- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Rahimin kalınlaşması iyi canım ben 6+3te görmüştüm hiç kötü düşünme inşallah herşey güzel ve sağlıkla ilerleyecekCanım göremedik keseyi. Doktor rahim kaşınlaşmış sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor. Görür gibi oldum keseyi de ama emin olalım haftaya gelin dedi
Aa neden kalsın canımCanım ekle istersen benide erken amaBu sefer herşey yolunda gidecek umarım.
96 doğumluyum, sat 11 kasım tahmini doğum 17 Ağustos başlangıç kilosu 60.5 şehir bende kalsıniilay
Küçük ildeyim direk yazmak istemiyorum tanıdık çıkmasın diye canımAa neden kalsın canımBen hiç ait olmadığım bir yerde yaşıyorum hatta uzun bir süre burada yaşadığımı kabullenemedim Ona rağmen yazdımm..
Bozma moralini daha erken olduğu içindir. Belki iki gün önce gitsem göremezdim.Canım göremedik keseyi. Doktor rahim kaşınlaşmış sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor. Görür gibi oldum keseyi de ama emin olalım haftaya gelin dedi
Tamam canımKüçük ildeyim direk yazmak istemiyorum tanıdık çıkmasın diye canım
Herkes birbirini tanır çünkü
İnşallah canım. Çok düşünüp kendime dert ettiğimi farkettim iyisiyle kötüsüyle tadını çıkaracağım artıkRahimin kalınlaşması iyi canım ben 6+3te görmüştüm hiç kötü düşünme inşallah herşey güzel ve sağlıkla ilerleyecek
Görsem baya rahatlayacaktım ama hayırlısı olsun iniallah bir dahaki sefereBozma moralini daha erken olduğu içindir. Belki iki gün önce gitsem göremezdim.
Keşke daha tecrübeli olup yardımcı olabilseydim size. Reglinize kaç gün var?Gebeliği öğrenmişsiniz zaten bir muayene olmakta fayda var içiniz rahat etsinMerhaba dün beta 46 çıktı bugün kahverengi akıntım oldu ama çok da az değil çamaşırımı kirletecek kadar vardı sonrasında suan devam etmiyor endişelenmeli miyim? Çok korkuyorum
Kesinlikle keyfini çıkarİnşallah canım. Çok düşünüp kendime dert ettiğimi farkettim iyisiyle kötüsüyle tadını çıkaracağım artık
Görsem baya rahatlayacaktım ama hayırlısı olsun iniallah bir dahaki sefere
Doktora git sıkıntı yaşamadan en azindan progestan kullanmaya başlatır doktorun dinl3nmeye calis geçmiş olsunMerhaba dün beta 46 çıktı bugün kahverengi akıntım oldu ama çok da az değil çamaşırımı kirletecek kadar vardı sonrasında suan devam etmiyor endişelenmeli miyim? Çok korkuyorum
Progestan kullanıyorum zaten uzun süredirDoktora git sıkıntı yaşamadan en azindan progestan kullanmaya başlatır doktorun dinl3nmeye calis geçmiş olsun
Bol bol dinlen canım progestanda kullanıyormuşsun, şu aşamada yapılacak başka birşey yokMerhaba dün beta 46 çıktı bugün kahverengi akıntım oldu ama çok da az değil çamaşırımı kirletecek kadar vardı sonrasında suan devam etmiyor endişelenmeli miyim? Çok korkuyorum
Çalışıyorum bugün biraz fazla ayakta kaldım ondan mı oldu acaba kendime kızıyorum şuan yatıyorum yarın da yatacağım kiç kalkmadan inşallah birşey olmazBol bol dinlen canım progestanda kullanıyormuşsun, şu aşamada yapılacak başka birşey yokinşallah sıkıca tutunur bebeğin sana
En güzeli canım. İnan bu telaşların hiç sonu gelmiyor. Ama insan ister istemez yapıyor onu da biliyorumİnşallah canım. Çok düşünüp kendime dert ettiğimi farkettim iyisiyle kötüsüyle tadını çıkaracağım artık
Görsem baya rahatlayacaktım ama hayırlısı olsun iniallah bir dahaki sefere
Bende ayakta çalışıyorum çoğunlukla, fırsat buldukça oturmaya çalışıyorum napalımÇalışıyorum bugün biraz fazla ayakta kaldım ondan mı oldu acaba kendime kızıyorum şuan yatıyorum yarın da yatacağım kiç kalkmadan inşallah birşey olmaz
İnşallah çok uzun zamandır bekliyorduk sizin kaç haftalıkBende ayakta çalışıyorum çoğunlukla, fırsat buldukça oturmaya çalışıyorum napalımUmarım bir sıkıntı olmaz
4 haftalık. Net olarak kese gözüktüğünde belli olur ama benim haftam. Erken döllenme oldu çünküİnşallah çok uzun zamandır bekliyorduk sizin kaç haftalık
Doktorumla görüştüm şimdi yoğın kanama yoksa endişe edecek birşey yok dedi progestan haricinde yapmamı istediği bişi olmadı içim rahatladı biraz4 haftalık. Net olarak kese gözüktüğünde belli olur ama benim haftam. Erken döllenme oldu çünkü