inşallah herşey güzel ve sağlıkla ilerleyecek

Canım ekle istersen benide erken ama Bu sefer herşey yolunda gidecek umarım.
96 doğumluyum, sat 11 kasım tahmini doğum 17 Ağustos başlangıç kilosu 60.5 şehir bende kalsın iilay

Canım ekle istersen benide erken ama Bu sefer herşey yolunda gidecek umarım.
96 doğumluyum, sat 11 kasım tahmini doğum 17 Ağustos başlangıç kilosu 60.5 şehir bende kalsın iilay
Aa neden kalsın canım Ben hiç ait olmadığım bir yerde yaşıyorum hatta uzun bir süre burada yaşadığımı kabullenemedim Ona rağmen yazdımm..

Aa neden kalsın canım Ben hiç ait olmadığım bir yerde yaşıyorum hatta uzun bir süre burada yaşadığımı kabullenemedim Ona rağmen yazdımm..
Küçük ildeyim direk yazmak istemiyorum tanıdık çıkmasın diye canım
Herkes birbirini tanır çünkü

Merhaba dün beta 46 çıktı bugün kahverengi akıntım oldu ama çok da az değil çamaşırımı kirletecek kadar vardı sonrasında suan devam etmiyor endişelenmeli miyim? Çok korkuyorum

Rahimin kalınlaşması iyi canım ben 6+3te görmüştüm hiç kötü düşünme inşallah herşey güzel ve sağlıkla ilerleyecek
İnşallah canım. Çok düşünüp kendime dert ettiğimi farkettim iyisiyle kötüsüyle tadını çıkaracağım artık
Bozma moralini daha erken olduğu içindir. Belki iki gün önce gitsem göremezdim.
Görsem baya rahatlayacaktım ama hayırlısı olsun iniallah bir dahaki sefere

Merhaba dün beta 46 çıktı bugün kahverengi akıntım oldu ama çok da az değil çamaşırımı kirletecek kadar vardı sonrasında suan devam etmiyor endişelenmeli miyim? Çok korkuyorum
Keşke daha tecrübeli olup yardımcı olabilseydim size. Reglinize kaç gün var?Gebeliği öğrenmişsiniz zaten bir muayene olmakta fayda var içiniz rahat etsin

Kesinlikle keyfini çıkar boşu boşuna stres oluyoruz. Vajinal ultrasonda baksa görürdü büyük ihtimal. Beta hcg değerin karından görünecek kadar yükselmemiştir.

Doktora git sıkıntı yaşamadan en azindan progestan kullanmaya başlatır doktorun dinl3nmeye calis geçmiş olsun

Bol bol dinlen canım progestanda kullanıyormuşsun, şu aşamada yapılacak başka birşey yok inşallah sıkıca tutunur bebeğin sana

En güzeli canım. İnan bu telaşların hiç sonu gelmiyor. Ama insan ister istemez yapıyor onu da biliyorum

Çalışıyorum bugün biraz fazla ayakta kaldım ondan mı oldu acaba kendime kızıyorum şuan yatıyorum yarın da yatacağım kiç kalkmadan inşallah birşey olmaz
Bende ayakta çalışıyorum çoğunlukla, fırsat buldukça oturmaya çalışıyorum napalım Umarım bir sıkıntı olmaz

Merhabalar hepimize hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah, ben de 4+3 deyim bir kaç gündür karnımın alt kısmı ağrıyor adet sancısı gibi ama afif ağrı bide göğüslerim hassaslaşmadı daha sizce normal mi daha doktora gitmedim bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…