Kızlar bu üzücü olayın arkasından sormak istemezdim ama akıl almam lazım 12 saatlik otobüs yolculuğu yapacak sıkıntı olmaz inşlh dua edin
Benim anlamadığım hamilelikte akıntı normal değil mi canım ya? Seni şüphelendiren katı akıntı mı olmasıydı?Iyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim
Üzülme demek boşuna. Allah en kısa süre de tekrar hamile kalmayı nasip etsin canım. Aynı süreçlerden geçtiğimiz için ben de çok etkileniyorum böyle durumlardan.Kaşıntı yoktu, hafif ağrılar vardı çok küçük kan pihtisi gelmişti ama baya küçük iğne ucu kadar onemsemdim...
kizlar bebeğimin kalbi durdu yarın kürtaj olacağım :'( 7+5 de kalmış gelişimi , yani kontrolden sonra ilk kalbini duyduktan 3. gün durmuş o minik kalbi :'( zaten çok büyük bir mucizeydi bizim için , sevincimiz kısa sürdü. Hayırlısı böyleymiş inşallah sizler saglikla kucağınıza alırsınız, inşallah bu sevincinizi doya doya yaşarsınız.
Baktım biraz daha artmış yazdım canım. Devam ederse 1 ampul progestan yaptırın dedi. Panik oldum biraz galiba
Çoook şanslısın canım idaren çok iyi demek kii. Hasta olduğumda rapor alacağım zaman bildirirken bile tedirgin oluyorum inan ki. Doktordan nöbet muafı için rapor isteyebilirim ama lekelenmeler devam ederse
canım merhaba öncelikle gözünüz aydin seninle aynı tarihteyiz keseyi gördünmü acaba merak ettimKızlar burası şuanda daha çift çizginin vermiş olduğu mutluluğu yaşayamayan yeni gebelerle dolu , sizden ricam birine şu oldu , arkadaşıma şu oldu gibi üzücü ve bizlere acaba bende de mi bu olur dedirtecek şeyleri paylaşmayın iyi düşünün pozitif olun etrafınıza da bu pozitif düşünceyi aşılayın bu platform öyle bir yer ki okuyan ah ediyor vah ediyor. Sizden ricam bir birimize destek olup mutlu bir gebelik geçirelim. Kötü olaylar yaşayan arkadaşlara destek olalım ama diğer can sıkıcı olayları anlatmayalım hepimiz Allah nasip ederse , Ağustos 2020 annesi olacağız. Sağlıcakla kalın..
Hosgeldiniz. Hayirli olsun bebeginiz.Kızlar merhaba bende yeni katıldım araniza benimde insallah doğum tarihi 27 agustos
Çok teşekkür ederim hepimizin insallahHosgeldiniz. Hayirli olsun bebeginiz.
Canım ne yaptın? Aklıma geldin birden?? Geçti mi kanaman?
Cok gecmis olsun.Belki de saglikli degildi.Umarim en kisa surede tekrar ayni heyecani yasarsinKaşıntı yoktu, hafif ağrılar vardı çok küçük kan pihtisi gelmişti ama baya küçük iğne ucu kadar onemsemdim...
kizlar bebeğimin kalbi durdu yarın kürtaj olacağım :'( 7+5 de kalmış gelişimi , yani kontrolden sonra ilk kalbini duyduktan 3. gün durmuş o minik kalbi :'( zaten çok büyük bir mucizeydi bizim için , sevincimiz kısa sürdü. Hayırlısı böyleymiş inşallah sizler saglikla kucağınıza alırsınız, inşallah bu sevincinizi doya doya yaşarsınız.
Cok gecmis olsun.Belki de saglikli degildi.Umarim en kisa surede tekrar ayni heyecani yasarsinKaşıntı yoktu, hafif ağrılar vardı çok küçük kan pihtisi gelmişti ama baya küçük iğne ucu kadar onemsemdim...
Rahattim aslinda ama aile hekimligindeki ebe yine de doktorunla görüş kafan rahatlasin dedi yoksa ebe de akıntı normal dedi olağan bisey dedi. Ben de zaten 1 hafta vardi aylik muayneme gittim 1 hafta öncesinde. Ama zaten olağan biseymis kanama falan olmadi çünkü bebek 7.aydan sonra yukari cikacakmis. Problem etmiyorum her gebelikte ilk 3 ay düşük ihtimali varmis zaten progesteron verdi ama kanaman olursa kullanacaksin dedi. Hic kanam olmadi cok şükür.kalp atımı da dk da 168 atıyo 8+6dedi doktor ultrasonla bakinca, adete göre 8+5 herşey seyrinde yani. Iyi düşünmek lazim tedbirimi aldim ben sadece gerekli bilgiyi aldim ona gore davranicam sadece gerisi Allaha kalmış.yormicam kendimi dinlenmem lazimmis öyle. Ben umutsuz degilim karamsar hic değilim siz de olmayin kurtulun karamsarliktan kötüyü cagirmayinBenim anlamadığım hamilelikte akıntı normal değil mi canım ya? Seni şüphelendiren katı akıntı mı olmasıydı?
Üzülme demek boşuna. Allah en kısa süre de tekrar hamile kalmayı nasip etsin canım. Aynı süreçlerden geçtiğimiz için ben de çok etkileniyorum böyle durumlardan.hayırlısı olsun hakkında canım
Bizim de eşimle önceden ödemesini yaptığımız bi tatil vardı 8 saatlik uçak yolculuğu.. 4 +4 aktarmalı ama göze alamadım. Büyük ihtimalle gitmeyeceğiz çok da yüksek tutarda bir ödeme yapmıştık ve geri vermiyorlar haliyle ama hayat sürprizlerle dolu. doktorum hem yolculuk uzun hem de farklı ülke beslenme şekilleri farklı tavsiye etmem ama siz bilirsiniz dedi.Kızlar bu üzücü olayın arkasından sormak istemezdim ama akıl almam lazım 12 saatlik otobüs yolculuğu yapacak sıkıntı olmaz inşlh dua edin
Anladım canım, önemli birşey olsa zaten doktor muayene etmek için çağırırdı diye düşünüyorum. O yüzden endişelenme canım ama kendini de hiç yorma. Sürekli ayaklarını yükseğe uzat ve yat. En kısa zamanda biter inşallah2 gün rapor aldım dinlendim canım. Ama pek bir şey farketmedi dinlensem de yine çok çok hafif bir şekilde gelmeye devam etti. Kanama gibi değil aslında. Akıntı ama rengi çok açık kahverengi ve ara ara geliyor. Değişik yani canım anlam veremedim. Progestan iğne yaptırdım 1 tane dün. Pek bi fark olmadı açıkçası
Ne yalan söliyim canım ben de seninle ilgili kötü bir şey hiç hissetmiyorun. Sadece birden akıntıdan dolayı düşük riski demeleri garip geldi. Bebek tabiki ilk aylar kemiğin altında kasık tarafında yer alıyor. Ve tabiki düşük riski var bana da ne olur ne olmaz progestan hap verdi önlem amaçlı. Bol bol dinlenelim hiç bir şey olmaz Allahın izniyleRahattim aslinda ama aile hekimligindeki ebe yine de doktorunla görüş kafan rahatlasin dedi yoksa ebe de akıntı normal dedi olağan bisey dedi. Ben de zaten 1 hafta vardi aylik muayneme gittim 1 hafta öncesinde. Ama zaten olağan biseymis kanama falan olmadi çünkü bebek 7.aydan sonra yukari cikacakmis. Problem etmiyorum her gebelikte ilk 3 ay düşük ihtimali varmis zaten progesteron verdi ama kanaman olursa kullanacaksin dedi. Hic kanam olmadi cok şükür.kalp atımı da dk da 168 atıyo 8+6dedi doktor ultrasonla bakinca, adete göre 8+5 herşey seyrinde yani. Iyi düşünmek lazim tedbirimi aldim ben sadece gerekli bilgiyi aldim ona gore davranicam sadece gerisi Allaha kalmış.yormicam kendimi dinlenmem lazimmis öyle. Ben umutsuz degilim karamsar hic değilim siz de olmayin kurtulun karamsarliktan kötüyü cagirmayin
Hayırlı olsun. Sağlıklı olsunlarda hepsi başüstüne yaaRüyaların hep tersi çıkarmış hamilelikte, kızımda hep erkek bebek görürdüm, kızım oldu ❤ bu bebiş için daha rüyalara başlayamadım